Duidelijke informatie tijdens het gesprek, zonder "poespas" of enige vorm van druk! Heel erg prettig. De monteur heeft keurig werk geleverd en ook hij was zeer vriendelijk.
Ik heb de waterontharder nu zo’n 2 maanden en merk al duidelijk het verschil. Geen kalkaanslag meer, minder zeep gebruik bij wassen en douchen. Ik raad Z8water zeker aan. Vriendelijke mensen en goed werk. Bij vragen kan je altijd bij hen terecht.
"Z8 WATER" heeft vooraf de mogelijkheden van een waterontharder in onze situatie duidelijk aangegeven. Er is met veel geduld naar ons (bejaard echtpaar) geluisterd. We kregen de tijd tot een beslissing te komen. De installatie verliep volgens afspraak. De verpakking etc. werd opgeruimd. Na 6 weken merken we dat: Het water zachter is geworden. Fijn voor de huid. Er minder kalkvorming in apparatuur is. Besparing. Zichtbaar beter resultaat hebt bij ramen lappen, auto wassen,... Bedankt "Z8-WATER". Nog één aandachtspuntje: Wij missen informatie over de keus van regeneratiezout. Er zijn zoveel soorten. Is alles goed?
Na een tip van een buurman contact opgenomen met Z8-Water. Afspraak gemaakt voor huisbezoek en n.a.v. daarvan direct de bestelling geplaatst. Binnen twee weken heeft de installatie plaatsgevonden. Omdat we in een appartement wonen was er een creatieve oplossing nodig voor de afvoer, maar dit is super goed bedacht en uitgevoerd door de zeer vriendelijke en deskundige installateur. We merken aan alles dat het water zachter is en zijn bijzonder tevreden.
Dag Bert, Wat een mooie en uitgebreide review, bedankt voor je 10! Leuk om te lezen dat je via de buurman bij ons bent uitgekomen en dat het hele traject daarna zo soepel is verlopen. Extra fijn dat er in jullie appartement een creatieve oplossing is gevonden en dat dit vakkundig is uitgevoerd door onze installateur. Het was bij deze installatie even goed puzzelen, maar gelukkig hebben we een mooie oplossing kunnen vinden. We hopen dat je elke dag blijft merken hoe prettig dat zachte water is. Geniet ervan. En mocht je vragen hebben: we staan absoluut voor je klaar. Je kunt ons bereiken via WhatsApp, telefoon, e-mail of via onze website, en natuurlijk ben je ook welkom bij ons op kantoor of bezoek ons kenniscentrum. Alvast prettige Feestdagen gewenst, Team Z8-Water (www.z8-water.nl)
Snel en duidelijke voorlichting bij hulp van de keuze. Plaatsing was ook snel geregeld alleen bleek het niet de keuze te zijn die wij hadden gekozen. Daarna is snel de juiste als nog geplaatst. En het ontharde water bevalt erg goed
Dag Dafne, Dank je wel voor je mooie 10 en je open review! Fijn om te lezen dat het advies duidelijk was en dat er snel is geschakeld toen bleek dat het niet de juiste keuze was - dat soort momenten laten juist zien hoe belangrijk meedenken is. Mooi dat alles uiteindelijk goed is opgelost en dat het ontharde water zo goed bevalt. We hopen dat je elke dag blijft merken hoe prettig dat zachte water is. Geniet ervan. Voor vragen staan we absoluut voor je klaar. Je kan ons bereiken via WhatsApp, telefoon, e-mail, website of bezoek ons kenniscentrum. Kalkvrije groet, Team Z8-Water (www.z8-water.nl)
ze waren euim op. tijd. helaas moest er een slang nageleverd worden. Water smaakt zachter en er is nu al minder kalk op mijn douche raam
Dag Antoinette, Bedankt voor je beoordeling met een 8 en voor je eerlijke terugkoppeling. Fijn om te horen dat de plaatsing netjes is verlopen en dat we ruim op tijd waren. We moesten inderdaad een slang naleveren om de installatie te kunnen krijgen zoals het hoort, maar gelukkig is dat allemaal snel geregeld. Goed om te lezen dat je inmiddels al merkt dat het water zachter smaakt en dat er minder kalk op het doucheglas achterblijft. Voor vragen kun je ons altijd bereiken! We staan voor je klaar, Alvast prettige Feestdagen gewenst, Team Z8-Water (www.z8-water.nl)
Fijne mensen, zowel verkoop als installateurs. Alles keurig achtergelaten.
