Filters

9

Waterontharder doet wat het moet doen!

Van de waterontharder kan ik zeggen dat het apparaat werkt (ook zelf na installatie nog getest) en dat ik uit onze meterkast nog geen geluiden heb gehoord (spoeling). De contacten (intro/schouw en installatie) waren beide vlot en zowel vertegenwoordiger als monteur aardige/nette mensen. Allemaal precies zoals het wat mij betreft zou moeten.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Arvid, Wat een prachtige beoordelingen. Onze dank is groot hiervoor! Ik heb de complimenten aan zowel de vertegenwoordiger als de monteur doorgegeven. Daar doen we het immers voor. We doen iedere dag weer ons best om professionele en vriendelijke service te bieden, dus uw complimenten zijn zeer gewaardeerd. We zijn blij te horen dat u geen geluiden heeft gehoord vanuit de meterkast, met name tijdens de spoeling. Doordat de ontharder in de meterkast staat, zult u het spoelgeluid vermoedelijk ook niet tot nauwelijks horen. Bovendien hebben we deze op een nachtelijk tijdstip ingesteld en duurt het regenereren een klein uurtje. Tijdens normaal gebruik (dus wanneer de ontharder niet spoelt) zult u deze dus ook niet horen. Nogmaals bedankt voor de aanbeveling en het vertrouwen in ons bedrijf. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben of verdere ondersteuning nodig hebben, staan wij altijd voor u klaar. Wij wensen u veel plezier met uw waterontharder! Met vriendelijke groet, Team Z8-Water (www.z8-water.nl)

8

Goede service

Z8-Water is meedenkend en levert de installatie goed af. Daarnaast hebben we geen last meer van kalkende apparatuur en kranen.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Damiaan, Bij Z8-Water streven we iedere dag weer naar om onze klanten een uitstekende ervaring te bieden, en uw feedback is een bevestiging dat we daarin zijn geslaagd. We vinden het belangrijk om met u mee te denken en ervoor te zorgen dat de installatie naar tevredenheid wordt afgerond. Het is geweldig om te horen dat u geen last meer heeft van kalkende apparatuur en kranen. Een waterontharder kan inderdaad een groot verschil maken en de levensduur van uw apparaten verlengen. Als u nog vragen heeft of verdere ondersteuning nodig heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd voor u klaar om te helpen. Nogmaals bedankt voor uw positieve beoordeling. We zijn blij dat we hebben kunnen bijdragen aan uw tevredenheid en het verminderen van kalkproblemen. Met vriendelijke groet, Team Z8-Water (www.z8-water.nl)

10

Geweldige verbetering.

Ik het veel eerder moeten doen.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste S.F. de Roode, Hartelijk dank voor uw beoordeling. We zijn blij te horen dat u zo tevreden bent met de waterontharder en dat u van mening bent dat u het veel eerder had moeten doen. Het is geweldig om te horen dat de waterontharder een aanzienlijke verbetering heeft gebracht in uw woonsituatie. Daar doen we het immers voor. We hopen dat de waterontharder blijvend bijdraagt aan uw comfort en gemak. Mocht u nog vragen hebben of meer informatie nodig hebben, staan wij altijd voor u klaar. Bedankt voor uw positieve feedback en we wensen u veel plezier met uw waterontharder! Met vriendelijke groet, Team Z8-Water (www.z8-water.nl)

10

Het is goed en snel geïnstalleerd

Het werkt goed,

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Rob, Dank u wel voor uw positieve beoordeling! We zijn erg blij om te horen dat de installatie van de waterontharder goed en snel is verlopen en dat u tevreden bent met het resultaat. Het is ons doel om ervoor te zorgen dat onze klanten tevreden zijn met onze producten en diensten, en uw feedback bevestigt dat we daarin zijn geslaagd. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben of assistentie nodig hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om u verder te helpen. Nogmaals hartelijk dank voor uw positieve feedback. We wensen u veel plezier en gemak met uw waterontharder! Met vriendelijke groet, Team Z8-Water (www.z8-water.nl)

8

Erg fijn contact en goeie service.

Fijn advies gekregen en strakke uitvoering conform afspraak.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Stef, Bedankt voor uw positieve beoordeling! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met het advies dat we hebben gegeven en de uitvoering van de waterontharder volgens de gemaakte afspraak. We streven ernaar om onze klanten de best mogelijke service te bieden, dus uw waardering betekent veel voor ons. We hopen dat de waterontharder aan uw verwachtingen voldoet en dat u er veel plezier van zult hebben. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben of hulp nodig hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om u van dienst te zijn. Nogmaals bedankt voor uw feedback en veel plezier met uw waterontharder! Team Z8-Water (www.z8-water.nl)

8

Onze waterontharder is nog niet aangesloten

Ik zou graag jullie waterontharder willen beoordelen maar hij is vanwege renovatie nog niet aangesloten.

