Laden reviews...
0 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
dinsdag besteld en woensdag zoals beloofd in huis prima geregeld
10 October 2024
gabri den toonder
Goes
Levering wel in 2 delen opgesplitst
26 August 2024
Raf
Zoersel
Product was zogezegd na 3-5 werkdagen geleverd bij mij... We zijn nu welgeteld 13 dagen verder en nog altijd niks. Geen telefoontje geen mail ofzo gewoon niks. Ik begrijp dan ook echt niet hoe jullie overeind blijven als bedrijf na zulke slechte communicatie en levertijden. Klantendienst trekt dan ook op niks is mijn besluit. Tot nooit meer
30 July 2024
Michiel Lylon
Houthulst
Ik heb een stofkap gekocht voor mijn haakse slijper. Na levering bleek dat er het koppelstuk tussen de stofkap en machine niet bijgeleverd werd. Dit moet je blijkbaar afzonderlijk bij bestellen. Er staat inderdaad bij de omschrijving dat je accessoires kan bij besteld worden met ook een vermelding in de tekst: “onder het knopje direct meebestellen“. Accessoires is een link, direct meebestellen niet. Ook is er nergens een knopje direct meebestellen zichtbaar. Na heel wat zoekwerk op de site vind ik het juiste koppelstuk niet. Geen nood, ik wil het artikel retourneren. Ik kijk op de site hoe het moet en volg de instructies. Hier wordt vermeld dat ik een mail moet sturen en dat ik een replay zou krijgen. Geen mail terug gekregen, niet van gereedschappelijk.nl, niet van gereedschappelijk.be. Bellen dan maar. Hier krijg je een melding dat je zal geholpen worden door een medewerker maar telkens na 5 min wordt de verbinding onderbroken. Je krijgt 14-dagen bedenktijd maar er wordt op geen enkele wijze gereageerd, welke bedenktijd heb je dan?
20 December 2023
Christian
Oudenaarde
Alles goed ontvangen en correct verlopen
12 December 2023
Walter
Meerdonk 9170 België
Woensdagavond bestelt, vrijdagmiddag in huis, prima service
3 November 2023
Stijn
Tongeren
Heb nog besteld op gereedschappelijk.be Goede service
27 October 2023
Rudi Verwimp
Booischot
Goede webside, snelle levering en product zoals verwacht, wat wil je nog meer.
14 October 2023
Bert
Olen
Uitgebreide keuze en snelle levering (gratis vanaf een bepaald bedrag) aan een goede prijs. En dan krijg ik er (via Hikoki) nog een gratis 18v accu bovenop ;-).
15 September 2023
Tom
Zaventem
overzichtelijke website, artikelen die niet overal beschikbaar zijn, kan je daar vinden, ik heb tot nog toe géén negatieve ervaring, Dus top.
11 August 2023
Eric
Zele
Snelle levering. Kwalitatief materiaal
26 May 2023
Carlos
Aalter
Hoi Carlos, bedankt voor je fijne review! Ook een 10 voor jou als klant. Veel (klus) plezier. Groetjes, team Gereedschappelijk
12 May 2023
Suren
Merksem
Jij ook bedankt voor je Perfecte review! Veel (klus) plezier. Groetjes, team Gereedschappelijk
Goeie prijs, snelle levering Super!
15 April 2023
André
waasmunster
Wel een beetje zoeken naar het juiste onderdeel, maar dan is alles enorm snel verlopen en geleverd. Top !
12 April 2023
Ivan
Keerbergen
Hoi Ivar, fijn om te horen dat alles helemaal goed en lekker snel verlopen is! Bedankt voor je bestelling en heel veel (klus) plezier met je bestelling. Groetjes, team Gereedschappelijk
Mijn bestelling leek in orde, helaas het beloofde geschenk voor mijn verjaardag is uit gebleven, zelfs geen antwoord meer gehoord nochtans ging dit onderzocht worden.
4 April 2023
HIPPOLIET
Bazel
Hoi, blij om te horen dat de bestelling goed is gegaan. Ik even gekeken voor je verjaardagscadeau, en ik zie dat je de verjaardagscode niet gebruikt hebt. In de mail met de code vind je ook instructies over hoe je deze kunt gebruiken. Kom je er niet uit? Neem dan even contact op met onze klantenservice. Veel (klus) plezier! Groetjes, team Gereedschappelijk
Grote korting op artikel Artikel is ook naar mijn verwachting En levering verliep ook prima Niets op aan te merken dus
1 April 2023
Paul
Zaventem Sint-Stevens-Woluwe
Hoi Paul, bedankt voor je geweldige review. We geven jou ook een dikke 10! Veel (klus) plezier. Groetjes, team Gereedschappelijk
Iets later geleverd dan verwacht , maar blij met het materiaal en ik had een bericht gestuurt waar de bestelling bleef, dag erop onmiddelijk responts gekregen , goede servis en bedankt
8 March 2023
kurt
Poperinge
Naar aanleiding van onze aankopen ,kunnen we alleen maar een dikke + geven . Ik zou zeggen ga zo verder.
8 March 2023
Jonathan
Kortemark
Zoals beloofd
8 January 2023
Ludo
Houthalen
Ik heb de paquet niet gekregen en gent aantwoord aan mijn vraag
7 January 2023
Christophe
Houx
Snelle en goedkope service.
4 January 2023
Rene
Buggenhout
29 December 2022
johan
Kinrooi
De accu boormachine ,voldoet helemaal aan mijn wensen .Ze ligt goed in de hand. De ledverlichting geeft licht op de juiste plaats. In eens geleverd met twee accu's , en in een systainer. Een TOP product ,dat volledig overeenkomt met de beschrijving ,en super snel geleverd.
26 December 2022
Bas
OOstmalle
alles was zoals altijd in orde
28 November 2022
Bram
Olen
15 November 2022
Johanna
Hamont Achel
Hoi Johanna,
Jij bent ook top! Bedankt voor je prachtige review en wensen je veel (klus) plezier met je bestelling.
Groetjes, team Gereedschappelijk
Dendermondestraat 44