Beste Arvid, Wat een prachtige beoordelingen. Onze dank is groot hiervoor! Ik heb de complimenten aan zowel de vertegenwoordiger als de monteur doorgegeven. Daar doen we het immers voor. We doen iedere dag weer ons best om professionele en vriendelijke service te bieden, dus uw complimenten zijn zeer gewaardeerd. We zijn blij te horen dat u geen geluiden heeft gehoord vanuit de meterkast, met name tijdens de spoeling. Doordat de ontharder in de meterkast staat, zult u het spoelgeluid vermoedelijk ook niet tot nauwelijks horen. Bovendien hebben we deze op een nachtelijk tijdstip ingesteld en duurt het regenereren een klein uurtje. Tijdens normaal gebruik (dus wanneer de ontharder niet spoelt) zult u deze dus ook niet horen. Nogmaals bedankt voor de aanbeveling en het vertrouwen in ons bedrijf. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben of verdere ondersteuning nodig hebben, staan wij altijd voor u klaar. Wij wensen u veel plezier met uw waterontharder! Met vriendelijke groet, Team Z8-Water (www.z8-water.nl)
Beste Damiaan, Bij Z8-Water streven we iedere dag weer naar om onze klanten een uitstekende ervaring te bieden, en uw feedback is een bevestiging dat we daarin zijn geslaagd. We vinden het belangrijk om met u mee te denken en ervoor te zorgen dat de installatie naar tevredenheid wordt afgerond. Het is geweldig om te horen dat u geen last meer heeft van kalkende apparatuur en kranen. Een waterontharder kan inderdaad een groot verschil maken en de levensduur van uw apparaten verlengen. Als u nog vragen heeft of verdere ondersteuning nodig heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd voor u klaar om te helpen. Nogmaals bedankt voor uw positieve beoordeling. We zijn blij dat we hebben kunnen bijdragen aan uw tevredenheid en het verminderen van kalkproblemen. Met vriendelijke groet, Team Z8-Water (www.z8-water.nl)
Beste S.F. de Roode, Hartelijk dank voor uw beoordeling. We zijn blij te horen dat u zo tevreden bent met de waterontharder en dat u van mening bent dat u het veel eerder had moeten doen. Het is geweldig om te horen dat de waterontharder een aanzienlijke verbetering heeft gebracht in uw woonsituatie. Daar doen we het immers voor. We hopen dat de waterontharder blijvend bijdraagt aan uw comfort en gemak. Mocht u nog vragen hebben of meer informatie nodig hebben, staan wij altijd voor u klaar. Bedankt voor uw positieve feedback en we wensen u veel plezier met uw waterontharder! Met vriendelijke groet, Team Z8-Water (www.z8-water.nl)
Beste Rob, Dank u wel voor uw positieve beoordeling! We zijn erg blij om te horen dat de installatie van de waterontharder goed en snel is verlopen en dat u tevreden bent met het resultaat. Het is ons doel om ervoor te zorgen dat onze klanten tevreden zijn met onze producten en diensten, en uw feedback bevestigt dat we daarin zijn geslaagd. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben of assistentie nodig hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om u verder te helpen. Nogmaals hartelijk dank voor uw positieve feedback. We wensen u veel plezier en gemak met uw waterontharder! Met vriendelijke groet, Team Z8-Water (www.z8-water.nl)
Beste Stef, Bedankt voor uw positieve beoordeling! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met het advies dat we hebben gegeven en de uitvoering van de waterontharder volgens de gemaakte afspraak. We streven ernaar om onze klanten de best mogelijke service te bieden, dus uw waardering betekent veel voor ons. We hopen dat de waterontharder aan uw verwachtingen voldoet en dat u er veel plezier van zult hebben. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben of hulp nodig hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om u van dienst te zijn. Nogmaals bedankt voor uw feedback en veel plezier met uw waterontharder! Team Z8-Water (www.z8-water.nl)
