Helemaal goed

Fijn telefonisch contact bij het maken van de onderhoudsafspraak. Monteur netjes en beleefd. Kortom helemaal goed.

Na aanschaf 2 jaar geleden zijn we gebeld voor een afspraak voor een servicebeurt. Vriendelijke en keurig nette jongen die netjes te werk is gegaan en duidelijke uitleg heeft gegeven over wat hij gedaan heeft en advies gegeven

Top jongen, met duidelijke uitleg.

Top jongen met duidelijke uitleg

topbedrijf!!

Zeer klantvriendelijk

Heerlijk

Ik heb mijn waterontharder nu 2 jaar en deze bevalt uitstekend. Gekocht vanweg een vastlopende stoomcabine, nu nooit meer last. Bijkomend voordeel is een zachte huid en beter smakende koffie. Ook de was en afwas gaan beter, met minder schoonmaakmiddelen. Prima product! De klantenservice medewerkers zijn uiterst vriendelijk, net als de onderhoudsmonteur. Deze werkte netjes en gaf desgevraagd goed antwoord op mijn vragen.

Water smaakt nu veel beter, neem nu veel vaker een glaasje water

Goede snelle service, heb je een vraag dan wordt deze duidelijk en vriendelijk.beantwoord. Ben tevreden over deze water ontharder

Erg behulpzaam en vriendelijk bedrijf en al het personeel wat daar werkt.

Zout wezen halen om bij te vullen, gelijk uitleg gekregen hoe ik dit in het vervolg kan doen.

Kundige nette montage, direct resultaat

Nette monteur heeft de apparatuur netjes in de meterkast gemonteerd. Resultaten zijn snel zichtbaar op kranen en apparatuur.

Fijne waterontharder

Goed werkende waterontharder met handige app. Het apparaat werkt uitstekend en geeft via de app duidelijk inzicht in het gebruik en de status. Het contact met het bedrijf was prettig en ze helpen goed bij het maken van de juiste keuze. Wat ik vooral fijn vind, is dat het kraanwater lekker smaakt, beter dan bij eerdere ervaringen die ik heb gehad.

Algehele topservice!

Van het vooronderzoek tot aan de facturatie. Alles was goed geregeld.

Snel geregeld

Alles ok, moet alleen nog wat afstellen waarschijnlijk. Is namelijk wennen aan de smaak van water als positie op 0 staat. Maar nergens kalk is erg fijn. En douchen is heerlijk.

Het water is zacht, geen kalk meer, nette installatie. Alleen in de planning ging het een en ander mis, verder perfect

Geweldige ervaring met Z8water

Alle lof voor het Z8water team! Vlotte afspraak met verkoper gepland. Situatie bekeken, mogelijkheden besproken en vervolgens met de planning een afspraak voor plaatsing afgesproken. Allemaal keurig en vlot verlopen. En nu genieten van Z8 water, je wilt nooit meer anders.

Hele fijne ervaring met dit bedrijf.

waterontharder gekocht bij Z8-water Zeer vriendelijk gesprek gehad met de medewerker. Zeer duidelijke uitleg gehad. Heb de waterontharder zelf geplaatst en aangesloten. Heb daarna weer telefonisch contact gehad ,en hebben samen een watertest gedaan, om er zeker van te zijn of alles goed is aangesloten en werkte. Deze is grandioos geslaagd. Heerlijk zacht water, en nergens geen kalkaanslag meer.

Goeie service, duidelijk, snel. Waterontharder goed, makkelijk met een appje te lezen, kan ook zonder deze app.

Betrouwbaar en netjes

Overtuigend verhaal en een goede installatie. Netjes behandeld.

Prima bedrijf!

Bij de voorschouwing bleek dat het moeilijk boren werd maar evt meerkosten zou z8 water voor zijn rekening nemen. Uiteindelijk allemaal niet nodig geweest maar iig fijne communicatie! En ze testen kwaliteit vh water achteraf samen met je. Heel fijn!

Flexibel, deskundig en gewoon goede installatie

Door persoonlijke omstandigheden kon de intake bij ons thuis slechts beperkt plaatsvinden. Daarvoor was begrip. En desondanks goed advies en goede installatie. Werkt helemaal naar behoren.

Goed geregeld

Mijn bestelling heb ik een jaar terug geplaatst, de plaatsing moets wachten totdat onze nieuwbouwwoning werd opgeleverd. In de tussentijd werd ik gebeld dat er een nieuw model beschikbaar was en ik kostenloos een upgrade kreeg naar het nieuwe model. Op de dag van plaatsing werd de ontharder met gemak binnen 2h geplaatst. Zeer tevreden.

Goed product, professionele service.

Ik vond het totale proces van het maken van de eerste afspraak tot een met de plaatsing en afhandeling erg prettig verlopen. Snelle afhandeling van het gehele proces en blij met het product.

Vriendelijke en recht door zee

Fijne ervaring. Vriendelijke werknemers, prima advies en feilloze installatie. Aanbevolen!

Werkt prima

Werkt prima Prima installateur die alles heeft uitgelegd 1 ding, onze dichter kim weber zou een bol.com bon ontvangen omdat ze ins heeft opgegeven. Nog steeds niet ontvangen. Hopelijk gebeurd dit snel. Er komen wrsl mog meerdere klanten aan,

Goede service!

Goede service, vriendelijk geholpen en komt professioneel over.

Zeer positief. Afspraak is afspraak. Professionele installateur

Zeer positieve ervaring gehad met Z8-water. Los van het meedenken aan de voorkant, hebben ze echt perfect werk afgeleverd. Ik had zelf twijfels over de afmetingen maar ook hier hadden ze gelijk. Professionele monteur die weet wat hij doet. Complimenten. Aanrader!!

Fijne service, helder verhaal

Fine service, helder verhaal

Kringloopweg 24

3343 LR Hendrik-Ido-Ambacht

0108082024

Over Z8-Water

Dag in dag uit, genieten duizenden mensen door heel Nederland van onze Z8-Water waterontharder. Waterontharder kopen of bestellen voor thuis? Wij staan voor je klaar! Met meer dan 25 jaar ervaring, standaard 15 jaar garantie en onderhoud zonder verplichtingen, garanderen wij jou van kalkvrij water. De laatste jaren is de populariteit van waterontharders gigantisch toegenomen. Én dat is natuurlijk niet heel vreemd! Zacht en kalkvrij water is niet alleen goed voor de huid, maar ook beter voor de levensduur van bijvoorbeeld je wasmachine of waterkoker. Meer weten of contact met ons opnemen? Bezoek dan onze website. www.z8-water.nl