Vanaf het eerste moment was het contact goed. Prettige communicatie, goede afspraken en alles werd ook nagekomen zoals afgesproken.
Bedankt voor je mooie beoordeling, Rob! Wat fijn om te lezen dat je het contact met ons als prettig hebt ervaren en dat alles volgens afspraak is verlopen. We vinden het belangrijk dat communicatie en service soepel verlopen, dus het is goed om te horen dat dit ook zo is overgekomen. Geniet van je waterontharder en het comfort van zacht water! Fijne dag, Team Z8-Water (www.z8-water.nl)
Schouwe Duiveland heeft een zeer harde waterhardheid. Middels de waterontharder is het goed te zien, smaken en proeven dat de hardheid van zeer hard naar zacht is gegaan. Ik ben blij dat we deze keuze hebben gemaakt en er nu van kunnen genieten ;)
Beste Sahin, Bedankt voor je mooie review en het fantastische cijfer 10! Wat leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over de werking van de waterontharder. Fijn dat je duidelijk merkt én proeft dat het water in Zierikzee nu heerlijk zacht is geworden. Daar doe je het natuurlijk voor! We wensen je veel plezier van de waterontharder en genieten maar van dat zachte water. Fijne dag, Team Z8-Water (www.z8-water.nl)
hele goede ervaring, waarbij er goed word meegedacht
Beste Jeff, Bedankt voor je mooie review en het geweldige cijfer 10! Wat fijn om te horen dat je zo’n goede ervaring hebt gehad en dat je onze service als top hebt ervaren. We vinden het belangrijk om altijd met onze klanten mee te denken, dus het is leuk om te lezen dat dat zo gewaardeerd wordt. We wensen je veel plezier van de waterontharder en natuurlijk van het zachte water! Fijne dag, Team Z8-Water (www.z8-water.nl)
Minder kalkaanslag
Beste David, Bedankt voor je mooie review en het fijne cijfer 9! Wat leuk om te horen dat je nu kunt genieten van zacht water en merkt dat er minder kalkaanslag is. Dat is precies het verschil dat een goede waterontharder hoort te maken. We wensen je veel plezier van de waterontharder en het comfort van heerlijk zacht water in huis. Fijne dag, Team Z8-Water (www.z8-water.nl)
Goef
Dag Anand, Bedankt voor je beoordeling en het cijfer 7! Wat fijn om te horen dat het water nu beter aanvoelt – dat is precies het verschil dat zacht water maakt. We hopen dat je de komende tijd nog meer voordelen zult merken van de waterontharder. Een kalkvrije dag toegewenst, Team Z8-Water (www.z8-water.nl)
Nergens meer kalkresten waar te nemen! Ik hoef mijn huid niet eens in te smeren na het douchen, erg fijn. Ik had dit jaren eerder moeten doen, scheelt een hoop werk!
Dag Tonnie, Wat een geweldige review — bedankt voor je enthousiaste woorden en het prachtige cijfer 10! Super om te lezen dat je nergens meer kalkresten ziet en dat je huid zo zacht aanvoelt na het douchen. Dat zijn precies de voordelen waar we trots op zijn. En inderdaad: het scheelt een hoop poetswerk! We wensen je heel veel plezier van de waterontharder en het comfort van heerlijk zacht water in huis. Kalkvrije groet, Team Z8-Water (www.z8-water.nl)
Snelle plaatsing. Ben erg blij mee. Fijn apparaat
Dag Charlotte, Bedankt voor je fijne review en het prachtige cijfer 10! Wat leuk om te horen dat alles zo snel geleverd en geplaatst is, en dat je blij bent met het apparaat. Dat is precies waar we het voor doen! We wensen je veel plezier van de waterontharder en het comfort van zacht water in huis. Een kalkvrije dag toegewenst, Team Z8-Water (www.z8-water.nl)
Overtuigende uitleg en keurige verkoop,nette en accurate montage. Kortom prima!
Beste Theo, Bedankt voor je mooie review en het geweldige cijfer 10! Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent over de duidelijke uitleg, nette verkoop en zorgvuldige montage. Dat is precies waar we bij Z8-Water voor staan. Geniet van het zachte, kalkvrije water bij jullie in Pijnacker! Een kalkvrije dag toegewenst, Team Z8-Water (www.z8-water.nl)
Vakkundige mensen, ze hebben de waterontharder snel en vakkundig geïnstalleerd
Dag Michael, Bedankt voor je mooie beoordeling met een 10! Wat fijn om te horen dat onze monteurs de waterontharder snel en vakkundig hebben geïnstalleerd. We wensen je veel plezier van het zachte water bij jullie in Rotterdam! Een kalkvrije dag toegewenst, Team Z8-Water (www.z8-water.nl)
Advies op aanvraag was echt op persoon en gebruik gebaseerd. Plaatsing door monteur ook uitstekend, netjes geplaatst. Ook uitleg over gebruik stemde tot tevredenheid. Sinds plaatsing zachter water en geen toename van kalk afzetting meer. Kortom zeer tevreden.
