fijne organisatie, fijne mensen

Vanaf het eerste moment was het contact goed. Prettige communicatie, goede afspraken en alles werd ook nagekomen zoals afgesproken.

in 1 woord geweldig

Schouwe Duiveland heeft een zeer harde waterhardheid. Middels de waterontharder is het goed te zien, smaken en proeven dat de hardheid van zeer hard naar zacht is gegaan. Ik ben blij dat we deze keuze hebben gemaakt en er nu van kunnen genieten ;)

top service

hele goede ervaring, waarbij er goed word meegedacht

Fijn zacht water

Minder kalkaanslag

Water voelt beter asn

Goef

Superblij mee

Nergens meer kalkresten waar te nemen! Ik hoef mijn huid niet eens in te smeren na het douchen, erg fijn. Ik had dit jaren eerder moeten doen, scheelt een hoop werk!

Snelle plaatsing. Ben erg blij mee. Fijn apparaat

Gewoon prima!

Overtuigende uitleg en keurige verkoop,nette en accurate montage. Kortom prima!

Snel geleverd en geïnstalleerd

Vakkundige mensen, ze hebben de waterontharder snel en vakkundig geïnstalleerd

Van aanvraag tot plaatsing en werking geeft alleen maar positieve ervaring.

Advies op aanvraag was echt op persoon en gebruik gebaseerd. Plaatsing door monteur ook uitstekend, netjes geplaatst. Ook uitleg over gebruik stemde tot tevredenheid. Sinds plaatsing zachter water en geen toename van kalk afzetting meer. Kortom zeer tevreden.

Snel en proffesioneel

Kon snel geregeld worden. Service was goed en duidelijk. Goede uitleg van de werking van het apparaat.

De afspraak en installatie waren snel gemaakt

Het contact was erg prettig en de installatie kon snel gerealiseerd worden Er is netjes en vlot gewerkt en de installatie voldoet uitstekend

Heerlijk zacht water en totaal geen kalkaanslag meer

Merken echt dat het water zacht is, en ook voor mijn kinderen die kampen met eczeem zien wij een positief effect

Erg fijn dat al mijn apparatuur beschermd is

Erg fijn dat al mijn apparatuur beschermd is Zonder kalk

Geen hard water meer.

De monteur kwam netjes volgens afspraak bij ons langs. De waterontharder is in de meterkast geïnstalleerd, zeer compact en netjes weggewerkt zover dat kan.

Goede service en communicatie

Prima bedrijf komt afspraken goed na, en de waterontharder wordt zeer vakkundig en netjes geplaatst. Water ontharder doet precies wat die moet doen zonder problemen.

Zowel advies en installatie is perfect!

Onze plek voor een waterontharder was redelijk krap waardoor we niet precies wisten of wij er eentje aan konden schaffen. Er werd ons door Z8-water aangeboden om geheel vrijblijvend langs te komen voor inspectie. Z8-water heeft voor ons een hele mooie inbouw gedaan waarbij de installateur perfect werk heeft geleverd. Eindelijk kalk-vrij, bedankt Z8-water!

Geen kalkaanslag meer in huis

De waterontharder wer d snel en vakkundig geinstalleerd. Sindsdien hebben we geen last meer van kalkaanslag in de badkamer en keuken.

Prima, met 1 opmerking

Prima product, zacht water met een goed resultaat. Echter een opmerking over de regenaratie cyclus. Op een gegeven moment werden wakker om 03:00 uur in de nacht van een zeer hard onbekend mechanisch geluid. Het leuk wel of er inbrekers de sloten van de voordeur aan het uitboren waren. Na een onderzoek te hebben ingesteld met een zaklamp linkerhand en een scherpe zakdoek in de andere hand kwam ik tot de conclusie dat er een regenaratie proces aan de gang was. Aparte ervaring.

Goed service, goed apparaat, installatie was door meedenken monteur goed geregeld Snel resultaat van zacht water

Nooit verwacht dat je zo snel verschil zou merken.

De dag dat de waterontharder werd geplaatst merkte wij al verschil. Koffie smaakte veel beter en met handen wassen voelden we ook al verschil. Verder zijn we echt super goed en vriendelijk te woord gestaan en geholpen. Echt super blij mee.

Prima maar merk wel drukverlies

En dat de monteur het dan bewijst met de bypass open te zetten zegt niet zoveel. Het gaat om het leiding werk naar de ontharder en bypass toe. Maar ik los het zelf wel op

Prima service en goede prijs kwaliteit

Snel geholpen door een vakman en zeeer snel Geplaatst!!!! Toppers…..! Bedankt

fantastische instalatuur

hij heeft alle bij zich en maakt ter plaatse wat extra nodig is

Nette services, snel en inderdaad minder last van kalk.

Kringloopweg 24

3343 LR Hendrik-Ido-Ambacht

0108082024

Over Z8-Water

Dag in dag uit, genieten duizenden mensen door heel Nederland van onze Z8-Water waterontharder. Waterontharder kopen of bestellen voor thuis? Wij staan voor je klaar! Met meer dan 25 jaar ervaring, standaard 15 jaar garantie en onderhoud zonder verplichtingen, garanderen wij jou van kalkvrij water. De laatste jaren is de populariteit van waterontharders gigantisch toegenomen. Én dat is natuurlijk niet heel vreemd! Zacht en kalkvrij water is niet alleen goed voor de huid, maar ook beter voor de levensduur van bijvoorbeeld je wasmachine of waterkoker. Meer weten of contact met ons opnemen? Bezoek dan onze website. www.z8-water.nl