Goed , maar er zijn verbeter punten te behalen.

Bij bezoek aan huis was een voorfilter in mee genomen wat met installatie niet mogelijk bleek. Monteur vermelde dit niet en moest ik er zelf achter komen dat deze niet geplaatst was maar wel betaald had. Na enige tijd overleg is dit tegemoet gekomen door levering van zoutblokken extra. Opmerking hierin is weer moeilijk telefonische bereikbaar. Op een technische vraag per e-mail lang moeten wachtten op een reactie wat weer wel keurig telefonisch werd uitgevoerd.

Goede service en installatie

Het systeem wordt netjes en vakkundig geïnstalleerd

Niet meer ontkalken

Wij maken sinds twee maanden gebruik van de de Z8 waterontharder. Na en snelle levering en en keurige instalatie konden wij gaan ervaren wat het verschil zou zijn voor plaatsing van de ontkalker en na plaatsing van de ontkalker. Het verschil is duidelijk merkbaar. Het meest zichtbaar is de waterkoker. Nadat deze is ontkalkt, is er nu geen kalk meer zichtbaar in de waterkoker. Voorheen was en na een week gebruiken alweer kalkaanslag. Ook op de kranen is er geen kalkaanslag meer zichtbaar. Wij zijn erg tevreden over de aanschaf van de waterontharder.

Een kalkloze badkamer, dat is zo fijn!

De eerste afspraak verliep prima, hele vriendelijke man die alles heel duidelijk heeft uitgelegd. Bij de installatie kwam er net zo'n vriendelijke man, ook die heeft alles verteld en uitgelegd, wat we moeten doen. De ontharder doet eigenlijk alles zelf, je hoeft alleen zout toe te voegen.

Fijne service

Van de verkoop en de meting tot de installatie allemaal zeer fijne mensen die geloven in hun product en dat uitstralen. Inmiddels ben ik ook fan geworden. Zacht water is echt heerlijk voor het huis en voor jezelf.

Zoals ee gehoopt hadden.

Ons water bleek inderdaad heel hard te zijn. En dat merken we zeker nu we de onrharder hebben. We hebben nu drie weken z8 water. In die tijd hebben we onze waterkoker nog niet hoeven te ontkalken! Voorheen zag je na 2 dagen de eerste kalk vlokken al komen. Ook onze badkamer glimt weer! We zien het als een luxe dat we dit hebben kunnen doen en zijn er super blij mee!

twijfel

ik heb nog steeds kalkdruppels op mn glas? mss nog n keer laten checken? en de app werkt nog steeds niet. ik krijg nu geen antwoord meer. beetje jammer.

Helder en professioneel

Vanaf het eerste contact was de communicatie fijn en niet opdringend. Vrijblijvend betekende bij Z8 ook vrijblijvend. Door hun manier van contacten en communiceren voor Z8 gekozen. De installatie verliep prima, echt alles werd gedaan om ervoor te zorgen dat de aansluiting zo probleemloos te laten verlopen. Zelfs het maken van extra planken ter ondersteuning was niet raar. Niks was te gek. Het is duidelijk dat dit bedrijf achter hun produkt en achter hun mensen staan. Ik heb niks dan lof.

Functioneel, maar niet vanaf dag 1

De aanloopt naar de plaatsing roept een dubbel gevoel op. De ervaring met de verkoop-afdeling was echt heel goed. Na het akkoord geven op de offerte ging er echter heel wat mis: het plannen van de afspraak verliep niet goed en op de dag van installatie kwam de monteur veel later dan afgesproken. De monteur verwees naar de planning die veel te krap was en geen rekening hield met reistijd. De installatie zelf werd zeer vakkundig en boven verwachting snel uitgevoerd. De monteur ging echt 120%! We hebben de waterontharder nu een paar weken in gebruik. Nog steeds smaakt en ruikt het water 'plastic', ondanks meerdere spoelingen, maar we hebben nog wat geduld. Dit zou na verloop van tijd moeten verdwijnen. Ook de tijd zal uitwijzen of we inderdaad geen enkele kalkaanslag meer zullen hebben, wat uiteindelijk ons doel is.

Alles volgens afspraak!

Ik hou van afspraken maken en vooral die nakomen. En dat is bij Z8 water gebeurt. Op de afgesproken tijd waren ze er. Deden wat ze voorspelden en het werkt gewoon heel goed

Prima systeem en zorgvuldig geplaatst.

