snelle en verzorgde service

Keurige service en een leuke persoonlijke noot.

Helemaal goed!

Duidelijke website. Snelle bezorgtijd.

Binnen paar klikken bestelling geplaatst

Makkelijk te bestellen, betalen en reserveren. Binnen paar dagen mail met verzoek item op te halen. Ideaal.

Binnen paar klikken bestelling geplaatst

Levering was mooi verpakt en snel geleverd, het enigste wat ik jammer vind/vond; ik had een bodywarmer besteld. Die valt wel erg klein uit Ik draag maat L dit valt wel uit als maat S a M. Zou wel mooi zijn geweest dat dit vermeld zou worden. Ik heb hem door kunnen verkopen anders was ik 2 x verzendingskosten kwijt Verder top!

Persoonlijke touch, zelfs via webshops!

Geweldig attent, persoonlijk, eerlijk en professioneel advies zelfs via de webshop/chat! Blij met aankoop en door de persoonlijke benadering voorkom je een miskoop/retour.. lekker duurzaam!

Geweldig !!!

Wordt goed geholpen in de winkel en online makkelijk te bestellen! Ik raad Inuz zeker aan.

Mooi vlot en correct geregeld

Snel reactie. Mooi afgehandeld En makkelijk en correcte retourregeling

Mooie broek, prima bezorging.

Tip: met een "drempelhulp" kunnen ook mensen met scootmobiel in de winkel komen.

Nvt

Leuke winkel, mooie kleding, gezellige dames

Goed geholpen bij aankoop

Snelle afhandeling, goed geholpen

Schoenen gekocht, die waren helaas te groot. Geld volgende dag teruggestort. Er wordt echt met je meegedacht.

super

Goede service, erg vriendelijk personeel.

Dijkstraat 9

8801 LR Franeker

Over Inuz

Welkom bij InuZ – Jouw stijl, onze passie! Bij InuZ geloven we in persoonlijke aandacht, eerlijke mode en een unieke winkelbeleving. Als zelfstandig ondernemer – géén keten – kiezen we elk seizoen met zorg en passie de mooiste collecties damesmode, accessoires en schoenen. Altijd volgens de laatste trends en met oog voor een eerlijke prijs-kwaliteitverhouding. Ons enthousiaste team van stylistes helpt je graag met persoonlijk advies, zodat jij een outfit vindt waarin je straalt. Met drie stijlvolle winkels in Friesland zijn we trots op onze lokale aanwezigheid, en ook online weten steeds meer klanten ons te vinden. Of je nu langskomt in één van onze winkels of online shopt, we hopen je snel te inspireren met onze unieke collectie en stijlvolle aanvullingen! Team Inuz