Laden reviews...
40 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Beoordelingen benadrukken over het algemeen snelle levering en behulpzame klantenservice. Verpakking wordt vaak als goed omschreven en de producten voldoen aan de verwachtingen. Een paar beoordelingen melden vertragingen of betalingsproblemen, maar het team reageert meestal snel en lost problemen effectief op. Over het geheel genomen is de ervaring positief met sterke punten in levering en klantenservice.
Product ziet er goed uit. Zeer te vreden.
14 January 2026
Willem
Strijen
2 January 2026
Maureen
EDE GLD
Ik had een bestelling geplaatst van 50 plastic flessen met dop. Er zaten maar 49 flessen in de levering. Bovendien waren de flessen door elkaar geraakt in een vervormde kartonnen doos.
Beveelt niet aan
22 December 2025
Bernard Joris
Kessel-Lo (Leuven) BELGIE
Zowel het bestellen als het leveren verliep super vlot.
15 December 2025
Lut
Kessel
Ik meld bij jullie dat het tussen een bepaalde tijd geleverd wil hebben. Vervolgens komen ‘s avonds laat. Nu kan ik 30 km heen en 30 km terug rijden om het zelf op te halen. betaal om het af te laten leveren maar kan het zelf ophalen. Vind dit echt niet kunnen
11 December 2025
M
Nieuw Vennep
9 December 2025
Donna
Almere
Top bedrijf. Snelle en juiste levering. Onlangs dedeukke periode ivm Black friday en feestdagen. Ook snelle reactie op mail.
8 December 2025
Marco
Tilburg
6 December 2025
W.
Bennekom
Netjes geleverd en op tijd
4 December 2025
Cor
Valkenswaard
Besteld - keurig verpakt
3 December 2025
Jos
Alkmaar
Bestelling gedaan en werd snel bezorgd. Helaas ontbrak er iets. Gebeld met de verpakkinswinkel werd uitstekend geholpen en de volgende dag werd het bezorgd. Kortom deze zaak heeft mij geholpen zoals het hoort. Perfect!
4 September 2025
Henk
Groningen
Mijn artikel was niet op voorraad en kon pas een week later geleverd worden. Er werd een voorstel gedaan voor een alternatief die wel snel geleverd kon worden. Erg goede communicatie en oplossingsgericht.
2 September 2025
Remco
Arnhem
Drie jerrycans gekocht voor de benzine. Van te voren advies gevraagd. Goed spul. Werkt zoals omschreven.
21 August 2025
Peter
Arnhem
zie boven
13 August 2025
Eric
Wijk bij Duurstede
Snel geleverd, en goed verpakt!
3 August 2025
Michiel
Noord-Scharwoude
Snelle levering 2 dekseltjes er extra bij Ik ben zeer tevreden , en vriendelijk geholpen . Ik zal jullie aanbevelen , en hoop nog op een lange samenwerking. Hartelijke dank en groeten van herman
1 August 2025
herman
Bobeldijk
Aantal emmers besteld om honing in op te slaan. Binnen 24 uur in huis Top.
25 July 2025
Paul
Zoetermeer
Snelle levering, stevige en goed sluitende emmers.
20 July 2025
Lieve
AARDENBURG
Elke webwinkel levert wat er bij hen bestelt wordt. Wanneer dat van A tot Z correct verloopt, springt geen van allen er met kop en kont boven uit. Feitelijk doen ze waar ze voor worden betaald. Business as usual. Echter …. Heeft de klant besteld/betaald en er blijkt iets niet goed gegaan te zijn, bepaalt het “klant-besef” van de betreffende webwinkel (In mijn geval Bram) hoe de zaak verder afloopt. Compliment aan Bram.
17 July 2025
Oud- Vossemeer
13 June 2025
Maroesja
Rutten
Snel en goed communicatie, bedankt
17 April 2025
25 March 2025
Na
Eindhoven
Goedemiddag Na,
Allereerst bedankt voor je bestelling bij de Verpakkingswebwinkel!
Onze excuses voor het later leveren van je bestelling.
Wegens bevoorradingsproblemen lag je product niet op voorraad, van deze vertraging had je een bericht moeten krijgen, excuses dat dit niet was gebeurd.
Wij zullen dit intern oppakken om dit in de toekomst te voorkomen!
Met vriendelijke groeten,
www.verpakkingswebwinkel.nl
Zeer klantvriendelijk, veel aandacht.
24 March 2025
Ad