Zeer zeer slecht

Tot twee keer toe de hele dag thuis gezeten en gewacht op de levering. 6 keer telefonisch contact gehad waarbij ik elke keer teruggebeld zou worden. Dit is nooit gebeurd. Vervolgens is er geleverd naar een ophaalpunt terwijl ik ondertussen in het buitenland zat voor werk. Bedankt, €180 euro vlees ontdooid!

Helemaal perfect

Lekker vers en smakelijk vlees

Ik had chorizoworstjes besteld maar die hadden een heel andere kleur dan op de foto bij jullie. Meer de kleur van gewone saucijzen. Ik vroeg mij daarom af of het wel chorizoworstjes waren. Ook vond ik de smaak wat vlak. Bestelling is overigens prima verpakt. Snap nu ook waarom jullie € 9,95 verzendkosten rekenen.

Binnen enkele dagen de bestelling al ontvangen. Goed verpakt. Maar helaas was ik mijn kortingscode vergeten, dit is mijn schuld. Maar de kogelbiefstuk zat er niet bij.

Perfect vlees en perfect verpakt!

Uitstekende kwaliteit vlees en ook de verpakking was geweldig! Heel goed.

Slecht

Slecht ik wacht al een paar weken op mijn eieren.

Entrecôte’s niet goed

5 entrecôte’s besteld, helaas allemaal verschillende grootte en diktes. Het meest bizar was dat een erg bleek, bijna wit, uitzag en andere structuur. Duidelijk ander vlees! Dacht eerst dat deze bedorven was, bleek varkensvlees te zijn! Heb nog goed op de verpakking gekeken, maar er stond echt entrecote op. Daardoor geen vertrouwen in de afkomst van het vlees.

Prima service en kwaliteit.

Vrienden mensen en volop keuze.

Verzending goed verzorgd.

Ik heb geen ervaring met het klaar maken van ganzenborst en daarbij geen kok. Ik kook sinds 2018 zelf, omdat mijn kok (mijn vrouw) er mee ophield. Ik heb het in een slowcooker gegaard. Ik vind dit vlees nou niet bepaald een aanbeveling. Er zit weinig smaak aan. Sommige stukken zijn stug vlees. Andere juist als draadjes vlees. Goed te eten. In een van de stukken zat nog een hagelkogeltje???? Ik zal dus geen ganzenborst meer bestellen.

Het kan beter

Van de ruim 2,5 Kg riblappen besteld in 5x 550gram waren 2 mooie lappen van ruim 700 en 800 gram.Verder rest stukjes waarvan er 2 zo de gehaktmolen in kunnen voor de verte hamburgers.Hompen met te veel vet. De rest van de bestelling was ok. Vanavond eerst de hompen als poulet zonder overtollig vet in de sudderpan.De smaak zal allicht goed zijn.

Echte kwaliteit en prima snelle levering!

Echte kwaliteit en prima snelle levering!

Topkwaliteit.

Altijd genieten. Jammer dat jullie zo ver weg zitten.

De bestelde lamsbout was heerlijk.

Ik had een lamsbout besteld voor mijn moeder. Het was de eerste keer voor mij om vlees te laten bezorgen. Een goede manier om niet alledaags vlees te kopen. Wij zijn tevreden.

Verkeerd verpakt

Airfryer was in zelfde doos als vlees verpakt?!?

goede en snelle bezorging, en goed verpakt, toppie !!!

gewoon een heel goed product, en vooral erg lekker!!

Top. service en kwaliteit en communicatie

Idem

Goed pakket, snel geleverd

Heerlijke stukjes vlees besteld. Gaan vaker bestellen

makkelijk te bestellen, snel en verzorgd geleverd

Goed verzorgd geleverd, smakelijke producten

Goed vlees en goede service!

Heb je vragen of wensen? Bij Jager & Boer wordt met je meegedacht. Het vlees is van goede kwaliteit en de service is top! Het verzenden werkt ook prima.

Gewoon van zeer goede kwaliteit zoals je dat kan verwachten van Jager&Boer,

Je weet wat je koopt en wat je dus kan verwachten, En als je het op de juiste manier klaarmaakt dan is het heerlijk genieten.

Heb een zeer betrouwbaar en deskundige indruk gekregen

Ik ben geïnteresseerd in betrouwbare producten die aan top kwaliteit en voedselveiligheid voldoen, uit de regio,

Deze beoordeling komt voor dat ik de bestelde zaken ontvangen heb

Deze beoordeling komt voor dat ik de bestelde zaken ontvangen heb, dus daar om deze beoordeling.

Erg goed vlees

Goede vlees, leuk dat de nog rolpens verkopen en goede service, er zat iets niet bij en dat werd gelijk nagestuurd!

Product wel betaald maar wordt niet geleverd

Op 23 maart geleden weer wat vlees besteld en afgerekend via de website bij Jager&boer en daarbij een ordernummer 5241 toegekend gekregen. Op de website staat 'Voor 15:00 besteld volgende dag geleverd' maar op 3 april nog steeds geen vlees ontvangen. In de tussentijd een mail gestuurd aan [email protected] waar geen antwoord op kwam. Daarna de telefoon maar gepakt en een vriendelijke jongeman vertelde dat hij in de winkel bezig was en het in orde ging maken maar 3 dagen later nog geen vlees en geen enkele communicatie gekregen. Maar niet meer bestellen hier.

Vleesvocht door hele doos gelekt, dus niet bevroren genoeg.

Het verbaast mij toch dat er geen bio op de sticker staat die op het vlees zit.

Blijmarkt 11

8011 ND Zwolle