 • Aanbevelen? Ja
10

blij met weloverwogen keuze en dikke pluim voor Z8-Water

Informatie inwinnen, een 4-tal bedrijven uitkiezen, bezoek en demonstratie aan huis en uiteindelijk kiezen voor Z8-Water. Wij hebben een betrekkelijk nieuw apparaat gekozen, de Premium 4, waar nog geen handleiding van beschikbaar bleek. Die is echter in de maak. Mijn vragen werden echter keurig beantwoord en ook werd ik nog keurig volgens afspraak gebeld om samen een "probleem" op te lossen. Bleek allemaal peanuts, maar fijn dat je zo serieus wordt genomen. Keurig ingebouwd, alles volgens eerder gemaakte afspraken. De prijzen vallen mee t.o.v. de andere merken, óók een leuke meevaller. Sanitair blijft inderdaad prachtig na gebruik van water, ik kan bijna in de hangmat gaan liggen nu ik niet meer zoveel hoef te poetsen (want ik hou van "netjes". En daar houden ze bij Z8-Water volgens mij ook van). Dikke pluim!

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste ... ;-) Uw naam is inderdaad bekend bij ons, en op een heel positieve manier. Dank voor alle leuke gesprekken welke we hebben gehad per telefoon. Wat leuk dat u de tijd heeft genomen om zo'n fantastische review over ons te schrijven! We zijn blij om te horen dat uw ervaring met ons bedrijf prettig is verlopen en dat u tevreden bent over onze medewerkers en service. We streven er altijd naar om onze klanten goed en kundig te woord te staan en daar nemen we ook maar al te graag de tijd voor. Het boekje met instructies en uitleg komt inderdaad zodra deze af is direct uw kant op. Het zijn vaak hele kleine dingetjes, maar wel zo makkelijk als deze in een boekje staan wat je er zo bij kunt pakken. Deze heeft u nog tegoed van ons! Nogmaals bedankt voor uw review en de prachtige complimenten. Als er in de toekomst nog wat is, dan staan we voor u klaar. Met vriendelijke groet en een fijne donderdag, Team Z8-Water (www.z8-water.nl)

10

Bij Z8 water weten ze wat dienstverlening is!

Vanaf het eerste contact is het traject erg prettig verlopen. Zowel telefonisch als met de verkoper bij mij thuis. Medewerkers die de tijd voor je nemen en je goed en kundig te woord staan. De klantenservice/binnendienst zijn vriendelijke mensen en vanaf het moment dat ik akkoord op de offerte gaf liep alles soepel en vlot. Ondanks dat ik een iets langere levertijd (3 maanden later) wilde, was dit geen probleem. Er is tussentijds geen contact meer geweest en volgens afspraak stond de monteur op de afgesproken dag/tijd voor deur. De monteur belde zoals afgesproken keurig voor aankomst. Er kwam een zeer aardige monteur, hij had een nette werkhouding en liet de werkplek weer achter zoals het was. Niet te beroerd om de stofzuiger erbij te pakken om de lading isolatie korrels uit de kruipruimte op te ruimen. Hij heeft duidelijk uitleg gegeven over het gebruik. Dus twijfel je nog, niet doen en kies voor Z8 water.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste M.J, Hartelijk dank voor uw positieve review! We zijn blij om te horen dat uw ervaring met ons bedrijf prettig is verlopen en dat u tevreden bent over onze medewerkers en service. Het compliment aan de desbetreffende monteur heb ik doorgegeven! We streven er altijd naar om onze klanten goed en kundig te woord te staan en hen de tijd te geven die ze nodig hebben om tot een weloverwogen beslissing te komen. Nogmaals bedankt voor uw review. Als er in de toekomst nog wat is, dan staan we voor u klaar. Met vriendelijke groet, Team Z8-Water (www.z8-water.nl)

