Sinds ik dit gebruik is mijn huid echt beter geworden. Zachter geen oneffenheden Ben ermee begonnen via Skinn Bliss Heteren. Erg dankbaar.
Bedankt voor je fijne review, Brigitta! Wat mooi om te horen dat je huid zo is verbeterd. Veel plezier met de producten! ✨ Groetjes, Team IK Skin Perfection
Ben heel tevreden, de serum prikt niet, en wordt heel goed geabsorbeerd door de huid...ga nog producten bestellen
Hallo Ann, Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te lezen dat het serum prettig aanvoelt, niet prikt en goed wordt opgenomen door de huid. Geweldig dat je er zo tevreden over bent. Dank je wel voor je vertrouwen in IK Skin Perfection. We wensen je veel plezier met je producten en helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Groetjes, Team IK Skin Perfection
Als ik geweten had dat je van deze stick spierwitte lippen krijgt dan ik hem nooit gekocht. De substantie voelt ook heel droog aan, is dus niet makkelijk smeerbaar. Kan me niet voorstellen dat je deze ‘creme’ waar daar ook op je gezicht kan toepassen. Maar goed… heb ‘m een keer even snel geprobeerd en zal het nog een kans geven en anders stuur ik hem graag terug. Met vriendeijke groet Anna
Hallo Anna, Bedankt voor je feedback en het spijt ons te horen dat de IK Skin SUN STICK SPF 50 niet aan je verwachtingen voldoet. Graag lichten we de werking van de Sun Stick nog wat verder toe. De stick is ontwikkeld voor de meest kwetsbare en zongevoelige zones van het gezicht en lichaam, zoals de neus, oren, lippen, oogcontouren, jukbeenderen, littekens en pigmentvlekken. Het product is daarom niet bedoeld om als een gewone zonnecrème over het volledige gezicht uit te smeren. De Sun Stick is juist bedoeld voor gerichte applicatie op plekken die extra bescherming kunnen gebruiken. De witte waas die na het aanbrengen zichtbaar blijft, is een eigenschap van de minerale filters en draagt bij aan de bescherming van deze gevoelige huidzones. Naar aanleiding van jouw feedback hebben we inmiddels op onze webshop een aanvullende vermelding toegevoegd waarin extra duidelijk wordt gemaakt dat de stick een zichtbare minerale laag (witte finish) achterlaat, zodat dit vooraf nog helderder is voor klanten. We vinden het jammer om te lezen dat de stick niet aan je verwachtingen voldoet. We hopen dat bovenstaande uitleg meer inzicht geeft in de werking en het gebruik van dit product. Mocht je nog vragen hebben, dan helpen we je uiteraard graag verder. Groetjes, Team IK Skin Perfection
Ik had al eerder de zonnebrandcreme gebruikt en ben er enthousiast over. Over het Glycol acid serum is het nog te vroeg om een oordeel te geven.
Hallo Ivonne, Bedankt voor je review! ☀️ Fijn om te horen dat je zo enthousiast bent over de zonnebrandcrème. We hopen dat het Glycol Acid Serum je ook goed gaat bevallen ✨ Groetjes, Team IK Skin Perfection
De IK Skin zonnbeschermings stik SPF 50, zou ik zeer zeker niet aanraden. Deze is niet uit te strijken. Hij laat een mega witte laag achter. Wat je ook doet, het product combineren met een dagcrème of iets vettiger crème in je handen wrijven, je blijft wit. Maar dan ook echt wit. Dus nee ik zou dit product zeker niet aanraden.
