Filters

10

Uitstekende customer service

Producten van goede kwaliteit. Je krijgt duidelijke uitleg wel product past bij jouw huidtype.

  • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig

Gebruik dit product al enige jaren op advies van mijn salon. Mijn huid blijft stevig en gezond en gaaf. Ook het feit van alleen maar natuurlijke ingrediënten is bijzonder.

  • Aanbevelen? Ja
10

Snel goed en duidelijk

Duidelijke website Snelle levering Hele fijne producten

  • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig produkt voor een huid dat te lijden heeft gehad door chemotherapie

Lang op zoek geweest naar een produkt om mijn huid te verzorgen tijdens mijn chemokuren. Op een gegeven moment kwam ik IKskinperfection tegen met een speciale verzorgende lijn. Het proefpakket besteld en wat een fijne producten zijn dit! Mijn huid voelt de hele dag verzorgd aan en is rustiger geworden. Ook na mijn kuren blijf ik dit gebruiken.

  • Aanbevelen? Ja
9

Prachtig merk

Ik ben nog steeds erg tevreden.Ik gebruik Ik skin perfection twee jaar , en ben nog steeds erg blij mee. Ik ben begonnen met twee producten: reiniger Silk en 24h creme maar op dit moment gebruik ik ook, serums en scrub . Ik vind dat mijn huid tot rust is gekomen en mooi uitziet en lekker voelt . Een aanrader dus.

  • Aanbevelen? Ja
10

Verrassend snel resultaat

Op mijn leeftijd (73) nog steeds last van puistjes en oneffenheden.Ik heb gevoelige,gemengde huid.Na gebruik van cleanser,recovercreme en prered(ongev.half jaar gebruikt) gave huid.Opmerkelijk resultaat… Vind de producten wel wat duur,

  • Aanbevelen? Ja
10

Mooie, eerlijke en vooral werkzame producten

De titel zegt het al ;) Ik ben fan!

  • Aanbevelen? Ja
9

Fantastisch

Heerlijke producten, die ik dagelijks gebruik. Mijn huid vaart er wel bij. Rimpels blijven komen als je 69 bent, maar het gebruik van goede materialen is te merken.

  • Aanbevelen? Ja
8

Lijkt goed

Net begonnen met het product. Voelt prettig verder even afwachten. De lip verzorging is uitstekend

  • Aanbevelen? Ja
8

Perfect voor gevoelige huid!

Hele mooie producten en met mijn droge en beetje eczeem huid hele fijne producten! Alleen jammer dat alles in glazen niet hervulbare flesjes komt. Heb nu een aantal mooie lege flesjes die denk ik best recyclebaar zijn…

  • Aanbevelen? Ja

Over IK SKIN PERFECTION

Bij IK Skin Perfection geloven we in de schoonheid van iedereen. Onze missie is natuurlijke schoonheid versterken met effectieve skincare voor een doeltreffend huidresultaat, ontwikkeld in harmonie met de natuur en goed voor het zeeleven. IK Skin Perfection wil haar steentje bijdragen aan een gezonde leefomgeving voor mens en natuur en maakt hiervoor bewuste keuzes. Onze doeltreffende, huidverbeterende producten zijn zacht voor zelfs de (extreem) gevoelige huid en werken daadkrachtig bij ieder huidbehoefte, huidwens of huidprobleem. - Doeltreffend huidresultaat bij iedere huidwens of huidprobleem. - 100% natuurlijke, hoog geformuleerde actieve ingrediënten. - 0% huidonvriendelijke stoffen: NO-label. - pH-waarde van de huid als basis voor een gezonde huid. - Compleet Nederlands merk: lokaal, dichtbij en betrokken. IK Skin Perfection is een merk van Summery Cosmedical Group. Al 20 jaar lang ontwikkelt Summery hoogwaardige producten die bijdragen aan een mooie en gezonde huid met veilige en natuurlijke ingrediënten.

Kiyoh Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews met een score lager dan een 6 worden 7 dagen na plaatsing gepubliceerd