Ga zeker nog eens vaker bestellen . Er zat ook nog een gratis verfkwast en roller bij .
20 October 2023
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 109 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,2
Review overzicht
De reviews geven een gemengd beeld van de service. Sommige klanten melden snelle levering en een goeie verpakking, anderen ervaren vertragingen en moeite met communicatie. De verzendkosten komen ter sprake. Consistentie en bereikbaarheid blijken aandachtspunten om de ervaring te verbeteren.
20 October 2023
Wim
Vortum-Mullem
Er ging even wat mis met de bestelling. super en snel opgelost!
14 September 2023
Uitstekend!
5 September 2023
Bart
Woudenberg
Ik had verkeerd besteld. Dit werd meteen gecorrigeerd. Erg vriendelijk en klantgericht
30 August 2023
Ankie
Wervershoof
Was ons huisnummer vergeten, kreeg netjes een mailtje en daarna had ik het volgende dag toch nog in huis.
19 August 2023
Mathilde
't harde
Super vriendelijk, goed advies, attent
13 August 2023
José
Rekken
Duidelijke communicatie, snelle levering, keurig verpakt.
10 August 2023
Miranda
Venlo
7 August 2023
G.
Oudewater
Blik painting ter past gekocht. Nergens op internet deze verf tegen een goedkopere prijs gevonden, ook al omdat er vanaf €40 geen verzendkosten worden berekend. Bovendien werd er ook nog een gratis kwast meegestuurd.
4 August 2023
Lammert Keizer
Roderwolde
Heel tevreden, volgende dag gelijk alles geleverd, perfect
28 July 2023
D
Barendrecht
Prima ervaring. Leuk dat je nog een kwast erbij krijgt.
26 July 2023
Rebecca
Sittard
Op maandag besteld en dinsdag in huis. Precies de verf en kleur die ik tekort kwam
19 July 2023
Pieter
Veenendaal
hele goede service prima producten
9 July 2023
Addy van Burgel
NIEUWENDIJK NB
Website makkelijk in gebruik, ik heb verfsamples besteld. Kwamen snel en goed verpakt aan.
26 June 2023
nathalie
Soest
Snelle levering en goed aanbod op de site!
14 June 2023
R
Breda
Na lang zoeken toch gevonden wat ik moest hebben bij ons in dorp kon ik het niet kopen . Had alleen niet goed gezien dat het maar 100 ml was moest 500 zijn . Maar kon niet zien of ik hem terug mocht doen voor de grotere helaas ben ik nu duur uit . Ik had beter moeten kijken dat is zo maar had heel graag de grotere willen nu was ik al 20 euro kwijt voor piep z klein flesje.
27 May 2023
Komen hun afspraken na
5 March 2023
Chrissy
Hardinxveld
Snelle levering, volgens bestelling.
19 January 2023
Gerard van der Voorn
Leiden
Product tot op heden niet ontvangen Update: verfaanhuis heeft de kosten van het verloren product, ondanks het feit dat het niet hun schuld was toch vergoed.
Beveelt niet aan
13 January 2023
Daan
Den Haag
Gemakkelijk te bestellen. Zelfde verf als half jaar geleden bijbesteld. Snelle en correcte levering. Jammergenoeg waren wij de kortingscode van 5% vergeten….. en dan voelt het als prijzig.
9 January 2023
R
Almere
De verf die ik zocht was even niet op voorraad, maar daarover werd ik goed geïnformeerd en het werd alsnog snel toegestuurd.
6 January 2023
Paula