Hallo Dianne, Bedankt voor je feedback en wat vervelend om te lezen dat de IK Skin SUN STICK SPF 50 niet voldoet aan je verwachtingen. We willen graag wat extra toelichting geven over de Sun Stick. Deze is speciaal ontwikkeld voor de kwetsbare huidzones en de zones die het meest blootgesteld worden aan de zon, zoals de neus, oren, lippen, oogzone, jukbeenderen, littekens en pigmentvlekken. Dit product is dan ook niet bedoeld om over je hele gezicht aan te brengen en uit te smeren. Je brengt de stick echt aan op de gevoelige zones die je extra goed wilt beschermen. De witte laag die achterblijft, is juist bedoeld om deze kwetsbare zones optimaal te beschermen. Als ik je review lees, denk ik dat onze SUN BALANCE FACE SPF 50 beter aansluit bij je wensen. Deze SPF biedt een krachtige 4-voudige bescherming tegen zonschade dankzij de innovatieve zonformule met microbioomvriendelijke ingrediënten, niacinamide en hyaluronzuur. Daarnaast heeft deze een lichte, niet-vette textuur en biedt hij een comfortabele dagelijkse bescherming zonder witte waas. We vinden het erg vervelend om te lezen dat de stick je niet is bevallen. Hopelijk geeft bovenstaande wat meer duidelijkheid over de werking en toepassing van dit product. Mocht je nog vragen hebben, dan horen we dat natuurlijk graag. Groetjes, Team IK Skin Perfection
Highly, highly recommend this brand! The best for my sensitive skin. I’ve been using for three years now and it’s amazing.
Hi Samantha, Thank you so much for your lovely review! 💛 So wonderful to hear our products have been a great match for your sensitive skin for so many years ✨ Kind regards, Team IK Skin Perfection
Het leuke van dit merk vind ik ( oa) de grote diversiteit is aan serums. Alle producten ruiken erg lekker ( niet te) en voelen zacht aan. De double is mijn favoriet. De hele nacht laten zitten en de volgende ochtend voel je je 10 jaar jonger.
Hi Linda, Wat leuk om te lezen! 💛 Fijn dat je zo geniet van de verschillende serums en dat de Double zo goed bevalt. Bedankt voor het delen! ✨ Groetjes, Team IK Skin Perfection
Hele fijne rustgevende crèmes voor mijn huid. Met ondersteunende serums
Hallo Marijke, Bedankt voor je mooie review! Wat fijn dat je na een lange zoektocht eindelijk de juiste crèmes hebt gevonden ✨. Groetjes, Team IK Skin Perfection
Droogt niet uit en voelt lekker
Hi Mirjam, Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat het product niet uitdroogt en lekker aanvoelt 💛 Groetjes, Team IK Skin Perfection
heel tevreden over mijn aankoop! 1 min-puntje is de geur van de dagcreme
Hallo Sylvie, Bedankt voor je review! Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met je aankoop en dat je een mooie glow ervaart. Bij IK Skin Perfection kiezen we er heel bewust voor om geen toegevoegde geurstoffen te gebruiken in onze producten, omdat deze de huid mogelijk kunnen irriteren. De geur die je waarneemt, komt daarom uitsluitend van de natuurlijke ingrediënten die in de formule zijn verwerkt. Nogmaals bedankt voor het delen van je ervaring en veel plezier met je producten! Groetjes, Team IK Skin Perfection
Fijne producten om mee te werken. In het begin wat problemen gehad met de website op mijn mobiel. Maar inmiddels werkt dat ook allemaal zoals het hoort. Niet altijd tijd om het bij mijn schoonheidsspecialiste te halen dus dan werkt dit super goed
Hallo Daniëlla, Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je blij bent met de producten van IK Skin Perfection en dat het bestellen via de website nu goed werkt. Groetjes, Team IK Skin Perfection
Ik gebruik al heel wat jaren de Ik Skin Perfection EXCM serum en Cream vanwege mijn eczeem. Geen enkel ander merk is zo goed als deze. Heb al heel veel merken geprobeerd. Dus heel blij mee.
