Heerlijke geur love it
Heerlijke geur love it
15 February 2024
Sandra
Gorinchem
Veerloze wasknijpers van goede kwaliteit. Geschikt voor waslijn of dunne draad. Niet voor de wat dikkere deurrekjes. Mooi product. Zorgvuldig en snel verzonden.
9 February 2024
Renee 56
Holten
Snel en betrouwbaar ga zo door
5 February 2024
Henny Toren
Almelo
23 January 2024
Mar Doruijter
Rotterdam
Product en prijs zijn prima. Levering was een paar dagen later dan beloofd.
20 January 2024
Peter
Zevenbergen
4 January 2024
Marijke
Waalwijk
Er was een verkeerd product geleverd maar dit is super snel verholpen ben er heel blij mee
26 December 2023
M
Sint m gestel
Snelle levering van mijn pakje. Het product zelf was mooi ingepakt. Is een cadeautje, de ontvanger zal hier heel blij mee zijn.
22 December 2023
Sigrid Vanderhaeghe
LOKER
Niet alleen correct verpakt en geleverd maar ook nog een kleine attentie als verrassing erbij. Top
21 December 2023
Loes
Eijsden
Door een misverstand niet de juiste producten geleverd gekregen, maar is uiteindelijk allemaal goed gekomen. Bedankt voor de afwikkeling.
17 December 2023
MARLEEN SCHROER
Haaksbergen
Aardigheidje gekocht voor mijn zus en die was er erg blij mee dus voldoende gescoord
9 December 2023
Hans
Uithoorn
Perfecte service,prima product! :)
9 December 2023
sunny
lobith
Prima bezorgd
6 December 2023
Franca
LEIDEN
1 zending nooi bij ons aangekomen maar door de vervoerder rechtstreeks retour gestuurd. Maar de nieuwe zending binben 2 dagen geleverd en de ouse netjes gecrediteerd.
6 December 2023
Sven
Harderwijk
Deze wasknijpers zijn zo veel handiger dan wasknijpers met een veer. Veel eerder moeten kopen. Gelukkig heb ik wel meteen twee zakjes gekocht.
5 December 2023
Petra
Sint Maartensvlotbrug
Ik heb nog niet veel ervaring met dit product. Gebrui het nog niet zo lang
30 November 2023
Gerda
Garderen
Snel geleverd, goed en milieu vriendelijk verpakt. De Hustle Butter is een uitstekend en heerlijk ruikend vegan alternatief om je tattoo mee te verzorgen!!
21 November 2023
Dinah Krijgsman
Kampen
Verpakking was wel wat beschadigd, moest het fatsoeneren ivm geven al cadeautje.
4 November 2023
Thea
Huissen
Snel besteld, betaald en de volgende dag al bezorgd
2 November 2023
Sabrina Hufkens
Breda
3 artikelen besteld. Slechts 2 artikelen gekregen. Na overigens vriendelijk contact met de klantenservice is 2 keer geprobeerd het niet ontvangen proefpakketje op te sturen. Nadat ik na bijna 3 weken het pakketje nog niet ontvangen had dit artikel maar geannuleerd. Dat ging overigens wel heel snel.
1 November 2023
Wendie
Duiven
prima zeker voor herhaling vatbaar
31 October 2023
peter
Amsterdam
Online starterset besteld. Positief: snelle verzending. Negatief: houdbaarheidsdatum van 12 dagen na ontvangst. Ik vermoed per abuis verstuurd? Heb retour gestuurd en voor nu gekozen voor ander merk helaas.
26 October 2023
Saskia Rozier
Heerenveen
Via bol.com een familypack Nuud besteld. Om onduidelijke reden heeft DHL het pakketje retour gestuurd zonder dat het bij mij aangeboden is. Contact opgenomen met Joily’s en er is kosteloos een starterkit opgestuurd, omdat ik snel iets nodig had wegens geplande vakantie. Volgende keer zal ik zeker direct bij Joily’s bestellen.
24 October 2023
M
Utrecht
Tubbe kan je makkelijk in je handtas meenemen. Smeert fijn! Enige nadeel, als het warm wordt dan blijft de crème uit de tube lopen.
17 October 2023
Marit
Barneveld
Helaas niet mogen ontvangen
10 October 2023
Gitty
Baarn
Beste Gitty
Het spijt me te horen dat u het niet heeft ontvangen. heeft u voor mij een bestelnummer zodat ik het kan nakijken. Er zijn namelijk van de week 15 pakketen retour gekomen zonder enige reden. Misschien zit uw pakket hier tussen mvg Joilys
Vlakwater 7B
1601 EV Enkhuizen