Beste Willem, Bedankt voor je prachtige beoordeling met een 10! Wat geweldig om te lezen dat alles — van advies tot installatie — zo positief is verlopen. Fijn dat je tevreden bent over het persoonlijke advies en de nette plaatsing door onze monteur. En natuurlijk mooi dat je nu kunt genieten van merkbaar zachter water zonder kalkaanslag. Geniet van het zachte water bij jullie in Zoetermeer! Kalkvrije groet, Team Z8-Water (www.z8-water.nl)
Kon snel geregeld worden. Service was goed en duidelijk. Goede uitleg van de werking van het apparaat.
Dag Eugene, Bedankt voor je mooie beoordeling met een 9! Wat fijn om te horen dat alles snel en professioneel is verlopen. Goed om te lezen dat onze service duidelijk was en dat je tevreden bent met de uitleg over de werking van de waterontharder. Geniet van het zachte water bij jullie in Zoetermeer! Fijne dag, Team Z8-Water (www.z8-water.nl)
Het contact was erg prettig en de installatie kon snel gerealiseerd worden Er is netjes en vlot gewerkt en de installatie voldoet uitstekend
Beste Nick, Bedankt voor je fantastische beoordeling met een 10! Wat fijn om te horen dat het contact prettig verliep en dat de installatie snel en netjes is uitgevoerd. Mooi dat alles naar wens werkt en je tevreden bent over het resultaat. Geniet van het zachte water bij jullie in Hendrik-Ido-Ambacht! Een kalkvrije dag toegewenst, Team Z8-Water (www.z8-water.nl)
Merken echt dat het water zacht is, en ook voor mijn kinderen die kampen met eczeem zien wij een positief effect
Beste Maurice, Wat een fantastische beoordeling, een 10 — dank je wel! Geweldig om te lezen dat het water nu heerlijk zacht aanvoelt en jullie geen spoor van kalkaanslag meer zien. Dat jullie ook merken dat het een positief effect heeft op het eczeem van je kinderen, maakt het extra bijzonder. Hopelijk genieten jullie nog lang van het zachte water in Zoetermeer. Kalkvrije groet, Team Z8-Water (www.z8-water.nl)
Erg fijn dat al mijn apparatuur beschermd is Zonder kalk
Dag E. W. Meijknecht, Wat leuk om te lezen dat je blij bent dat al je apparatuur nu beschermd is tegen kalk! Bedankt voor je mooie beoordeling met een 7. Dat heldere, kalkvrije water maakt echt verschil in het dagelijks gebruik, hè? Geniet van het zachte water bij jullie in Gouda! Kalkvrije groet, Team Z8-Water (www.z8-water.nl)
De monteur kwam netjes volgens afspraak bij ons langs. De waterontharder is in de meterkast geïnstalleerd, zeer compact en netjes weggewerkt zover dat kan.
Beste Christian, Bedankt voor je mooie beoordeling met een 9! Wat fijn om te horen dat de installatie van de waterontharder netjes is verlopen en mooi in de meterkast is weggewerkt. Geen hard water meer — dat merk je vast snel aan alles in huis! Geniet van het kalkvrije water bij jullie in Hendrik Ido Ambacht. Een kalkvrije dag toegewenst, Team Z8-Water (www.z8-water.nl)
Prima bedrijf komt afspraken goed na, en de waterontharder wordt zeer vakkundig en netjes geplaatst. Water ontharder doet precies wat die moet doen zonder problemen.
Dag Peter, Wat een geweldige beoordeling — bedankt voor je mooie 10! Super om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service en communicatie, én dat de waterontharder precies doet wat hij moet doen. Fijn dat alles naar wens is verlopen! Geniet van het zachte, kalkvrije water bij jullie in Spijkenisse. Fijne dag, Team Z8-Water (www.z8-water.nl)
Onze plek voor een waterontharder was redelijk krap waardoor we niet precies wisten of wij er eentje aan konden schaffen. Er werd ons door Z8-water aangeboden om geheel vrijblijvend langs te komen voor inspectie. Z8-water heeft voor ons een hele mooie inbouw gedaan waarbij de installateur perfect werk heeft geleverd. Eindelijk kalk-vrij, bedankt Z8-water!
Beste Kevin, Wat een prachtige review, bedankt voor je 10! Wat goed om te horen dat het advies en de installatie zo soepel zijn verlopen, ondanks de beperkte ruimte. Mooi dat de installateur er toch zo’n nette oplossing van heeft gemaakt. Geniet van het kalkvrije water bij jullie in Heerjansdam — dat voelt direct als een kleine luxe in huis! Kalkvrije groet, Team Z8-Water (www.z8-water.nl)
De waterontharder wer d snel en vakkundig geinstalleerd. Sindsdien hebben we geen last meer van kalkaanslag in de badkamer en keuken.