Dag Jetty, Fijn om te lezen dat je zowel het contact met verkoop als met de installateurs als prettig hebt ervaren. En dat alles netjes is achtergelaten, vinden we minstens zo belangrijk. We wensen je veel gemak in huis en alvast fijne feestdagen gewenst! Kerstgroet, Team Z8-Water (www.z8-water.nl)
Met een goede ervaring in mijn vorige huis ook in het nieuwe huis een waterontharder laten plaatsen. Goed advies, snelle plaatsing en vriendelijke mensen.
Dag Petra, Wat leuk om te lezen! Dat je na een goede ervaring in je vorige woning opnieuw voor Z8-Water kiest, zegt eigenlijk alles. Fijn dat ook in je nieuwe huis het advies, de plaatsing en het contact weer goed zijn bevallen. We wensen je veel woonplezier in je nieuwe huis en fijne feestdagen, mét het comfort van zacht water vanaf dag één. Bij vragen staan we voor je klaar! Fijne dag gewenst, Team Z8-Water (www.z8-water.nl)
Ik was al jaren geleden gestart met onderzoek naar een waterontharder… de voordelen vind ik met name het zachte water om te drinken en geen kalkaanslag meer op je apparaten en je vaat en met name in de badkamer! Helaas was het toen nog wat duurder en ook vrij grote apparaten die niet in mn meterkast pasten. Van Z8 water pasten ze wel goed en door wifi verbonden met de app. Super handig! Ik weet wat ik verbruik en krijg een seintje om het zout te vervangen. Leuk jong bedrijf met een goede service en overzichtelijk aanbod.
Dag Femke, Dank je wel voor je mooie en uitgebreide beoordeling met een 8! Leuk om te lezen dat je je al zo lang in waterontharders had verdiept en dat het uiteindelijk juist de compacte oplossing en het slimme systeem van Z8-Water was die het verschil maakten. Die combinatie van zacht water, minder kalkaanslag én het gemak van de app maakt het inderdaad een stuk overzichtelijker. Niet voor niets is de Premium PLUS ons meest populaire model. Fijn ook dat je onze service en aanpak als positief ervaart = dat waarderen we enorm. We wensen je veel dagelijks gemak én alvast fijne feestdagen! Kalkvrije groet, Team Z8-Water (www.z8-water.nl)
We hebben lang getwijfeld maar uiteindelijk toch een waterontharder besteld. Er kwam iemand aan huis een en ander uitleggen waarna we meteen de bestelling hebben geplaatst. De ontharder werd snel geleverd en is netjes geplaatst in de meterkast. Wij zijn erg tevreden over het resultaat. Vooral de nieuwe badkamer blijft veel schoner zonder kalkaanslag.
Dag Henry, Dank je wel voor deze uitgebreide en mooie review — en natuurlijk voor de 10! Leuk om te lezen dat jullie na het twijfelen toch die stap hebben gezet en dat het hele traject daarna zo prettig is verlopen. Van het advies aan huis tot de nette plaatsing in de meterkast: fijn dat alles goed voelde. Daar doen we het voor! En extra mooi dat juist de nieuwe badkamer nu zichtbaar schoner blijft zonder kalkaanslag. We wensen jullie veel gemak in huis en alvast fijne feestdagen toe! 🎄 Kalkvrije groet, Team Z8-Water (www.z8-water.nl)
Net een nieuwe badkamer geplaatst daarom Z8 laten plaatsen, om geen kalk te krijgen. Met alle tevredenheid als doel
Dag Dennis, Bedankt voor je mooie beoordeling! Slimme keuze om de waterontharder direct te laten plaatsen bij een nieuwe badkamer — zo blijft alles ook echt mooi zonder kalk. Fijn om te lezen dat alles volledig naar tevredenheid is verlopen. Geniet van een zorgeloze, kalkvrije badkamer én alvast fijne feestdagen gewenst! 🎄✨ Kalkvrije groet, Team Z8-Water (www.z8-water.nl)
De waterontharder van Z8 water werkt goed, nette uitleg gekregen en een snelle en goede installatie. Houden zich keurig aan de gemaakte afspraken.
Dag Paul, Bedankt voor je mooie beoordeling! Fijn om te horen dat alles vlot en netjes is verlopen, van de uitleg tot aan de installatie. We doen wat we beloven, dat mag je van ons verwachten. Alvast fijne Feestdagen gewenst en geniet van het kalkvrije water, Team Z8-Water (www.z8-water.nl)
Goed advies en netjes geïnstalleerd zeer tevreden mee!!
