Laden reviews...
6 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Bestelling is netjes afgeleverd.
20 July 2026
Danny
Rozenburg
17 July 2026
Harrie
Wilbertoord
Lekker vlot en keurige prijzen.
5 July 2026
E
Roosendaal
Besteld, verzonden, ontvangen. Zoals het hoort.
29 June 2026
Michael
Slochteren
11 April 2026
Roger
Hoensbroek
Aankoop gedaan. Verder geen info.
13 September 2025
Marco
Oirschot
De eigenaar ken ik van toen hij onze BHV cursussen organiseerde. Hij richt zich nu op de AED markt. Ik kan AEDSupermarkt zeker aanbevelen.
3 July 2025
Corine
Ede
Ook telefonisch direct een goed contact
2 February 2025
Jaap
Arnhem
Wij al jaren probleemloos samen met de AEDSupermarkt.nl Bestelde artikelen worden altijd snel en correct geleverd Een betrouwbaar bedrijf.
4 January 2025
Arie
Rhenen
Een zeer correcte afhandeling. De bestelling verliep vlot.
14 October 2024
DINTELOORD
19 August 2024
Melanie
Bergen
Eenvoudig bestellen en op de afgesproken dag het pakje ontvangen
5 April 2024
Gerard Henri Achten
Valkenswaard
De AED werd 1 week later geleverd dan dat ik had verwacht omdat hij niet in voorraad was, maar dit werd netjes gecommuniceerd. 1 week later werd hij afgeleverd.
5 April 2024
Petra
Wateringen
Ik had voor het werk een nieuwe batterij nodig voor onze AED en was getipt om bij AEDsupermarkt te kijken. Dat heb ik gedaan en daar besteld. Waarom daar? - Een positieve aanbeveling - Een scherpe prijs - Korte levertijd
4 March 2024
Marcel
Oostzaan
Producten worden vlot geleverd, communicatie is ook goed.
24 October 2023
Willem
genemuiden
Niks op aan te merken. Doet het, zoals je verwacht. Bestellen, leveren, in 1x just
11 July 2023
Appie
Weert
Nieuwe smart pads besteld en die waren snel binnen. AED weer online en beschikbaar. Top.
2 June 2023
Friso
Hilversum
Dit is zeer vlot en goed verlopen
2 June 2023
Koen
Drachten
Goed product
24 May 2023
Jos
Winterswijk
Goed geholpen. Tevreden over het product.
11 March 2023
Guus
Oegstgeest
Op de website goed de AED's kunnen vergelijken. De beste prijs, dus de keuze was snel gemaakt. Vervolgens ook zeer snel gekregen. Dus helemaal top!
28 February 2023
Arno
Harreveld
Eenvoudige bereikbaarheid. Ruime keuze. Vlotte afhandeling.
25 January 2023
Bob Groeneveld
Veldhoven
Vlotte levering en een scherpe deal
6 January 2023
Roel
Emmen
Heel vriendelijk en kundig geholpen bij mijn vragen alvorens de aankoop. En de scherpste prijs. Doesn’t get any better!
31 December 2022
John
Muiden
De webshop voor uw AED, AED batterijen en elektroden. Naast AED's, AED batterijen en elektroden heeft AEDSupermarkt.nl een ruim assortiment aan AED toebehoren zoals AED Trainers en AED Kasten.
Als u niet goed weet welke AED u zou moeten aanschaffen en welke AED het beste bij u past kunt u altijd contact met ons opnemen. Dit kan via de mail: [email protected] of telefonisch: 0318 - 507 506. Kijk gerust rond in onze webwinkel. Als u een specifiek artikel zoekt en niet kunt vinden, laat het ons dan weten. Wij zullen dan alsnog voor een passende oplossing zorgen.
De meeste artikelen zijn op voorraad en mocht dit niet meer het geval zijn dan zullen wij vrijwel altijd binnen een paar dagen kunnen leveren. Alle bestellingen worden gratis verzonden!
Middelbuurtseweg 5 D
3903 LB Veenendaal