Beste ... ;-) Uw naam is inderdaad bekend bij ons, en op een heel positieve manier. Dank voor alle leuke gesprekken welke we hebben gehad per telefoon. Wat leuk dat u de tijd heeft genomen om zo'n fantastische review over ons te schrijven! We zijn blij om te horen dat uw ervaring met ons bedrijf prettig is verlopen en dat u tevreden bent over onze medewerkers en service. We streven er altijd naar om onze klanten goed en kundig te woord te staan en daar nemen we ook maar al te graag de tijd voor. Het boekje met instructies en uitleg komt inderdaad zodra deze af is direct uw kant op. Het zijn vaak hele kleine dingetjes, maar wel zo makkelijk als deze in een boekje staan wat je er zo bij kunt pakken. Deze heeft u nog tegoed van ons! Nogmaals bedankt voor uw review en de prachtige complimenten. Als er in de toekomst nog wat is, dan staan we voor u klaar. Met vriendelijke groet en een fijne donderdag, Team Z8-Water (www.z8-water.nl)
Beste M.J, Hartelijk dank voor uw positieve review! We zijn blij om te horen dat uw ervaring met ons bedrijf prettig is verlopen en dat u tevreden bent over onze medewerkers en service. Het compliment aan de desbetreffende monteur heb ik doorgegeven! We streven er altijd naar om onze klanten goed en kundig te woord te staan en hen de tijd te geven die ze nodig hebben om tot een weloverwogen beslissing te komen. Nogmaals bedankt voor uw review. Als er in de toekomst nog wat is, dan staan we voor u klaar. Met vriendelijke groet, Team Z8-Water (www.z8-water.nl)
Beste Sebastiaan, Het komt helaas zeer spaarzaam voor dat er problemen ontstaan met de waterontharder. Dit proberen dan zo snel mogelijk op te lossen. Fijn dat u wel tevreden bent over de klantenservice en dat u nu wel kunt genieten van het zachte water. Wij wensen u nog jarenlang kalkvrij plezier en mocht er in de toekomst nog iets aan de hand zijn dan weet u ons te vinden. Met vriendelijke groet, Team Z8-Water (www.z8-water.nl)
Beste Erna, Wow, wat een mooie review! Wij proberen inderdaad om iedereen zo snel mogelijk van kalkaanslag af te helpen. Fijn dat dit bij u op korte termijn is gelukt en dat u zo tevreden bent over de service. Hartelijk dank voor het geweldige cijfer en we wensen u nog jarenlang plezier van het zachte water. Met vriendelijke groet, Team Z8-Water (www.z8-water.nl)
Beste Morteza Djamshidi, Hartelijk dank voor het prachtige cijfer en de mooie woorden! De complimenten voor de desbetreffende monteur ga ik uiteraard doorgeven. Heel veel kalkvrij plezier gewenst! Met vriendelijke groet, Team Z8-Water (www.z8-water.nl)
Beste Marc Rijsdijk, Fijn om te horen dat u zo tevreden bent over zowel de plaatsing als klachtafhandeling. Dit is uiteraard waar wij elke dag weer naar streven. Bedankt voor het mooie cijfer en heel veel kalkvrij plezier gewenst! Met vriendelijke groet, Team Z8-Water (www.z8-water.nl)
Dag Joop, Bedankt voor het aanpassen van de beoordeling. Fijn dat we even contact hebben kunnen krijgen met elkaar. We zijn blij dat we u naar tevredenheid hebben kunnen helpen. Als er in de toekomst nog iets is, dan staan we voor u klaar! Dank voor de complimenten en het nemen van de tijd voor het schrijven van een beoordeling. Fijn weekend, Team Z8-Water (www.z8-water.nl)
Originele beoordeling