De nieuwe badkamer blijft mooi kalkvrij.

Snelle installatie en zeker correct

Heerlijk om je douche je kranen en je warmwater ketel niet meer te hoeven ontkalken. Het mooiste komt nog, het water is heerlijk zacht om te drinken en te douchen, kortom heel blij

Voldoet zeker aan onze verwachtingen

Goede prijs betaald en goede service na aankoop toen er enkele verkeerde producten werden geleverd. Een kleine tegenvaller: het geluidsvolume van regeneratie (in de nacht).

Super snelle service en heel netjes geplaatst.

Z-8 is heel klantvriendelijk en denkt met je mee voor een passende oplossing. Ik ben zeer tevreden hoe ik geholpen ben.

Professioneel

Zeer prettig geholpen, zijn erg vriendelijk. Weten waar ze het over hebben, raad hen bij iedereen aan.

Goed product en vakkundige installatie

De installatie is prima verlopen, vriendelijke en vakkundige monteur die naderhand ook een duidelijke uitleg heeft gegeven. Ik was eerst nog een beetje sceptisch over de meerwaarde van de waterontharder maar wat zat ik hier naast. De monteur heeft de hardheid voor en na installatie gemeten, we zijn van 7°dH naar 2°dH gegaan. Het water voelt echt beter aan, een beetje olieachtig zacht. Geen kalkvlekken meer in de douche en keuken, en zelfs de was ruikt frisser! Op het systeem zit een overbrugging waardoor de ontharder gemakkelijk te overbruggen is wanneer bijvoorbeeld de tuin gesproeid moet worden. We zijn dik tevreden!

Snel, goed geprijsd en goede service

Na de aanvraag was de opvolging en de plaatsing snel en tegen een scherp tarief. Het water is lekkerder dan ooit.

Prima gewerkt !!

Afspraak perfect nagekomen ! Installatie werk prima .

Alles goed en netjes afgehandeld

Netjes werkende meneer. Die vriendelijk is. Goede uitleg heeft gegeven. De testen uitgevoerd die nodig zijn. Wij zijn heel tevreden

Professional service

Very much satisfied with the service and product received by Z8 I was bit worried about water pressure in my 2nd bathroom on the top floor but as they promised there was no pressure drop at all after installing Z8 system. Water taste better than previous and see less Kalk in bathroom. Highly recommended.

Super tevreden

Uitgebreide uitleg over de producten. Prijzen worden helder vermeld op de website. Binnen paar dagen netjes in de meterkast geïnstalleerd. Als je belt word je direct te woord gestaan. Z8-Water zeker aan te raden!

Heerlijk drinkwater en schoner huis

Na de installatie moest ik wel even enkele apparaten in huis ontkalken, maar hierna werkt alles als een zonnetje: schonere vaat, schonere was, lekkerdere koffie en thee. Ook de huid voelt zachter en aangenamer. Tot slot bijna geen zeep / schoonmaakmiddelen meer nodig. Ik gebruik alleen nog maar APC (een mengsel van 70% alcohol met 5 druppels afwasmiddel in een flacon) om alles te ontsmetten in de keuken en sanitair.

Geen kalk aanslag meer op de tegels en kranen van de douche!! Dit scheelt echt in de schoonmaak van de badkamer. Ook het glaasje water uit de kraan heeft meer smaak. Zeer tevreden met de aanschaf van de waterontharder. De installatie en uitleg was prima.

zacht

Heerlijk zacht en kalkvrij water. Had ik jaren eerder moeten doen.

Top product en super service

Geweldig product en een heel fijn bedrijf

Kringloopweg 24

3343 LR Hendrik-Ido-Ambacht

0108082024

Over Z8-Water

Dag in dag uit, genieten duizenden mensen door heel Nederland van onze Z8-Water waterontharder. Waterontharder kopen of bestellen voor thuis? Wij staan voor je klaar! Met meer dan 25 jaar ervaring, standaard 15 jaar garantie en onderhoud zonder verplichtingen, garanderen wij jou van kalkvrij water. De laatste jaren is de populariteit van waterontharders gigantisch toegenomen. Én dat is natuurlijk niet heel vreemd! Zacht en kalkvrij water is niet alleen goed voor de huid, maar ook beter voor de levensduur van bijvoorbeeld je wasmachine of waterkoker. Meer weten of contact met ons opnemen? Bezoek dan onze website. www.z8-water.nl