Dag Jan, Dank je wel voor je mooie 10! Fijn dat het advies duidelijk was en dat de installatie netjes is uitgevoerd. Soms zit tevredenheid juist in het feit dat alles gewoon klopt — en dat lees ik hier duidelijk terug. Daar doen we het voor. Voor vragen staan we altijd voor je klaar. Je weet hoe je ons kunt bereiken. Kalkvrije groet, Team Z8-Water (www.z8-water.nl)
Direct na keurige installatie door vriendelijke medewerker konden we al merken, dat het water zachter was, bij het handen wassen, douchen en op de donkere kranen geen vlekjes meer. Regenereren met zout gaat 's-nachts en we merken er niets van. Muisstil.
Dag Hans, Dank je wel voor die mooie 10! Mooi om te lezen dat je direct na de installatie al verschil merkte: zachter water bij het wassen en douchen én geen vlekjes meer op de donkere kranen. Dat zijn precies die details die het dagelijks comfort verhogen. En fijn dat de regeneratie ’s nachts geruisloos verloopt, daar doen we het voor. Geniet van het stille, kalkvrije water bij jullie in Zwijndrecht. Kalkvrije groet en goed weekend, Team Z8-Water (www.z8-water.nl)
Great so far, we can feel the difference
Hi Sagar, Thank you for your great review and the perfect 10! It’s wonderful to hear that you can already feel the difference — that’s exactly what we aim for. Enjoy the comfort of soft, limescale-free water at your home. Kind regards, Team Z8-Water (www.z8-water.nl)
Service van verkoop tot en met installatie tevreden. Kwaliteit van het product tot op heden goed
Dag Dylan, Bedankt voor je fijne beoordeling met een 8! Goed om te horen dat je het hele traject, van verkoop tot en met installatie, als prettig hebt ervaren. En mooi dat de kwaliteit van het systeem tot nu toe goed bevalt — dat is precies wat je mag verwachten. Geniet van het zachte, kalkvrije water bij jullie in Purmerend. Fijne dag, Team Z8-Water (www.z8-water.nl)
Ervaring vooraf en tijdens de installatie waren prima. Nazorg m.b.t. gemaakte afspraken kan beter.
Beste Hans, Bedankt voor je beoordeling met een 7 en voor het delen van je ervaring. Fijn om te horen dat het traject vooraf en de installatie zelf als prettig zijn verlopen. Rond de nazorg is inderdaad een misverstand ontstaan. Gelukkig is dit opgepakt en is het betreffende bedrag inmiddels netjes aan je teruggestort. Fijn dat dit is opgelost. Dank voor het aanpassen van de beoordeling. Geniet van het kalkvrije water en de voordelen daarvan! Alvast prettige Kerstdagen gewenst. Met vriendelijke groet, Team Z8-Water (www.z8-water.nl)
Originele beoordeling
Op basis van de actie zou ik nog een 100 euro refund krijgen. Tot op heden niets ontvangen. Teleurstellend!!
Super geholpen. Kruipruimte zat dicht maar met man en macht op gekregen dankzij hulp. Daarna alles netjes geïnstalleerd en duidelijke uitleg. Heel tevreden
Dag Demi, Bedankt voor je geweldige beoordeling met een 10! Wat goed om te lezen dat er zo is meegedacht, zelfs met een lastige kruipruimte. Fijn dat alles daarna netjes is geïnstalleerd en dat de uitleg duidelijk was. Mooi om te horen dat je zo tevreden bent! Een kalkvrije dag toegewenst, Team Z8-Water (www.z8-water.nl)
Erg blij met de waterontharder. Je merkt meteen het verschil. Hele vriendelijke en snelle service. Professionele monteur.
Dag Hanan, beste meneer Yagoubi, Bedankt voor je prachtige beoordeling. Wat fijn om te horen dat je direct verschil merkt en zo tevreden bent over de snelle service. Mooi ook dat de monteur als professioneel en vriendelijk is ervaren — dat geven we graag door. Kalkvrije groet, Team Z8-Water (www.z8-water.nl)
Het is echt heerlijk. Niet meer boenen, boenen boenen in de badkamer. Scheelt super veel tijd en inspanning. Ik gebruik sinds wij een waterontharder hebben ook geen crèmespoeling meer. M'n haar is super zacht.
Dag S. de Heij, Wat een fijne review om te lezen — bedankt voor je mooie cijfer! Fijn dat je zo duidelijk merkt hoeveel verschil kalkvrij water maakt, zowel in de badkamer als bij de dagelijkse verzorging. Minder boenen én zachter haar, dat zijn precies die voordelen waar je elke dag plezier van hebt. Geniet van het zachte water en alvast hele fijne kerstdagen gewenst! 🎄 Kalkvrije groet, Team Z8-Water (www.z8-water.nl )
Van begin tot einde plaatsing vol tevreden
Beste Michel, Bedankt voor het mooie cijfer en fijn dat alles van start tot afronding gewoon klopte. Geen gedoe, geen losse eindjes, maar een plaatsing waar je met een gerust gevoel op terugkijkt. Zo hoort het. Geniet van je ontkalker! Kalkvrije groet, Team Z8-Water (www.z8-water.nl)
De waterontharder super, wij hebben een glazen wand in de douche en daar zie je geen kalkoren meer op! Ook lijkt het of dat het waterreservoir van het koffieapparaat ontkalkt is dankzij het zachte water. Ik raad iedereen een water ontharder aan van z8-water!!
