Laden reviews...
56 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prijzen herhaaldelijk de snelle levering en duidelijke communicatie. Het ruime assortiment en de kwaliteit worden genoemd als sterke punten. Over het algemeen kennen kopers Bronsport als een betrouwbare leverancier die snelle service en ondersteuning biedt. De winkelervaring is efficiënt en prettig.
Bestelproces, facturatie en communicatie zeer professioneel en duidelijk. Persoonlijk contact is zeer goed ervaren. Levering van de producten snel en op het juiste tijdstip. Producten zijn goed.
21 July 2025
S
De meern
Zie mijn vorige opmerking
19 July 2025
Paul
Tiel
Prettig in contact en de materialen lagen snel klaar, fijn!
8 July 2025
Anne
EDE GLD
Ik zocht. Ik vond. Ik bestelde. Ik ontving...
4 July 2025
Eric
Ankeveen
Bij eerdere bedrijven moest ik lang wachten op mijn sportmateriaal.. Niet bij bronsport! Ik had al mijn spullen binnen 2 werkdagen binnen. Super fijn, aangezien ik de spullen vrij laat had besteld. Dankjewel Bronsport!
30 June 2025
Marc Simonse
Kampen
Snelle levering en goede producten.
30 June 2025
Mandy
Rotterdam
Even bij de buren biljartkrijtjes gehaald. Doosje van 12 stuks voor de prijs van 2 stuks. Geen probleem. Verrassend grote winkel en dito assortiment.
16 June 2025
Emil
Ede
Zowel klein als groter materiaal bestellen wij vaan bij Bron Sport. Goede service en snelle levering voor een prima prijs.
8 June 2025
Hilversum
Goede communicatie !
1 June 2025
Ab
Almere
Het zijn fijne handschoenen en ballen. De bezorging was erg snel.
27 May 2025
Snel verzonden.
24 May 2025
Carolina
Naarden
Snelle levering en goede service!
18 May 2025
Sharon
Enschede
Zeer snelle levering van alle materialen. Compleet pakket en netjes bezorgd en verpakt.
7 May 2025
Jerry
Kampen
Goede ervaring, snelle levering. Goede kwaliteit.
15 April 2025
Astrid van der Linden
Dordrecht
Makkelijk en vriendelijk contact, uitgebreid materialen keuze. Snelle levering. Keurig!
8 April 2025
Daniel
Bedum
Ruime keuze, snel en netjes verstuurd.
7 April 2025
Apeldoorn
Super fijn bedrijf om mee samen te werken. De sportmaterialen zijn up to date, er is voor ieders wat wils en als het nodig is denken ze met je mee. Het meest fijne was dat de materialen, na bestelling, al de volgende dag op school werden geleverd!
6 April 2025
Thijs
Almere
Afgelopen dinsdag bestelling geplaatst, woensdag al geleverd. Over snelle service gesproken!
6 April 2025
Johan
Veghel
Veerkeer de levering via Bol.com. alles snel rechtgezet door meedewerker
30 March 2025
Frank
Arendonk
Duidelijk, snel geleverd en alle materialen aanwezig. Wel veel plastic verpakt!
29 March 2025
Wietse
Amsterdam
Bronsport vind ik een topbedrijf. Groot assortiment en de spullen worden vlot geleverd en je wordt snel persoonlijk benaderd indien er iets te overleggen is.
4 March 2025
Henk Jan
Hoorn
De ervaringen van de aangeschafte producten voor ons Living Lab zijn altijd goed. Er wordt meegedacht en samen komen we tot de juiste producten die nodig zijn om de buurt in beweging te krijgen.
24 February 2025
Apeldoorn
Zoals elke keer gewoon een soort feestje, bestellen van mooie spullen, levering en daarna betaald er iemand voor mij. Fantastisch.toch?
5 February 2025
Eric
Den Haag
perfect gehoplen met de maten van de bokshandschoenen
5 February 2025
Emiel