Dag Joop, Dank voor de complimenten en het nemen van de tijd voor het schrijven van een beoordeling. Wat vervelend dat u er weinig van merkt, dat is natuurlijk niet de bedoeling. Kunnen we aankomende week even contact met u opnemen? Dan lopen we even met elkander door wat de mogelijke kink in de kabel kan zijn. Zacht en kalkvrij water hoor je direct te merken en ervaren. We gaan het oplossen en we houden contact. Fijn weekend, Team Z8-Water (www.z8-water.nl)
Beste Donald van Oosterzee, Hartelijk dank voor uw positieve feedback over onze waterontharder van Z8-water. Wij zijn blij te horen dat alles vlot is verlopen tijdens de installatie en dat u nu geniet van heerlijk zacht water. Het doet ons goed te weten dat u tevreden bent met onze producten en diensten. Als u in de toekomst nog vragen of opmerkingen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Nogmaals bedankt voor uw vertrouwen in ons. Met vriendelijke groet, Team Z8-Water (www.z8-water.nl)
Beste Paul Baan, Hartelijk dank voor uw vriendelijke woorden over ons bedrijf en onze service. Het doet ons goed om te horen dat u tevreden bent met onze diensten en we zullen er alles aan doen om deze kwaliteit te behouden. Met vriendelijke groet, Team Z8-Water (www.z8-water.nl)
Beste Ellen Warnars-Heijboer, Hartelijk dank voor uw positieve feedback over de waterontharder die u bij ons heeft aangeschaft. We zijn blij om te horen dat de installatie soepel is verlopen en dat u meteen een verschil merkte tijdens het douchen. Het zachte gevoel en de verbetering van uw huid zijn fantastisch om te horen! Het is ook goed om te weten dat u minder wasmiddel en afwasmiddel nodig heeft sinds de installatie van de waterontharder. We zijn blij dat we u hebben kunnen helpen om uw huishoudelijke taken gemakkelijker te maken. Nogmaals bedankt voor uw positieve feedback. Als u in de toekomst nog vragen of opmerkingen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Met vriendelijke groet, Team Z8-Water (www.z8-water.nl)
Beste Warziena, Hartelijk dank voor uw review en fijn om te horen dat u zo tevreden bent met uw waterontharder. Wij zijn blij dat wij u hebben kunnen helpen bij het maken van deze beslissing en dat het zachte water zowel goed is voor uw gezondheid als voor uw apparatuur. Het is inderdaad zo dat u door het gebruik van een waterontharder minder wasmiddel en afwasmiddel nodig hebt, wat niet alleen kostenbesparend is, maar ook beter voor het milieu. Wij waarderen uw feedback en kijken er naar uit om u in de toekomst weer van dienst te zijn. Met vriendelijke groet, Team Z8-Water (www.z8-water.nl)
Beste Familie Kalapnat, Bedankt voor uw positieve feedback over ons product. We zijn blij te horen dat u tevreden bent met de aankoop en dat het heeft geholpen bij het verminderen van kalkaanslag in uw douche. Het is ook fijn om te horen dat het water nu zacht aanvoelt tijdens het douchen en dat u minder wasmiddel en afwasmiddel nodig heeft. We streven er altijd naar om onze klanten de beste ervaring te bieden en we zijn blij dat we dat hebben kunnen bereiken met ons product. Als u nog vragen of opmerkingen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Met vriendelijke groet, Team Z8-Water (www.z8-water.nl)
Beste Theo, Hartelijk dank voor het geweldige cijfer! Een heel herkenbaar verhaal, wanneer onze klanten eenmaal een waterontharder hebben kunnen ze niet meer zonder. Wij wensen u dan ook nog jarenlang kalkvrij plezier! Met vriendelijke groet, Team Z8-Water (www.z8-water.nl)