Dag Simon, Bedankt voor je enthousiaste beoordeling! Wat leuk om te lezen dat je het resultaat zo duidelijk terugziet — een glazen douchewand zonder kalksporen zegt eigenlijk alles. Mooi ook dat zelfs het koffieapparaat profiteert van het zachte water, dat zijn van die onverwachte extra’s waar je blij van wordt. Veel plezier van de ontkalker en alvast een goed weekend. Fijne Kerstdagen! Kalkvrije groet, Team Z8-Water (www.z8-water.nl)
Originele beoordeling
De waterontharder lijkt prima te werken. Echter de service en aftercare laat wat te wensen over, er wordt niet meer gereageerd op mijn mails.
Ik heb nu veel meer vocht in mijn meterkast en daar ben ik niet blij mee. En ik heb inmiddels de nodige maatregelen getroffen zoals het plaatsen van vocht-onttrekkers. Deze klacht, is heel goed opgepakt door dit bedrijf (Z8-water), ik werd pro-actief opgebeld en uitstekend geholpen. Echt een aanrader, daar kunnen veel bedrijven een voorbeeld aan nemen.
Dag Michiel, Dank je wel voor je beoordeling met een 8 en voor je duidelijke toelichting. Goed om te lezen dat de basis in orde is, maar we begrijpen heel goed dat extra vocht in de meterkast zorgen oproept — dat wil je natuurlijk voorkomen, maar is gelukkig heel eenvoudig te voorkomen en aan te pakken. Fijn dat je zelf al eerste maatregelen hebt genomen. Mijn collega heeft meteen contact met je opgenomen per mail zie ik zojuist in je dossier. Dat is de service die je uiteraard van ons mag verwachten. We helpen je meteen verder. Met vriendelijke groet en we horen graag, Team Z8-Water (www.z8-water.nl)
Originele beoordeling
Ik heb nu veel meer vocht in mijn meterkast en daar ben ik niet blij mee. En ik heb inmiddels de nodige maatregelen getroffen zoals het plaatsen van vocht-onttrekkers. Toch zou ik graag nog extra contact hebben om hier beter naar te kijken, want zoveel vocht in mijn meterkast kan niet anders als ellende gaan oplever.
Water is zacht voor haar en huid. Minder kalk vlekken op zwartblad aanrecht
Dag Heijme, Fijn om te lezen dat de waterontharder precies doet wat je ervan verwacht en dat je het verschil merkt aan je haar en huid. Ook prettig dat het aanrecht nu minder last heeft van kalkvlekken — dat scheelt weer schoonmaken. Geniet ervan! Kalkvrije groet, Team Z8-Water (www.z8-water.nl)
Fijn bedrijf komt afspraken na en we hebben geen tot weinig kalkaanslag meer. Ik zou z8-water aanbevelen.
Dag Walter, Bedankt voor de lovende woorden! Mooi dat het resultaat gewoon zichtbaar is: nauwelijks nog kalkaanslag en geen verrassingen in de afspraken. Dat is waar we om bekend staan, we doen wat we beloven. Geen verrassingen. Veel gemak en wooncomfort gewenst met het kalkvrije water bij jullie. Voor vragen staan we altijd voor jullie klaar. Fijne woensdag gewenst, Team Z8-Water (www.z8-water.nl)
Kringloopweg 24
3343 LR Hendrik-Ido-Ambacht
Dag in dag uit, genieten duizenden mensen door heel Nederland van onze Z8-Water waterontharder. Waterontharder kopen of bestellen voor thuis? Wij staan voor je klaar! Met meer dan 25 jaar ervaring, standaard 15 jaar garantie en onderhoud zonder verplichtingen, garanderen wij jou van kalkvrij water. De laatste jaren is de populariteit van waterontharders gigantisch toegenomen. Én dat is natuurlijk niet heel vreemd! Zacht en kalkvrij water is niet alleen goed voor de huid, maar ook beter voor de levensduur van bijvoorbeeld je wasmachine of waterkoker. Meer weten of contact met ons opnemen? Bezoek dan onze website. www.z8-water.nl