Hallo Brigitte, Wat fijn om te horen dat de EXCM Serum en Cream van IK Skin Perfection je al jarenlang zo goed helpen bij je eczeem. Bedankt voor het delen van je mooie ervaring! ✨ Groetjes, Team IK Skin Perfection
Ik gebruik de Microbiome Balancing Set. De werking ervan beviel me zo goed toen ik via mijn schoonheidsspecialiste een set heb meegenomen. Daarna heb ik zo'n zelfde set via de site besteld. De werking is goed, maar de geur van de producten is niet zo fris als de geur van het setje van de schoonheidsspecialiste. Ik vraag me af of ik producten ontvangen heb die al zo oud zijn dat de geur veranderd is. Die geur van dit setje maakt het gebruik minder plezierig.
Hallo Wiesje, Dankjewel voor je review! Wat fijn om te horen dat je verbetering van je huid merkt. Wat jammer dat je de geur van je tweede set als minder fris ervaart. Er kan soms een klein verschil zijn per productiebatch, omdat wij werken met natuurlijke ingrediënten die per oogst of productie licht kunnen variëren. Zou je contact met ons willen opnemen via [email protected], met je bestelgegevens en de batchcodes (deze staan onderop de potjes en in de gesealde rand van de tubes)? Dan kijken we het graag verder voor je na. Alvast bedankt en een fijne dag gewenst! Groetjes, Team IK Skin Perfection
Deze zonnebrandcreme geeft geen allergische reactie en voorkomt pigmentvlekken, het uitsmeren gaat wel moeilijker
Hallo Erica, Bedankt voor je review! Fijn dat de zonnebrand goed bevalt, we nemen je feedback mee. Groetjes, Team IK Skin Perfection
Ik heb in het verleden verschillende merken geprobeerd, maar IkSkin maakt echt het verschil. Mijn huid ziet er gezond uit en straalt. Je betaald wel meer voor IkSkin, maar je krijgt wel de resultaat die je wilt.
Via mijn schoonheidsspecialiste in aanraking gekomen met dit merk, het zijn hele fijne producten. In eerste instantie lijkt de prijs heel hoog, maar ik doe er minimaal 4 maanden met de producten wat de koste er gewoon uit haalt. Ook fijn is dat de meeste in glas verwerk is wat weer minder plastic verbruikt. Alleen de reiniger en dagcrème zit in een plastic tube. De microbioom zit in een spuitbusje, heeft niet geheel mijn voorkeur. Maar weet ook geen alternatief. De vorm en de kleuren van de producten vindt ik ook erg fijn hierdoor staan de netjes op volgorde op mijn vanity. Ik ben zeer te tevreden en vaste klant.
Hallo An-Helene, Bedankt voor je uitgebreide en fijne review! Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent. Leuk feitje: onze tubes zijn onder andere gemaakt van suikerriet, als duurzamer alternatief. Groetjes, Team IK Skin Perfection
Goed spul alleen de tube is niet fijn. Het komt er moeilijk uit. En uiteindelijk heb ik mijn oude tube moeten knippen en bleek er nog heel veel crème te zitten wat er niet gewoon uitkomt.
Dankjewel voor je feedback! Fijn om te horen dat je tevreden bent over het product. We begrijpen dat de tube soms wat lastig leeg te krijgen is. De verpakking is gemaakt van sugarcane, een duurzamer alternatief, maar dat kan inderdaad iets steviger aanvoelen. In een pompje zou het product sneller vastlopen en kan je pomp problemen ervaren, waardoor er juist méér product achterblijft. We nemen je ervaring graag mee, want jouw input helpt ons continu verbeteren! Groetjes, Team IK Skin Perfection
Deze fantastische creme was een kadootje voor mijn dochter Zij is heel erg enthousiast over de creme
Leuk om te lezen dat jullie zo tevreden zijn over de Recover 24H crème. Veel plezier gewenst met de producten! Groetjes, Team IK Skin Perfection
Het zijn goede producten
Bedankt voor jouw goede review Ineke. Veel plezier gewenst met de producten! Groetjes, Team IK Skin Perfection
Zowel de serums, dagcrème als het masker zijn bijzonder fijn om te gebruiken. Irriteren niet. Prima geprijsd. Ook handig zijn de mini verpakkingen voor bijvoorbeeld een vakantie.
Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met onze producten! We hopen dat je nog lang fan bent van onze producten :) Groetjes, Team IK Skin Perfection
Mijn eerste ervaring met IK Skin Perfection was tijdens een gezichtsbehandeling bij Sauna de Heuvelrug in Veenendaal. De specialiste legde haarfijn uit wat mijn huid nodig had en behandelde me met de fijne producten van IK. Na afloop kreeg ik een mini RETINOL+ serum en een persoonlijk adviesplan mee naar huis. Na een paar dagen smeren zag ik mijn huid al verbeteren! Mijn huid is inmiddels egaler, zachter en de pigmentvlekjes zijn duidelijk verminderd. Inmiddels ben ik een echte fan en gebruik ik diverse producten zoals het RETINOL+ serum, SILK+, GLYCOL ACID+ en de Microbiome+. De prijs-kwaliteitverhouding is top; de producten zijn hun geld dubbel en dwars waard en je hebt er maar heel weinig van nodig. Mijn huidverzorging is nu echt een dagelijks me-time momentje geworden vol ontspanning!
Wat een fantastische review, dankjewel voor het delen van jouw ervaring! Wat mooi om te lezen dat je eerste kennismaking met IK Skin Perfection zo positief was en dat de behandeling bij Sauna de Heuvelrug je meteen liet zien wat de juiste producten voor je huid kunnen doen. Groetjes, Team IK Skin Perfection
Bedankt voor jouw goede review Sandra! Groetjes, Team IK Skin Perfection
Sinds kort overgegaan op dit merk door mijn schoonheidsspecialiste. Ben groot fan van de retinol serum die ik gebruik als' nachtcreme" ook de C glow is een prachtig product en geeft een mooie glans op het gezicht. Het double + masker doet zijn werk. Ik laat het de hele nacht zitten. Fantastisch! Producten zijn zacht voor de huid, trekken niet en zijn prima geprijsd
Dankjewel voor je mooie en uitgebreide review! Wat leuk om te horen dat je via je schoonheidsspecialiste bent overgestapt op IK Skin Perfection en nu zo’n fan bent geworden van de producten. Dankjewel dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen. Groetjes, Team IK Skin Perfection
Bevalt super goed!
Fijn om te horen Charon! Leuk dat je zo tevreden bent over de producten van IK Skin Perfection. Groetjes, Team IK Skin Perfection
Alle artikelen werden snel geleverd, inclusief mijn cadeautje. Hele fijne producten voor een goed gereinigde huid.
Dankjewel voor je mooie review! 💛 Wat fijn om te horen dat je bestelling zo snel is aangekomen en dat je blij bent met de producten én je cadeautje. Fijn weekend gewenst!
Bokdamsweg 1
7627 NC Bornerbroek
Bij IK Skin Perfection geloven we in de schoonheid van iedereen. Onze missie is natuurlijke schoonheid versterken met effectieve skincare voor een doeltreffend huidresultaat, ontwikkeld in harmonie met de natuur en goed voor het zeeleven. IK Skin Perfection wil haar steentje bijdragen aan een gezonde leefomgeving voor mens en natuur en maakt hiervoor bewuste keuzes. Onze doeltreffende, huidverbeterende producten zijn zacht voor zelfs de (extreem) gevoelige huid en werken daadkrachtig bij ieder huidbehoefte, huidwens of huidprobleem. - Doeltreffend huidresultaat bij iedere huidwens of huidprobleem. - 100% natuurlijke, hoog geformuleerde actieve ingrediënten. - 0% huidonvriendelijke stoffen: NO-label. - pH-waarde van de huid als basis voor een gezonde huid. - Compleet Nederlands merk: lokaal, dichtbij en betrokken. IK Skin Perfection is een merk van Summery Cosmedical Group. Al 20 jaar lang ontwikkelt Summery hoogwaardige producten die bijdragen aan een mooie en gezonde huid met veilige en natuurlijke ingrediënten.