Beste Andre de Buck, Wat fijn om te horen dat u helemaal tevreden bent met de installatie van ons product. We streven er altijd naar om onze klanten de beste ervaring te bieden en het is geweldig om te horen dat we daarin geslaagd zijn. Het verminderen van kalkaanslag in uw huis heeft inderdaad vele voordelen, zoals het besparen van tijd en geld op schoonmaakmiddelen en glazenwassers. We zijn blij dat ons product u heeft geholpen om deze problemen op te lossen. Als u nog verdere vragen of opmerkingen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om u verder te helpen. Met vriendelijke groet, Team Z8-Water (www.z8-water.nl)
Beste Richard, Hartelijk dank voor de prachtige woorden. Dit is inderdaad precies hoe wij er ook over denken. Het is een flinke investering, maar deze betaalt zich driedubbel terug! Ik zal de complimenten overbrengen aan mijn collega's. Wij wensen u nog jarenlang kalkvrij plezier! Met vriendelijke groet, Team Z8-Water (www.z8-water.nl)
Beste C. Van der Mast, Hartelijk dank voor het mooie cijfer. Ik heb een taak aangemaakt voor morgen om u even te informeren over wanneer u het beste het zout toe kunt voegen. U krijgt in ieder geval elk kwartaal van ons een mail met daarin een attentie om even te controleren of er nog genoeg zout in de zoutbak zit. Veel plezier gewenst met het zachte water. Met vriendelijke groet, Team Z8-Water (www.z8-water.nl)
Beste Jan, Wat fijn om te horen dat u tevreden bent met de resultaten van de waterontharder. Het is altijd ons doel om onze klanten de best mogelijke ervaring te bieden en het is geweldig om te weten dat we daarin zijn geslaagd. We hopen dat u nog lang van deze voordelen kunt genieten. Jarenlang kalkvrij waterplezier toegewenst. Als er in de toekomst nog iets is waarin we kunnen ondersteunen, dan horen we dat graag! Met vriendelijke groet, Team Z8-Water (www.z8-water.nl)
Ha Ineke, Wij vinden het fijn om te horen dat u een positieve ervaring heeft gehad met onze dienstverlening. Bij Z8-Water streven we ernaar onze klanten een snelle en efficiënte service te bieden, en we zijn blij dat we aan uw verwachtingen hebben voldaan. Dat is het voordeel van lokaal werken en alles in eigen beheer hebben, van installatie tot aan offerte-opvolging. Bedankt voor het vertrouwen in Z8-Water en in ons team. Jarenlang kalkvrij plezier van uw waterontharder toegewenst. Als er iets is waarin we in de toekomst kunnen ondersteunen, dan horen we dat graag. Fijne maandag! Team Z8-Water (www.z8-water.nl)
Goedenavond Astrid, Hartelijk dank voor uw positieve en mooie beoordeling! We zijn blij om te horen dat u tevreden bent met de zachtere smaak van het water en dat onze installateur en verkoper als vriendelijk en deskundig zijn ervaren. Bij Z8-Water streven we er altijd naar om onze klanten de best mogelijke service te bieden. We zijn blij dat we aan uw verwachtingen hebben kunnen voldoen en zullen ons best blijven doen om dit in de toekomst te blijven doen. Nogmaals bedankt voor uw feedback. Als er wat is, staan we voor u klaar! Met vriendelijke groet, Team Z8-Water (www.z8-water.nl)
Dag in dag uit, genieten duizenden mensen door heel Nederland van onze Z8-Water waterontharder. Waterontharder kopen of bestellen voor thuis? Wij staan voor je klaar! Met meer dan 25 jaar ervaring, standaard 15 jaar garantie en onderhoud zonder verplichtingen, garanderen wij jou van kalkvrij water. De laatste jaren is de populariteit van waterontharders gigantisch toegenomen. Én dat is natuurlijk niet heel vreemd! Zacht en kalkvrij water is niet alleen goed voor de huid, maar ook beter voor de levensduur van bijvoorbeeld je wasmachine of waterkoker. Meer weten of contact met ons opnemen? Bezoek dan onze website. www.z8-water.nl