8

Maakt verwachting waar

Het 1e geïnstalleerde apparaat werkte niet goed. Gebeld met de klantenservice en het apparaat werd redelijk snel vervangen. Nu goed onthard water en de klantenservice werkt goed.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Sebastiaan, Het komt helaas zeer spaarzaam voor dat er problemen ontstaan met de waterontharder. Dit proberen dan zo snel mogelijk op te lossen. Fijn dat u wel tevreden bent over de klantenservice en dat u nu wel kunt genieten van het zachte water. Wij wensen u nog jarenlang kalkvrij plezier en mocht er in de toekomst nog iets aan de hand zijn dan weet u ons te vinden. Met vriendelijke groet, Team Z8-Water (www.z8-water.nl)

10

Top

Super snelle en goede service van Z8-water. We werden meteen teruggebeld voor een oriënterend gesprek. Dezelfde dag nog een offerte in de mailbox. De ontharder was binnen 2 weken keurig netjes geïnstalleerd en de medewerkers zijn altijd bereikbaar voor vragen. Een zweer tevreden klant hier.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Erna, Wow, wat een mooie review! Wij proberen inderdaad om iedereen zo snel mogelijk van kalkaanslag af te helpen. Fijn dat dit bij u op korte termijn is gelukt en dat u zo tevreden bent over de service. Hartelijk dank voor het geweldige cijfer en we wensen u nog jarenlang plezier van het zachte water. Met vriendelijke groet, Team Z8-Water (www.z8-water.nl)

10

Perfect!

Goed advies, vakkundige monteurs en geweldige product.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Morteza Djamshidi, Hartelijk dank voor het prachtige cijfer en de mooie woorden! De complimenten voor de desbetreffende monteur ga ik uiteraard doorgeven. Heel veel kalkvrij plezier gewenst! Met vriendelijke groet, Team Z8-Water (www.z8-water.nl)

8

Goed en eerlijk verhaal

Goed en eerlijk verhaal. Netjes geplaatst en klacht ook snel naar behoren opgelost.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Marc Rijsdijk, Fijn om te horen dat u zo tevreden bent over zowel de plaatsing als klachtafhandeling. Dit is uiteraard waar wij elke dag weer naar streven. Bedankt voor het mooie cijfer en heel veel kalkvrij plezier gewenst! Met vriendelijke groet, Team Z8-Water (www.z8-water.nl)

5

Merk weinig

Ik heb de DH op 2,5 op advies van n gaf aan dat ik dat toch wat minder vindt. Ik werd gelijk gebeld of ze konden helpen en of er iemand langs moest komen. Echt top. Ik heb het aangepast na instructies en na 2 weken belde ze weer hoe het nu was. Ja nu is het perfect. Service een dikke 10. Ben er erg met de waterontharder.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Dag Joop, Bedankt voor het aanpassen van de beoordeling. Fijn dat we even contact hebben kunnen krijgen met elkaar. We zijn blij dat we u naar tevredenheid hebben kunnen helpen. Als er in de toekomst nog iets is, dan staan we voor u klaar! Dank voor de complimenten en het nemen van de tijd voor het schrijven van een beoordeling. Fijn weekend, Team Z8-Water (www.z8-water.nl)

10

Van informatie tot installatie geweldig

Na informatie door Z8-water besloten tot aanschaf van een waterontharder van Z8-water. Aĺles werd vlotgeregeld en zonder problemen geinstLleerd. Nu genieten wij van heerlijk zacht water. Wij raden het iedereen aan!

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Donald van Oosterzee, Hartelijk dank voor uw positieve feedback over onze waterontharder van Z8-water. Wij zijn blij te horen dat alles vlot is verlopen tijdens de installatie en dat u nu geniet van heerlijk zacht water. Het doet ons goed te weten dat u tevreden bent met onze producten en diensten. Als u in de toekomst nog vragen of opmerkingen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Nogmaals bedankt voor uw vertrouwen in ons. Met vriendelijke groet, Team Z8-Water (www.z8-water.nl)

8

Prima bedrijf

Prima bedrijf en top service

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Paul Baan, Hartelijk dank voor uw vriendelijke woorden over ons bedrijf en onze service. Het doet ons goed om te horen dat u tevreden bent met onze diensten en we zullen er alles aan doen om deze kwaliteit te behouden. Met vriendelijke groet, Team Z8-Water (www.z8-water.nl)

10

Super fantastisch

De waterontharder is prima geinstalleerd en meteen met het douchen had ik een echte WOW ervaring;heerlijk zacht gevoel en mijn huid is nu veel minder droog. Ook heel fijn dat je veel minder wasmiddel afwasmiddel etc nodig hebt . Kortom ik had dit jaren eerder moeten doen

