Geweldig! Iets wat je nodig hebt in je leven!

Jaa dit kan niet missen in jou leven/huishouden. Je huid je haar en drink water alles wordt zachter en fijner! Ik kan iniedergeval niet meer zonder als het om haar en huid gaat! Je merkt het gelijk! Hoe zacht en glanzend ja haar wordt en die zachte huid je er van krijgt! Inplaats van in de winter droge handen te krijgen, dat kan je verkomen! Inplaats van blijven smeren En je huishouden al helemaal, geen kalk in de douche keuken en zelfs je wc. Dit heb je echt nodig ook als je een gezin hebt voor de huidjes van jou kleintjes merk je gelijk dat het ook er goed werkt als je last hebt van eczeem droge huid dit gaat allemaal weg of wordt zeker een stuk minder!

Geweldige waterontharder

Waterontharder werkt goed en werd geïnstalleerd door een bekwame en vriendelijke installateur. Heel tevreden mee. Prijs en kwaliteit goed.

lekker water

prima product

Heel tevreden

Aqua at Home heeft ons heel goed geholpen. Alles is duidelijk uitgelegd en netjes geregeld. Afspraken zijn goed nagekomen. Ik ben tevreden over de service en kan Aqua at Home zeker aanraden.

Zacht en schone water kind

Sinds ik de waterontharder van Aqua At Home gebruik, ben ik ontzettend tevreden. Vooral met een kind in huis merk ik hoeveel verschil het maakt. Het water is veel zachter, de huid van mijn kind blijft rustiger en ik hoef me geen zorgen meer te maken over kalk of hard water. De installatie verliep soepel en de medewerkers waren vriendelijk, professioneel en duidelijk in hun uitleg. Het systeem werkt stil, betrouwbaar en geeft me een gevoel van veiligheid en gemak precies wat je wilt als ouder. Ik ben heel blij met de service en kwaliteit van Aqua At Home. Het maakt het leven net wat makkelijker én aangenamer. Een echte aanrader voor elk gezin!

Hele goede ervaring met Aqua at Home! Er werd goed meegedacht over de beste plek voor de waterontharder, en alles werd netjes geïnstalleerd. We hebben ook gekozen voor een extra filter, zodat we nu kunnen genieten van extra zuiver en lekker water.

Super goed geholpen

Nadat ik meerdere offertes had opgevraagd, heb ik uiteindelijk gekozen voor de jongens van Aqua at Home. We kregen eerlijk en duidelijk advies, en de adviseur nam de tijd om al onze vragen te beantwoorden.

Professioneel geplaatst.

De plaatsing van de waterontharder is uitstekend gedaan. De installatie werd professioneel uitgevoerd. Het contact met de medewerkers was aangenaam. Tot nu toe doet de waterontharder wat hij moet doen. De meeste kalksporen komen niet meer voor.

Netjes geïnstalleerd

Vriendelijke monteurs, leveren net werk af

Professioneel , snel en vriendelijk

Goede begeleiding bij de productkeuze. Na de bestelling binnen twee weken plaatsing door twee vriendelijke en klantgerichte monteurs.

Prima informatie over installatie en afspraken

Vaardige medewerkers.

Aqua at Home gaf mij professioneel advies en uitmuntende service. Ook de bereikbaarheid en flexibele beschikbaarheid van de monteur tijdens en na de uitvoering vond ik voortreffelijk.

Vakmensen

Ik ben zeer tevreden. Monteur was super handig en heeft de Montage zeer vakkundig uitgevoerd.

Helemaal top

Helemaal top

Zeer nette installatie

De jongens hebben binnen 1,5 uur de ontharder geplaatst in de kelder. Direct na de montage is het water gemeten en het werkt meteen. Super blij mee!

Werkt super goed

Zeer tevreden met de waterontharder

Vanaf het begin tot en met de installatie hebben wij goede service en betrokkenheid ervaren. We zijn heel tevreden met het resultaat van de waterontharder. Zowel het bedrijf als het product verdienen zeker een aanbeveling!

Wij zijn erg blij met onze waterontharder van Aqua at Home. Vanaf de offerteaanvraag tot aan de plaatsing hebben ze met ons meegedacht en uitstekend advies gegeven. Alles verliep soepel en professioneel – echt een aanrader!

Service, contact, advies, prijs, allemaal: TOP

Geweldig geholpen vanaf het eerste contact tot aan de plaatsing. Eerlijk advies, snelle opvolging, scherpe prijs. Ik raad een ieder die op zoek is naar een waterontharder en/of filter aan om contact op te nemen met Aqua at Home. Je gaat er geen spijt van krijgen!

Op een verkeerde planning na is alles zeer goed verlopen.

Monteurs waren zeer vriendelijke, hadden oponthoud onderweg wij werden hiervan op de hoogte gesteld. De istalatie duurde ca. 2 uurtjes, alles prima opgeleverd.

Prima bedrijf met goed product

Water is super zacht en dat voel je meteen

Duidelijke uitleg, snelle service en zacht water

Dikke Prima

Wij zijn zeer tevreden

Perfect geplaatst in de meterkast

Vriendelijk, behulpzaam en oplossingsgericht

Installateurs hadden pech op de weg, een lekke band. We werden netjes geïnformeerd of het goed was dat ze wat later kwamen. Heel vriendelijk en betrokken. Binnen 2 uur alles klaar getest en wel. Alles staat er netjes bij en werkt perfect.

Outstanding service

Super quick installation with everything explained. Water is so soft now, you can feel it with your bare hands :) no more limescale. Highly recommend!

Duurzaamheidstraat 15

8094 SC Hattemerbroek

Over Aqua at Home

Aqua at Home is de Nederlandse leverancier van energiebesparende waterontharders en andere wateroplossingen. Elke dag werken wij eraan om drinkwater kalkvrij en gezonder te maken. Onze waterontharders zijn uiterst effeciënt en hebben een compact design. Bij Aqua at Home geloven we in duurzaam ondernemen. Wij zetten ons al jaren in voor een duurzame toekomst. Wij leveren zowel aan particulieren als aan bedrijven.