uitstekend en betrouwbaar

vlees zo als vlees bedoeld is en service zoals service moet zijn (misschien alleen een ander telefoonnummer op de site want wat nu vermeld is neemt niemand op!)

Communicatie en service bar slecht

Twee keer met lege handen gestaan mbt wild diner met vrienden - dankzij jager en boer! Totaal geen service follow-up of verantwoordelijkheid nemen.

Snelle levering en altijd iets extra’s prima kwaliteit

Nvt

goed verzorgd

Ik woon in Friesland met enige Brabantse achtergrond en mis soms de Zuid-Nederlandse lekkernijen ( oa. Balkenbrij ). Daarom Balkenbrij besteld en deze is geseald en goed verpakt gearriveerd. Het was heerlijk.

Kwalitatief goed vlees.

Kwalitatief goed vlees. Jammer dat niet altijd alles voorradig is.

Vlotte levering

Alles goed verpakt en in bevroren toestand, top!

Heerlijk vlees, goeie service!

Goeie verpakking en altijd iets lekkers extra

Nemen altijd contact op wanneer er iets niet is !

Grote keuze

Goede kwaliteit, top levering. Hazepoulet topkwaliteit, heerlijke hazenpeper gemaakt.

goed verzorgde zendingen van echt lekker vlees

De verzendingen zijn goed verzorgd en komen snel aan. Inhoud is dan nog immer diepgevroren en kan zo de diepvries weer in. Verder is het vlees ongekend eerlijk en echt puur lekker. Dit is gewoon een aanrader.

Topkwaliteit

Topkwaliteit en perfect verpakt. Klasse!

Heerlijk vlees en mooie gerechten

Ik heb nu al een aantal keer besteld en kan niet anders zeggen dan dat ik zeer tevreden ben over de kwaliteit. Ik kwam hier terecht omdat ik het mooi vind om vlees uit Nederland te bestellen en dat hebben ze vollop. Let op niet alles dus als je dat belangrijk vind even goed lezen.

Super lekkere stoofpotjes

Superfijn om bij jullie te bestellen en nog lekker ook

Alles netjes gergeld

Goede communicatie en de producten zijn ruimschoots in orde.

heerlijk vlees en ook de ervaring met gereookte makreel zeer goed.

verzorgen van bestellingen zeer correct

Goed en lekker

Erg mooie producten en snel geleverd. Vriendelijke mensen bij de klantenservice, iets toevoegen aan mijn bestelling was geen probleem.

Super!!

Producten zijn vers en goed verpakt !

Prima service en uitstekende kwaliteit

Snel verzonden en een uitstekende kwaliteit vlees. Mocht iets niet op voorraad zijn wordt dit prima gecompenseerd.

Versturen andere producten en reageren niet.

Bestelde voor een flink bedrag aan producten. Een deel was niet voorradig. Kan gebeuren, ondanks hun voorraad indicatie op de site. Vervolgens worden er heel andere producten geleverd. Zonder overleg. Toen ik het binnen kreeg heb ik er een mailtje over gestuurd. Helaas totaal geen reactie. Ik zal hier niet snel weer bestellen.

Heerlijke wildstoof

Ik haal al jaren de wildstoof bij jagerenboer in Zwolle. Maar ook andere vlees is echt van top kwaliteit. De kant en klare stoof is echt lekker en makkelijk even opwarmen en zo klaar.

Ruim aanbod van producten en goede service

Al een aantal malen een bestelling geplaatst en nimmer teleurgesteld in de kwaliteit van de producten. Leuk extra zijn de recepten, altijd handig en leerzaam.

Snelle levering, zeer goed ingepakt. Bestelde artikelen zijn altijd heerlijk. Houdbaarheidsdatum etc. staat perfect op artikel

Lekker vlees

Top kwaliteit en service

Fantastische (seizoens-)producten, hoge kwaliteit en top service.

Prima kwaliteit vlees,

Moeilijk te krijgen wildpoulet. Bij Jager en Boer dus wel. Prima kwaliteit vlees, goed verpakt en op tijd geleverd. Echt een aanrader. Het was heerlijk

Blijmarkt 11

8011 ND Zwolle