Was zoals besproken

Keurig geplaatst Monteur dacht mee en heeft het netjes gedaan

Uitstekende service

Vriendelijke jongen kwam langs op service Goed gefixed!!!

Goed geholpen snel geplaatst

Mijn meterkast stond te vol maar voor zacht is geen probleem te groot,ze hebben hem zonder problemen voor mij in de trapkast gezet. Enthousiast bedrijf met kundige Monteurs

in 1 woord perfekt

afspraken worden nagekpmen, apparaat werkt prima, after sales prima, correcte en heldere communicatie

gastvrij en klantvriendelijk

Gebeld omdat ik zout nodig had. Kon meteen langs. Extra zak zout gekregen. Al jaren ontharder van z8 en blijft een gastvrije en klantvriendelijke zaak!!

Werkt naar verwachting

Geen kalk. Een verademing

Voor ons geen verschil

Helaas hebben wij geen verschil gemerkt met voor- en na het plaatsen van de waterontharder.. zonde van de investering van toch een flink bedrag. Waar andere mensen melden dat hun huid en haar zachter is, ze minder sop nodig hebben en dat ze het water lekkerder vinden smaken, merken wij daar niets van. Het enige dat ons is opgevallen is dat de was juist iets stugger uit de machine komt, maar verder merken wij dus op geen enkel vlak een verschil.

Prettige service, goede installatie en topwater.

Ik vond het klantcontact erg prettig, een vlotte babbel maar niet vervelend of opdringerig. De installateur deed lekker zijn werk en nu heb ik al enige tijd het gemak van zacht water. Dat betekent echt al een stuk minder schoonmaken.

Super blij

Raad het iedereen aan

David heeft bij ons een service gegeven aan de waterontharder, dit was de eerste keer. We hebben goede uitleg gekregen omdat er wat instellingen niet goed stonden. Hij was heel attent en beantwoorden onze vragen duidelijk. Dankjewel David

Snel geregeld, goede kwaliteit!

Na constatering van het feit dat mijn oude waterontharder niet meer gerepareerd kon worden heeft Z8-Water snel voor een nieuwe plaatsing gezorgd!

Persoonlijk en benaderbaar

Dit is de derde ontharder die gedurende de jaren in een woning van mij wordt geplaatst. Het contact is persoonlijk, de service is snel en stipt. Ik ben zeer tevreden over het resultaat.

Goed tot zeer goed

Heb na een aantal weken nog wel een beetje kalk in de waterkoker. Neemt meschien nog wel wat tijd.voordat al het kalk is verdwenen

De installatie was netjes. De stallatie werkt goed. Dit hadden we eerder moeten doen.

geen omkijken naar

gewoon goed

goede service

We hadden wat opstart problemen maar deze zijn prima opgelost.

Buitengewppn goed

Installatie goed en werking apparaat goed

Soepele installatie

Ik ben heel tevreden over de installatie en service. Hij draait nu bijna een jaar en nog steeds heel blij mee!

Heel goed!

Heel goed bedrijf

Mijn ervaring is dat ik zeer klantvriendelijk ben geholpen en een goede service

Mijn ervaring is dat ik zeer klantvriendelijk ben geholpen en een goede service

Vlot geregeld zonder gedoe

Alles van begin tot einde goed geregeld zonder gedoe of moeilijkheden

Very good

Quick and easy

goede service van begin tot eind en heerlijk water!

Duidelijke informatie tijdens het gesprek, zonder "poespas" of enige vorm van druk! Heel erg prettig. De monteur heeft keurig werk geleverd en ook hij was zeer vriendelijk.

Uitstekend werk en vriendelijke mensen

Ik heb de waterontharder nu zo’n 2 maanden en merk al duidelijk het verschil. Geen kalkaanslag meer, minder zeep gebruik bij wassen en douchen. Ik raad Z8water zeker aan. Vriendelijke mensen en goed werk. Bij vragen kan je altijd bij hen terecht.

Kringloopweg 24

3343 LR Hendrik-Ido-Ambacht

0108082024

Over Z8-Water

Dag in dag uit, genieten duizenden mensen door heel Nederland van onze Z8-Water waterontharder. Waterontharder kopen of bestellen voor thuis? Wij staan voor je klaar! Met meer dan 25 jaar ervaring, standaard 15 jaar garantie en onderhoud zonder verplichtingen, garanderen wij jou van kalkvrij water. De laatste jaren is de populariteit van waterontharders gigantisch toegenomen. Én dat is natuurlijk niet heel vreemd! Zacht en kalkvrij water is niet alleen goed voor de huid, maar ook beter voor de levensduur van bijvoorbeeld je wasmachine of waterkoker. Meer weten of contact met ons opnemen? Bezoek dan onze website. www.z8-water.nl