Laden reviews...
386 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten waarderen de snelle en duidelijke communicatie, een professionele installatie en vriendelijk personeel. De service wordt als betrouwbaar ervaren en werkzaamheden verlopen netjes. Veel respondenten merken direct verbetering in de waterkwaliteit en minder kalkaanslag. Kortom: een positieve ervaring van begin tot eind.
Prima! werkt zeker. Je merkt ook wel echt dat de smaak van het water veranderd, misschien toch licht zout? maar niet onprettig.
20 August 2026
D
Rosmalen
Ideaal voor apparaten, douchen en leidingen. Geen kalkaanslag meer. Makkelijk in gebruik.
20 August 2026
Frans van Brunschot
Best
Bij het drinken van het 1e glad water proefde je gelijk het verschil. Het lijkt op spa blauw. Met douche lijkt het alsof er wasverzachter in het water zit en wat helemaal top is, geen kalkaanslag meer op kranen en douchewand.
19 August 2026
Peter van Hengel
Poortugaal
Correcte bestelling en levering door ervaren installateur die denkt in oplossingen.
Ad
Halsteren
Heel erg tevreden over de service afspraken en product we zijn heel tevreden
Dirk Herman
Zegge
Alles netjes en duidelijk uitgelegd en ook netjes geplaatst
Ronny Baars
Kerkdriel
Het voelt veel zachter. Heerlijk met douchen, maar ook veel lekkerder als je het drinkt. Kortom: een tevreden klant.
H. Liefting
Gouda
Doen wat ze beloven en zeer vriendelijk personeel.
René
Voorschoten
Ik heb kenbaar gemaakt dat niet werk moet ik via internet film goed de maken dat noem ik geen service
Beveelt niet aan
Themis Achilleos
Zwijndrecht
Uitstekende service en kennis van zaken. We hebben onze waterontharder nu 2 jaar en zijn nog steeds heel tevreden. Ook de nazorg en service is perfect en zorgt voor behoud van de waterontharder. We kunnen iedereen Z8-Water aanraden.
Erik
Dordrecht
Wij zijn ontzettend tevreden met onze waterontharder! Het contact vooraf was prettig: vriendelijk, behulpzaam en met een duidelijke uitleg. Alles werd rustig en helder uitgelegd, waardoor we precies wisten waar we aan toe waren. Ook de plaatsing verliep snel en vakkundig. Kortom, een fijne service van begin tot eind. Zeker een aanrader!
Charlotte
Zoetermeer
Heerlijk zacht water zonder kalkafzetting in de kookpannen
Marcel Lucas
Etten-Leur
Amazing product and easy to maintain with your support. My reason to buy this was hairfall due to calcium in water and rough skin. Since the installation of water softener I have started seeing positive result and thus highly recommend who has similar issues.
Somir Bose
Nieuw Vennep
Professioneel leveren net werk af
Mike
Hoorn
Wij kwamen aanrijden, belde aan en de medewerker die ons geholpen heeft ging meteen even een parkeerplaats vrij maken. Toen de zakken zout ingeladen, en maakte hij een praatje met ons over of de waterontharder ons beviel. Prettig geholpen en meteen wat laatste tips ontvangen!
Ronald
Hendrik-Ido-Ambacht
Snel levering Prima kwaliteit Service prima
K loukbache
Eykmanstraat 11
Een zeer goed product! Goede kwaliteit, werkt uitstekend en is gemakkelijk in gebruik. Zeker een aanrader!
16 August 2026
Hazem
Alkmaar
Zeer ervaring jonge man. Alles weer afgesteld. Prima het doet weer goed
10 August 2026
Perdiep Chotoe
HOOGVLIET ROTTERDAM
Goed geïnformeerd over de waterontharder zowel telefonisch als via de app word er snel gereageerd als je iets wil weten Ik ben tot dusver tevreden
3 August 2026
Elly
Hellevoetsluis
Medewerker was vriendelijk, uitleg gekregen van de werkzaamheden.
31 July 2026
Dhiradj
Zoetermeer
Goede service en heel vriendelijk en kundige medewerker
28 July 2026
Willem Fincke
Bergen op Zoom
Al 2 jaar klant bij Z-8. Vanaf het moment van info opvragen tot installatie en nu 2 jaar later een reminder voor een onderhoudsbeurt. En ook de onderhoudsbeurt werd weer helemaalgoed uitgevoerd, vriendelijke monteur. En prijs zoals vooraf gecommuniceerd, transparant dus. Echt een aanrader!
28 July 2026
Wendy
Zoetermeer
Fijne mensen om mee te communiceren. Goede uitleg en waterontharders.
27 July 2026
Frans
Goed water
24 July 2026
Robert Paul Enze
Zoetermeer
Fijn contact gehad en blij met onze ontharder :)
22 July 2026
Danielle
Berkel en Rodenrijs
Dag in dag uit, genieten duizenden mensen door heel Nederland van onze Z8-Water waterontharder.
Waterontharder kopen of bestellen voor thuis? Wij staan voor je klaar!
Met meer dan 25 jaar ervaring, standaard 15 jaar garantie en onderhoud zonder verplichtingen, garanderen wij jou van kalkvrij water.
De laatste jaren is de populariteit van waterontharders gigantisch toegenomen. Én dat is natuurlijk niet heel vreemd! Zacht en kalkvrij water is niet alleen goed voor de huid, maar ook beter voor de levensduur van bijvoorbeeld je wasmachine of waterkoker.
Meer weten of contact met ons opnemen? Bezoek dan onze website.
www.z8-water.nl
Kringloopweg 24