Geweldige EcoLabel producten

Geweldige producten die heerlijk ruiken en uitstekend schoonmaken. En ook nog Ecolabel gecertificeerd en lokaal en ambachtelijk geproduceerd, veel beter wordt het niet. Keep up the good work!

Top producten

Zuinig in gebruik Duurzaam Lekkere geur Mooie en duidelijke verpakkingen Doet wat het moet doen

WC en Sanitair

Grondige reiniging. Aangename en frisse geur

Top ecologische producten

Deze nieuwe ecologische producten werken krachtig op de vervuiling en ruiken lekker Het is geen straf om ze te gebruiken.

Heel goed en snel

Snelle en goede bezorging!. Producten zien er goed uit. De alles reiniger al uitgeprobeerd: heerlijke geur en reinigt top! Ik zal snel weer een bestelling plaatsten.

Het afwasmiddel ruikt lekker en liet geen vlekken over

De fietskoerier was snel de volgende dag aan huis, niks op aan te merken.

Over Anura

Anura is vastberaden om de weg naar een schone en leefbare wereld makkelijk en leuk te maken. Om het groen in onze genen door te geven aan de huidige én volgende generaties. In onze eco-fabriek in Halsteren ontwikkelen en produceren we al meer dan dertig jaar duurzame reinigingsproducten, dag in dag uit. We geloven in een circulaire economie, met natuurlijke alleskunners die én zorgen voor een blinkende badkamer én goed zijn voor de wereld om ons heen. Aan ons de schone taak de groene revolutie vorm te geven. Een schoon huis en een schonere wereld voor ons en onze kinderen. Anura staat voor lokaal, transparant en betrokken.