Geweldige producten!!

Je proeft het verschil! De smaak van de biologische producten proef je direct. Een geweldig en uniek concept in Zwolle.

Lekkere vleessmaak met vriendelijke bezorging.

We hadden onverwachts een extra gast bij het eten. Snel naar de supermarkt voor wat extra vlees. Smaak testen natuurlijk . Vlees van jager&boer was als eerste op. Van de supermarkt voor de helft. Een groot verschil in smaak. Mooi om te zien waar de voorkeur naar toe ging.

Prima best gedaan voor mijn artikel

Topproducten en attente service

Heel prettig. J&B denkt mee, zorgt dat alles wat bedteld is keurig klaar ligt en on top of it zat er nog een lekker extraatje bij.

Toppers

Goed geleverd en top kwaliteit

Netjes en snel

Netjes en snel geleverd.

Mooie eerlijke producten

De producten die we bestellen zien er goed uit en smaken uitstekend. Bestellen gaat gemakkelijk, de bestellingen worden keurig uitgevoerd.

Fijne ervaring gedurende een reeds langere periode.

De kwaliteit is mijn uitgave waard. Echter te weinig kalfsvlees.

Voor een etentje zocht ik een bijzonder stuk vlees. Ik ben grotendeels vegetarisch maar zocht voor een speciale gelegenheid voor mijn vaders verjaardag een duurzaam stuk wild. Dat werd de reerug filet. Volgende dag ingevroren bezorgd en na wat kokkerellen groot succes bij de gasten.

Mooi product en uitmuntende service.

Product afkomstig van een gedegen slager

direct correct geleverd en kwaliteit prima

D

Zeer smaakvol, goede service

Wordt altijd snel op mails gereageerd en meegedacht. Laatst een probleem met de bezorging, werd direct opgelost en voor gecompenseerd. Producten zelf zijn zeer goed en smaakvol.

Heel plezierig personeel. Ter zake deskundig en de producten zijn overheerlijk. Fijn dat er ook kant en klare gerechten zijn, vooral als er gasten komen eten. Scheelt veel werk! Mag van mij best uitgebreid worden.

Geweldig vlees

Elke keer ontdek ik weer nieuwe smaak belevingen. Geweldig vlees, fijne smaakmakers.

nvt

Professioneel en vriendelijk

Komt goed verkoeld aan, ook een briefje erbij

Goed vlees en accurate bezorging

Ik heb hazenrug filet besteld en een wildzwijn rollade. De rollade zit nog in de vriezer. De hazenrug was heerlijk. Het vlees kwam, zoals beloofd, de volgende avond en was, geheel in gevroren, goed verpakt. Prijs zou iets naar beneden kunnen? Zeer tevreden.

De service is uitstekend: de beloofde levertijd en het vlees dat goed gekoeld werd bezorgd. De mooi dooraderde wildzwijn procureur nog niet bereid.

Just amazing

Everything I ordered was as good as it was described, which means a lot.

Heerlijk

Bij toeval kwam ik, via Google, bij de website van Jager & Boer terecht. Na het lezen van hun uitleg heb ik de wildstoofschotel en de angusburgers besteld. 1 dag later werd alles netjes bezorgd en gisteren hebben wij de burgers gegeten. Ze waren heerlijk. Van het weekend de wildstoof. Wij zijn benieuwd.

Goed en tevreden

Ik had 'Wildstoof Kant-en-klaar' besteld. De verzending was via Trunkrs - Avondlevering verstuurd en via de website kon ik precies zien wanneer ik het kon verwachten. Het was netjes met koelelementen verstuurd, waardoor het nog goed bevroren was. Omdat het gewicht iets minder was dan op de site stond, zat er een handgeschreven berichtje bij en een worst(die zeer smakelijk was). De Wildstoof zelf was erg lekker (ik heb het met aardappelen gegeten). Ik ben zelf erg pittig gewend, dus dat mistte ik, maar dat is slechts een persoonlijke smaak.

Goede service en lekker eerlijk vlees!

We hebben nu een paar keer besteld en het vlees is van goede kwaliteit en lekker. Vooral de gedachte dat het hier gaat om vlees van dieren die uit de wei/natuur zijn geplukt maakt voor ons dat we kiezen voor dit vlees.

Het was smullen, wat een goede kwaliteit vlees!

Via de website duidelijk te bestellen. Volgens afspraak thuis bezorgd. Vlees bereidt volgens jullie recept, wildzwijnrollade zelf gemaakt en de hertenrugfilé. Erg lekker. Top.

Eenvoudige bezorging, mooi product

Makkelijke bezorgoptie, goed verpakt en geheel bevroren geleverd om de kwaliteit te behouden. De stoof was mooi op smaak.

Heerlijk

Wildzwijn vleespakket netjes afgeleverd in ijskoude doos. Allereerst de wildzwijnburgers gegeten. Een heerlijke belevenis. Moeten de andere producten nog proeven maar alle vertrouwen!

Blijmarkt 11

8011 ND Zwolle