Heeft een totaal van 236 beoordelingen met een gemiddelde score van 8,8
Review overzicht
Positief sentiment90%
Beoordelingen benadrukken over het algemeen snelle levering en behulpzame klantenservice. Verpakking wordt vaak als goed omschreven en de producten voldoen aan de verwachtingen. Een paar beoordelingen melden vertragingen of betalingsproblemen, maar het team reageert meestal snel en lost problemen effectief op. Over het geheel genomen is de ervaring positief met sterke punten in levering en klantenservice.
Sterke punten
Goede klantenservice
Goede verpakking
Gebaseerd op 40 reviews
Perfecte service!
Ik heb nu al meerdere keren een bestelling geplaatst. Het gaat allemaal super makkelijk. Het wordt netjes afgeleverd hoe groot je bestelling ook is.
Kort samen gevat is het een goede bedrijf waar je makkelijk je bestelling kan plaatsen en op tijd je bestelling kan verwachten.
26 January 2026
Uğur
Terborg
Vlot verlopen
Vlot verlopen. Goed verzonden. Degelijk product.
Lucas
Gewoon top
Goed voor elkaar
Hendrie
Raalte
Top ondersteuning: aardige en behulpzame medewerkers
Hele fijne ervaring met deze verpakkingswebwinkel. Ik had jerrycans besteld en vooraf per mail gevraagd of ze twee extra sluitringen wilden meeleveren, omdat ik thuis nog een oude jerrycan had waarvan de sluitring niet meer goed was. Dat was geen enkel probleem. Ze dachten meteen mee en gaven aan dat ik het gewoon bij de bestelling kon vermelden.
Alles is netjes geleverd zoals afgesproken en de communicatie per mail was snel, vriendelijk en behulpzaam. Mijn probleem is volledig opgelost: ik heb nu voldoende nieuwe jerrycans én mijn oude jerrycan kan ik weer gewoon gebruiken. Absoluut een aanrader door de goede service en klantvriendelijkheid.
19 January 2026
Daniël
Oosterhout
Geweldige Service
Deze firma is zeer attent, controleert en corrigeert de bestellingen, gaat in overleg indien nodigen alles komt op tijd en goed verpakt aan volgens afspraak.
Mooi bedrijf.
18 January 2026
Mirko
Schagerbrug
snel en goed.
Bedrijf duidelijk & snel. Produkt geheel volgens verwachting, top!
15 January 2026
Jan-Willem
Fijnaart
Kan het aanbevelen. Keurig geleverd
Product ziet er goed uit. Zeer te vreden.
14 January 2026
Willem
Strijen
Supervriendelijk
2 January 2026
Maureen
EDE GLD
Pakje slordig ingepakt en niet volledig
Ik had een bestelling geplaatst van 50 plastic flessen met dop. Er zaten maar 49 flessen in de levering. Bovendien waren de flessen door elkaar geraakt in een vervormde kartonnen doos.
Beveelt niet aan
22 December 2025
Bernard Joris
Kessel-Lo (Leuven) BELGIE
Vlotte levering
Zowel het bestellen als het leveren verliep super vlot.
15 December 2025
Lut
Kessel
Luisteren wat de klant vraagt
Ik meld bij jullie dat het tussen een bepaalde tijd geleverd wil hebben.
Vervolgens komen ‘s avonds laat.
Nu kan ik 30 km heen en 30 km terug rijden om het zelf op te halen. betaal om het af te laten leveren maar kan het zelf ophalen.
Vind dit echt niet kunnen
11 December 2025
M
Nieuw Vennep
Bestelling ging heel erg vlot/goed
9 December 2025
Donna
Almere
Top bedrijf snelle service
Top bedrijf.
Snelle en juiste levering. Onlangs dedeukke periode ivm Black friday en feestdagen.
Ook snelle reactie op mail.
8 December 2025
Marco
Tilburg
6 December 2025
W.
Bennekom
Uitstekend geleverd
Netjes geleverd en op tijd
4 December 2025
Cor
Valkenswaard
Geen klachten
Besteld - keurig verpakt
3 December 2025
Jos
Alkmaar
Goede indruk aan overgehouden zou er zo weer iets kopen
Bestelling gedaan en werd snel bezorgd. Helaas ontbrak er iets. Gebeld met de verpakkinswinkel werd uitstekend geholpen en de volgende dag werd het bezorgd. Kortom deze zaak heeft mij geholpen zoals het hoort. Perfect!
4 September 2025
Henk
Groningen
Goede oplossingen
Mijn artikel was niet op voorraad en kon pas een week later geleverd worden. Er werd een voorstel gedaan voor een alternatief die wel snel geleverd kon worden. Erg goede communicatie en oplossingsgericht.
2 September 2025
Remco
Arnhem
Jerrycans gekocht snel geleverd.
Drie jerrycans gekocht voor de benzine. Van te voren advies gevraagd.
Goed spul. Werkt zoals omschreven.
21 August 2025
Peter
Arnhem
Lekker overzichtelijke site en snelle afhandeling met betrouwbare koerier
zie boven
13 August 2025
Eric
Wijk bij Duurstede
Snel geleverd, en goed verpakt!
3 August 2025
Michiel
Noord-Scharwoude
Kwaliteits bedrijf in verpakking
2 dekseltjes er extra bij
Ik ben zeer tevreden , en vriendelijk geholpen .
Ik zal jullie aanbevelen , en hoop nog op een lange samenwerking.
Hartelijke dank en groeten van herman
1 August 2025
herman
Bobeldijk
Aantal emmers besteld om honing in op te slaan. Binnen 24 uur in huis Top.
25 July 2025
Paul
Zoetermeer
Gewoon goed!
Snelle levering, stevige en goed sluitende emmers.
20 July 2025
Lieve