Dag René, Wat een mooie beoordeling, bedankt voor je 10! Geweldig om te horen dat de installatie zo vlot en professioneel is verlopen. En nog beter: geen kalkaanslag meer in huis — dat scheelt een hoop poetswerk! Geniet van het zachte, kalkvrije water bij jullie in Hendrik Ido Ambacht. Een kalkvrije dag toegewenst, Team Z8-Water (www.z8-water.nl)
Prima product, zacht water met een goed resultaat. Echter een opmerking over de regenaratie cyclus. Op een gegeven moment werden wakker om 03:00 uur in de nacht van een zeer hard onbekend mechanisch geluid. Het leuk wel of er inbrekers de sloten van de voordeur aan het uitboren waren. Na een onderzoek te hebben ingesteld met een zaklamp linkerhand en een scherpe zakdoek in de andere hand kwam ik tot de conclusie dat er een regenaratie proces aan de gang was. Aparte ervaring.
Beste Yvonne en Wim, Bedankt voor jullie leuke en eerlijke review met een 9! Wat fijn om te horen dat jullie zo tevreden zijn over het zachte water en het resultaat. En ja, die eerste regeneratiecyclus kan soms even onverwacht klinken. Gelukkig is dat geluid tijdelijk en hoort het bij het automatische spoelproces van de waterontharder. Geniet van het kalkvrije water bij jullie in Spijkenisse! Fijne dag, Team Z8-Water (www.z8-water.nl )
Goed service, goed apparaat, installatie was door meedenken monteur goed geregeld Snel resultaat van zacht water
Dag Ella en Pieter, Wat een fantastische beoordeling — bedankt voor jullie 10! Super om te horen dat alles zo goed is verlopen en dat de monteur met jullie heeft meegedacht bij de installatie. En mooi dat jullie al zo snel verschil merken in het zachte water! Geniet van het kalkvrije comfort bij jullie in Ridderkerk. Kalkvrije groet, Team Z8-Water (www.z8-water.nl)
De dag dat de waterontharder werd geplaatst merkte wij al verschil. Koffie smaakte veel beter en met handen wassen voelden we ook al verschil. Verder zijn we echt super goed en vriendelijk te woord gestaan en geholpen. Echt super blij mee.
Beste Monique en Lorenz, Wat een geweldige review — bedankt voor jullie 10! Wat leuk om te lezen dat jullie al direct verschil merkten na de plaatsing. Dat zachtere water bij het handen wassen en de betere smaak van de koffie, dat zijn precies die kleine dingen die het verschil maken. En fijn dat jullie onze service als zo vriendelijk hebben ervaren! Geniet van het kalkvrije water bij jullie in Spijkenisse. Een kalkvrije dag toegewenst, Team Z8-Water (www.z8-water.nl)
En dat de monteur het dan bewijst met de bypass open te zetten zegt niet zoveel. Het gaat om het leiding werk naar de ontharder en bypass toe. Maar ik los het zelf wel op
Snel geholpen door een vakman en zeeer snel Geplaatst!!!! Toppers…..! Bedankt
Dag John, Bedankt voor je enthousiaste review en de prachtige 10! Wat fijn om te horen dat alles zo vlot is verlopen en dat je tevreden bent over de service en prijs-kwaliteit. Ons team vindt het altijd leuk om zulke positieve woorden terug te lezen — dat motiveert enorm! Geniet van het zachte, kalkvrije water bij jullie in Zoetermeer. Fijne dag, Team Z8-Water (www.z8-water.nl)
hij heeft alle bij zich en maakt ter plaatse wat extra nodig is
Beste Erich, Bedankt voor je geweldige beoordeling met een 10! Wat fijn om te horen dat onze installateur alles bij zich had en zelfs ter plekke wat extra werk heeft verricht om alles perfect af te ronden. Dat is precies de service waar we trots op zijn! Geniet van het kalkvrije water bij jullie in Bergschenhoek. Kalkvrije groet, Team Z8-Water (www.z8-water.nl)
Nette services, snel en inderdaad minder last van kalk.
Dag Margreth, Bedankt voor je fijne review! Wat goed om te horen dat je tevreden bent over de service en dat je al merkt dat er minder kalk aanwezig is — dat zachte water maakt echt verschil, hè? Geniet van het kalkvrije comfort bij jullie in Spijkenisse. Een kalkvrije dag toegewenst, Team Z8-Water (www.z8-water.nl)
Kringloopweg 24
3343 LR Hendrik-Ido-Ambacht
Dag in dag uit, genieten duizenden mensen door heel Nederland van onze Z8-Water waterontharder. Waterontharder kopen of bestellen voor thuis? Wij staan voor je klaar! Met meer dan 25 jaar ervaring, standaard 15 jaar garantie en onderhoud zonder verplichtingen, garanderen wij jou van kalkvrij water. De laatste jaren is de populariteit van waterontharders gigantisch toegenomen. Én dat is natuurlijk niet heel vreemd! Zacht en kalkvrij water is niet alleen goed voor de huid, maar ook beter voor de levensduur van bijvoorbeeld je wasmachine of waterkoker. Meer weten of contact met ons opnemen? Bezoek dan onze website. www.z8-water.nl