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Ellen Warnars-Heijboer, Hartelijk dank voor uw positieve feedback over de waterontharder die u bij ons heeft aangeschaft. We zijn blij om te horen dat de installatie soepel is verlopen en dat u meteen een verschil merkte tijdens het douchen. Het zachte gevoel en de verbetering van uw huid zijn fantastisch om te horen! Het is ook goed om te weten dat u minder wasmiddel en afwasmiddel nodig heeft sinds de installatie van de waterontharder. We zijn blij dat we u hebben kunnen helpen om uw huishoudelijke taken gemakkelijker te maken. Nogmaals bedankt voor uw positieve feedback. Als u in de toekomst nog vragen of opmerkingen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Met vriendelijke groet, Team Z8-Water (www.z8-water.nl)

8

Lekker zacht water, goed voor mens en apparatuur.

In het verleden al een waterontharder gehad, dus superblij dat ik de beslissing genomen heb om er weer 1 aan te schaffen.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Warziena, Hartelijk dank voor uw review en fijn om te horen dat u zo tevreden bent met uw waterontharder. Wij zijn blij dat wij u hebben kunnen helpen bij het maken van deze beslissing en dat het zachte water zowel goed is voor uw gezondheid als voor uw apparatuur. Het is inderdaad zo dat u door het gebruik van een waterontharder minder wasmiddel en afwasmiddel nodig hebt, wat niet alleen kostenbesparend is, maar ook beter voor het milieu. Wij waarderen uw feedback en kijken er naar uit om u in de toekomst weer van dienst te zijn. Met vriendelijke groet, Team Z8-Water (www.z8-water.nl)

9

heel fijn product

Eerst was ik sceptisch, waarom is dit nodig en waar is het goed voor, maar nadat mijn zus er een bij jullie had gekocht en hier heel tevreden over was hebben wij het ook gekocht. De kalkaanslag in de douche is een stuk minder. Zo hoef ik niet te boenen met schoonmaken. Met het douchen en vooral haren wassen voelt het water echt zacht aan. Wat een fijn product, ik wil niet meer zonder.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Familie Kalapnat, Bedankt voor uw positieve feedback over ons product. We zijn blij te horen dat u tevreden bent met de aankoop en dat het heeft geholpen bij het verminderen van kalkaanslag in uw douche. Het is ook fijn om te horen dat het water nu zacht aanvoelt tijdens het douchen en dat u minder wasmiddel en afwasmiddel nodig heeft. We streven er altijd naar om onze klanten de beste ervaring te bieden en we zijn blij dat we dat hebben kunnen bereiken met ons product. Als u nog vragen of opmerkingen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Met vriendelijke groet, Team Z8-Water (www.z8-water.nl)

10

Een dikke tien!

Wij kunnen niet meer zonder.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Theo, Hartelijk dank voor het geweldige cijfer! Een heel herkenbaar verhaal, wanneer onze klanten eenmaal een waterontharder hebben kunnen ze niet meer zonder. Wij wensen u dan ook nog jarenlang kalkvrij plezier! Met vriendelijke groet, Team Z8-Water (www.z8-water.nl)

10

Helemaal tevreden

Sinds de installatie hebben we zacht water en geen kalkaanslag meer dit scheelt een heleboel zeep voor de wasmachine, vaatwasser en aan shampoo. Het scheelt ook tijd in de keuken en badkamer, snel weer schoon zonder kalkaanslag Vooral fijn we spuiten en wassen de ramen schoon en hebben geen glazenwasser meer nodig, de ramen drogen zonder vlekken op dit scheelt voor ons huis 30 euro per maand omdat we dit snel en makkelijk zelf kunnen doen.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Andre de Buck, Wat fijn om te horen dat u helemaal tevreden bent met de installatie van ons product. We streven er altijd naar om onze klanten de beste ervaring te bieden en het is geweldig om te horen dat we daarin geslaagd zijn. Het verminderen van kalkaanslag in uw huis heeft inderdaad vele voordelen, zoals het besparen van tijd en geld op schoonmaakmiddelen en glazenwassers. We zijn blij dat ons product u heeft geholpen om deze problemen op te lossen. Als u nog verdere vragen of opmerkingen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om u verder te helpen. Met vriendelijke groet, Team Z8-Water (www.z8-water.nl)

