Aardige installateur heeft alles goed uitgelegd!

De installatie verliep erg vlot. De installateur was erg aardig en nam de tijd om alles uit te leggen. Alles is netjes geinstalleerd!

Top. Goede verhalen gehoord en boven verwachting

Tijdens de verbouwing besloten om een water ontharder van z8 te laten installeren. Al gelijk kort na installatie genieten van zacht water. Apparaten blijven vrij van kalk aanslag. Koffie en thee smaken opeens - beter - anders. Bijvullen van zout is super eenvoudig, gewoon zorgen dat je op tijd aanvult en verder geen omkijken naar.

Het is een top apparaat

Heerlijk nooit meer de douche afdrogen, is gewoon niet meer nodig. Heel kundig en aardig personeel ook. Kortom heel erg blij mee

Geen kalk meer door de goede waterontharder

Apparaat heeft weinig onderhoud nodig maar zorgt wel het hele jaar door voor kalkvrij water alleen af en toe het zout bijvullen. Daarnaast ook goede service vanuit het bedrijf zelf.

Totaal geen problemen gehad deze 2 jaar

Om te beginnen, erg gezellig. Daarnaast een zeer nette , spontane jongeman die heel goed weet waar hij mee bezig is. Werkt erg netjes en legt alles uit wat hij doet en heeft duidelijke antwoorden op de vragen. Was keurig op tijd en gemotiveerd. Al met al, ik ben echt zeer tevreden en is echt een aanrader.

Het water is nog steeds nat! Maar je voelt en ziet het aan alles dat je een ontharder heb.... Ik heb alleen niet op de ontharder van die mooie stickers.... Dus niemand kan zien van welk bedrijf het afkomstig is. Gr Michel van Es

Soepel verkooptraject, goede en entte installatie

Ik had mijzelf uitgebreid georiënteerd en Z8-water was één van de weinige aanbieders met een oplossing die ik kan koppelen aan mijn domotica systeem. Hun productinformatie is van uitstekende kwaliteit en die kwaliteit heb ik gedurende het gehele traject ervaren. Verkopers die doen wat ze beloven, een goede planning en voorbereiding van de installatie. Aangezien ik geen kruipruimte onder mijn huis heb, is dit altijd een aandachtspunt, maar hier werd direct een goed alternatief voor geboden. Ik had duidelijke fotos gemaakt van de situatie en daardoor waren er ook geen onduidelijkheden over hoe de installatie moest verkopen. De installateur had een leerling bij zich die uitgebreid uitleg kreeg over alle dingen waarop die moest letten tijdens een installatie, waardoor de installatie misschien langer duurde dan strikt noodzakelijk, maar dan nog was de installatie in 2uur afgerond.

Helemaal top van advies tot plaatsing

Z8-water reageert snel, heeft een vriendelijke benadering, geeft goed advies, snelle service. De monteur die de waterontharder kwam plaatsen was super vriendelijk, werkte netjes, snel en gaf goed uitleg. Prettige ervaring tot zo ver. Hopelijk wordt het water echt zachter. Daar twijfel ik niet aan omdat ik goede ervaringen van anderen heb gehoord.

Zo blij mee!

Z8-Water levert echt topkwaliteit! Vanaf het eerste contact merk je dat ze weten waar ze het over hebben. Professioneel, betrouwbaar en vooral heel duidelijk in communicatie — geen gedoe, gewoon goed geregeld. Wat mij vooral opviel is hoe betrokken ze zijn. Ze denken echt met je mee en zoeken naar de beste oplossing in plaats van de makkelijkste. Daarnaast is de service snel en vriendelijk, wat tegenwoordig best zeldzaam is. Kort gezegd: als je op zoek bent naar een partij die kwaliteit levert én zijn afspraken nakomt, dan zit je bij Z8-Water helemaal goed. Zeker een aanrader! ★★★★★

Goed contact goede service

We hadden een klein probleem en dat is telefonisch tot tevredenheid opgelost.

Snel geholpen top zaak!

Goede ervaring

Heel goed!

Fijn bedrijf, super vriendelijk personeel, erg behulpzaam maar het allerbelangrijkst is natuurlijk een waterontharder die doet wat ie moet doen.

Top systeem!

We zijn erg tevreden en het werkt erg goed.

Geweldig!

Dit had ik 10 jaar eerder moeten doen! Direct na installatie mijn waterkoker gereinigd en 2 maanden later nog steeds geen opgedroogde druppels of kalk zichtbaar. In de douche scheelt dit veel boenen. Het contact en de bereikbaarheid van het bedrijf is goed! Zij komen afspreken na. De installatie verliep vlot en netjes, ondanks de kleine meterkast. Natuurlijk had ik zelf wel wat voorbereiding gedaan zoals opruimen. Bedankt Z8-water.nl, ik ben zéér tevreden! P.s.: een foto toevoegen lukte helaas niet

Snel geleverd en geplaatst

Waterontharder kon snel geplaatst worden. Goede uitleg over apparaat. Plaatsen was ook snel en vakkundig gedaan.

Tevreden.

Werkt naar behoren dus geen problemen mee. Erg tevreden.

Fijne service, aardige monteur

Super fijn

Je merkt het bij de eerste was beurt al was echt fijn top

Goed advies en service

In Zwijndrecht is het water erg hard. Daar hebben we nu geen last meer van. We zijn erg prettig geholpen, er is goed met ons meegedacht. Dat geldt ook voor de service. Twijfel je? Niet doen, maak kennis met Z8-Water.

Netjes geplaatst en werkt prima

Alles is netjes geplaatst en alle rommel opgeruimd, De ontharder doet wat hij moet doen en wekt geheel automatisch (allen af en toe zout bijvullen). M.a.w. wij zijn er tevreden over.

Snelle levering en vriendelijke installateur

Na een huisbezoek waar men bekeek waar de apparatuur moest worden geplaatst is de waterontharder een week later geplaatst. Ook de snelle levering was heel goed binnen twee weken van offerte aanvraag tot levering.

Superfijne waterontharder

Heerlijk zacht water en je gebruik minder shampoo, zeep, wasmiddelen.

Kringloopweg 24

3343 LR Hendrik-Ido-Ambacht

0108082024

Over Z8-Water

Dag in dag uit, genieten duizenden mensen door heel Nederland van onze Z8-Water waterontharder. Waterontharder kopen of bestellen voor thuis? Wij staan voor je klaar! Met meer dan 25 jaar ervaring, standaard 15 jaar garantie en onderhoud zonder verplichtingen, garanderen wij jou van kalkvrij water. De laatste jaren is de populariteit van waterontharders gigantisch toegenomen. Én dat is natuurlijk niet heel vreemd! Zacht en kalkvrij water is niet alleen goed voor de huid, maar ook beter voor de levensduur van bijvoorbeeld je wasmachine of waterkoker. Meer weten of contact met ons opnemen? Bezoek dan onze website. www.z8-water.nl