Geweldig snelle service!
In de middag rond 14:00 uur de spullen besteld. De volgende dag rond 15:00 waren ze bezorgd. Heel fijn! Producten zijn ook van goede kwaliteit.
23 March 2026
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 452 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,6
Review overzicht
Klanten prijzen herhaaldelijk de snelle levering en duidelijke communicatie. Het ruime assortiment en de kwaliteit worden genoemd als sterke punten. Over het algemeen kennen kopers Bronsport als een betrouwbare leverancier die snelle service en ondersteuning biedt. De winkelervaring is efficiënt en prettig.
23 March 2026
Niek
Nijmegen
Snelle levering, 1 artikel wordt nog nageleverd
22 March 2026
Carlo
Den Haag
Snelle feedback op de bestelling en direct een alternatief voorgesteld bij een product dat langere levertijd had. Snel tot een oplossing gekomen en daarna een snelle levering onder schooltijd.
16 March 2026
mike
Haarlem
Al meerdere malen bij Bronsport besteld, en nog altijd super tevreden.
11 March 2026
Tim
Berkel-Enschot
snelle en accurate levering
9 February 2026
Gert
Zuidhorn
Meteen gecommuniceerd wat niet op voorraad was en vervolgens supersnel geleverd!
9 February 2026
Saskia
Udenhout
Het contact met Bronsport via mail en telefoon is zeer klantgericht en helpend. Mogelijkheden worden bekeken en er wordt meegedacht. Levering is zeer snel!
4 February 2026
Jerry Vermeer
Kampen
17 January 2026
Ruud
VENHUIZEN
Snelle levering, goed geholpen met kleine vragen vooraf.
13 January 2026
Emy
Bennekom
Zeer onvriendelijk contact, product op site blijkt na bestellen niet leverbaar. Bestelling is eenzijdig geannuleerd omdat onze organisatie niet zakelijk zou zijn.
Beveelt niet aan
14 December 2025
Rolin
Maarssen
Prima service waarbij persoonlijke aandacht aanwezig is. Daarnaast creatie in het oplossen van alternatieven .
11 December 2025
Peter
Beverwijk
Een fantastische organisatie met de juiste mindset
8 December 2025
Marko en Gea
Wolvega
Bronsport heeft een breed assortiment aan materialen van goede kwaliteit tegen een goede prijs. De materialen worden altijd snel geleverd en de communicatie is vriendelijk en duidelijk.
20 November 2025
Daan
Molenlanden
Wij bestellen graag bij Bronsport. De service is goed en de medewerkers zijn behulpzaam en erg vriendelijk.
20 November 2025
Falco
Arnhem
meedenkend en flexibel naar de klant goede en vriendelijke snelle service en contact
17 November 2025
Debora
hendrik ido ambacht
De gekleurde rubberen pionnen en markeer pijlen zijn helemaal top! Duurzaam en doen wat ze moeten doen. Aanrader!
16 November 2025
Tara
Zoetermeer
Altijd behulpzaam, oplossingsgericht.
13 November 2025
Cocky
Delft
Ik dacht meerdere frisbees te kopen voor dat bedrag. Nu voor ruim € 30,- één frisbee gekocht. Jammer.
Beveelt niet aan
11 November 2025
Pauline
Heemstede
Vriendelijk en meedenkend aan de telefoon! Eén aanrader!
11 November 2025
G.B.H.
Twello
In de ochtend besteld en in de middag opgehaald. Super service.
3 November 2025
Patrick
Ede
Mijn bestelling lag snel klaar om opgehaald te worden, de materialen zijn zoals beschreven op de website. Er is ook gecontroleerd door het bedrijf of mijn bestelling echt klopte.
29 October 2025
Nelleke
Ede
Zeer snelle en goede service!!!
27 October 2025
René
Oldenzaal
Er wordt vanuit Bronsport goed meegedacht wat ik als gymdocent nodig heb. Snelle levering en fijne korting, waar mijn directeur heel blij mee is. Materiaal is redelijk ******proof en uitdagend voor mijn leerlingen.
20 October 2025
Eveline
Roermond
Snelle service met snelle levertijden. Ik ben uiterst vriendelijk te woord gestaan aan de telefoon. Ook de service van de chauffeur was top.
16 October 2025
Renate