10

Als ik deze H2O ontharder nog niet had, dan zou ik het meteen aanschaffen

Na een twijfel of we hem echt nodig hadden, zijn we nu echt enthousiast. Nauwelijks nog kalkaanslag te vinden in badkamer of op glad. Bedenk dan ook dat het ook niet meer op verwarmingselementen komt van waterkoker, vaatwasser, koffieautomaat en wasmachine. Levensduur verlengend. Ja aanschaf is wel een prijs, maar het gaat 30 jaar mee. Alleen wat zout per jaar. Dat zijn kosten niet. 15 Jaar garantie en onderhoud zonder kosten. Heeft geen andere aanbieder. Dan nog de installatie: in één woord: SUPER. Kennis, vriendelijkheid en service. Dat geldt voor het hele team van Z8-water.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Richard, Hartelijk dank voor de prachtige woorden. Dit is inderdaad precies hoe wij er ook over denken. Het is een flinke investering, maar deze betaalt zich driedubbel terug! Ik zal de complimenten overbrengen aan mijn collega's. Wij wensen u nog jarenlang kalkvrij plezier! Met vriendelijke groet, Team Z8-Water (www.z8-water.nl)

9

Vlekkeloos

Alles ok. Alleen weet ik niet wanneer ik zout moet toevoegen

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste C. Van der Mast, Hartelijk dank voor het mooie cijfer. Ik heb een taak aangemaakt voor morgen om u even te informeren over wanneer u het beste het zout toe kunt voegen. U krijgt in ieder geval elk kwartaal van ons een mail met daarin een attentie om even te controleren of er nog genoeg zout in de zoutbak zit. Veel plezier gewenst met het zachte water. Met vriendelijke groet, Team Z8-Water (www.z8-water.nl)

10

voldoet aan alle verwachtingen.

minder droge huid, geen kalkaanslag in de badkamer en keuken, schone water- en eierkoker en water is smakelijk.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Jan, Wat fijn om te horen dat u tevreden bent met de resultaten van de waterontharder. Het is altijd ons doel om onze klanten de best mogelijke ervaring te bieden en het is geweldig om te weten dat we daarin zijn geslaagd. We hopen dat u nog lang van deze voordelen kunt genieten. Jarenlang kalkvrij waterplezier toegewenst. Als er in de toekomst nog iets is waarin we kunnen ondersteunen, dan horen we dat graag! Met vriendelijke groet, Team Z8-Water (www.z8-water.nl)

8

Goed bedrijf met goede installateur

Snelle offerte. En na onze goedkeuring binnen 5 dagen geplaatst

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Ha Ineke, Wij vinden het fijn om te horen dat u een positieve ervaring heeft gehad met onze dienstverlening. Bij Z8-Water streven we ernaar onze klanten een snelle en efficiënte service te bieden, en we zijn blij dat we aan uw verwachtingen hebben voldaan. Dat is het voordeel van lokaal werken en alles in eigen beheer hebben, van installatie tot aan offerte-opvolging. Bedankt voor het vertrouwen in Z8-Water en in ons team. Jarenlang kalkvrij plezier van uw waterontharder toegewenst. Als er iets is waarin we in de toekomst kunnen ondersteunen, dan horen we dat graag. Fijne maandag! Team Z8-Water (www.z8-water.nl)

8

Prima

Water is zachter smaakt beter, Zeer vriendelijke en deskundige installateur en verkoper.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Goedenavond Astrid, Hartelijk dank voor uw positieve en mooie beoordeling! We zijn blij om te horen dat u tevreden bent met de zachtere smaak van het water en dat onze installateur en verkoper als vriendelijk en deskundig zijn ervaren. Bij Z8-Water streven we er altijd naar om onze klanten de best mogelijke service te bieden. We zijn blij dat we aan uw verwachtingen hebben kunnen voldoen en zullen ons best blijven doen om dit in de toekomst te blijven doen. Nogmaals bedankt voor uw feedback. Als er wat is, staan we voor u klaar! Met vriendelijke groet, Team Z8-Water (www.z8-water.nl)

Over Z8-Water

Dag in dag uit, genieten duizenden mensen door heel Nederland van onze Z8-Water waterontharder. Waterontharder kopen of bestellen voor thuis? Wij staan voor je klaar! Met meer dan 25 jaar ervaring, standaard 15 jaar garantie en onderhoud zonder verplichtingen, garanderen wij jou van kalkvrij water. De laatste jaren is de populariteit van waterontharders gigantisch toegenomen. Én dat is natuurlijk niet heel vreemd! Zacht en kalkvrij water is niet alleen goed voor de huid, maar ook beter voor de levensduur van bijvoorbeeld je wasmachine of waterkoker. Meer weten of contact met ons opnemen? Bezoek dan onze website. www.z8-water.nl

Kiyoh Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd