Laden reviews...
65 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prijzen snelle levering, vriendelijk personeel en nuttig maatadvies. De collectie wordt als gevarieerd en van goede kwaliteit beschreven. Verpakkingen en persoonlijke berichtjes maken de bestellingen extra attent. De algehele winkelervaring is vriendelijk en betrouwbaar.
Mijn on line bestelling was snel bezorgd en een vriendelijke bezorgservice. Dank jullie wel voor het leuke kaartje bij het pakket. Tot een volgende keer.
29 October 2025
Yvonne
Rosmalen
Altijd leuke kleding bij Koekwaus!
23 October 2025
Sanne
den haag
Super leuk zo'n fijne review helemaal uit Den Haag ; ) Veel plezier van je nieuwe items Sanne! Liefs Laura
Op de site stond dat een maar groter beter was, maar deze was toch te groot. Ik kon deze in de pop-up winkel makkelijk ruilen!
23 October 2025
Sofie
Den Bosch
Dank je wel Sofie! Veel plezier met je mooie jurkje:)
Je vindt hier zo veel leuke merken onder één dak. Via Instagram kun je goed zien hoe de kleding valt. Je krijgt er leuke inspiratie hoe je kunt combineren (let op: zeer verslavend ;-) ). Alles wordt ook nog eens super snel verzonden!
20 October 2025
Anieke
Grathem
Haha dank je wel Anieke! Heel leuk om te lezen, we doen ons best op Insta ; ) Tot de volgende keer! Liefs Laura
Fijne webshop met mooie spullen en prima verzending!
19 October 2025
Marloes
Dank je wel voor je review Marloes, heel leuk om te lezen : ) Liefs, Laura
Heerlijke kleding en alles wordt snel verzonden
17 October 2025
Janiek
Boxtel
Super gezellige dames die niet te beroerd zijn om iets uit te halen. Ze staan je met raad en daad bij. Samen .met mijn dochter gewinkeld en we gingen beiden met een zeer volle tas naar buis. Toen ik thuis kwam had ik toch spijt dat ik het truitje niet mee had genomen. Dus dit nog even online besteld. Een super tevreden moeder en dochter.
14 October 2025
Ruth
Tegelen
Hoi Ruth, super leuk dat jullie ons ook weten te vinden op onze pop up locatie! En wat een lieve review : ) Het was even druk die zaterdag maar gelukkig hadden jullie alle tijd ; ) Veel plezier van jullie nieuwe items en tot de volgende pop up in maart! Als we in de tussentijd iets kunnen doen dan vind je ons uiteraard online! Groetjes, Laura (en ook van Ramona, zij heeft jullie geholpen)
Fijn contact, snelle reactie
25 July 2025
Gera
Liempde
Ik shop graag bij KOEKWAUS. Dit keer was de rok die ik had besteld helaas te groot. KOEKWAUS heeft leuke merken en vrolijke kleding.
20 July 2025
Claudia
Eindhoven
Fijn contact via whats app, wat een leuke collectie!
19 July 2025
Eline
Wijchen
Altijd leuke sets. Snel geleverd.
14 July 2025
Manon
Twente
Dank je wel Manon, heel fijn om te horen!! Veel plezier van je groene pak : )
Mooie tops ontvangen! Leuk kaartje erbij.
8 July 2025
Cindy
Gennep
Dank je wel voor je fijne review Cindy! Veel plezier van je topjes : ) Liefs Laura
Altijd leuk om de nieuwe producten op instagram te zien en snel via de webshop besteld daarna. Snelle service!
8 July 2025
Charlotte
Hintham
Dank je wel voor je leuke review Charlotte! Veel plezier met je 2de GOT BAG ; ) Liefs Laura
Supermooie en goede kleding die goed omschreven staat. Zeker met de info op instagram weet je precies wat je koopt. Daarna supersnel geleverd
6 July 2025
Janneke
Utrecht
Super mooie items en snel verzonden. Goede service!
5 July 2025
Marjolein
Rosmalen
Jaa je bent weer goed geslaagd Marjolein, zo fijn!! Veel plezier van je mooie items! Liefs Laura
Altijd snel verzonden, leuk ingepakt, producten vallen goed op maat
30 June 2025
Janneke
Drachten
Super leuk om te horen Janneke, dank voor je review! Liefs Laura
In deze winkel word je wel heel erg hebberig! Ook de service is top.
2 June 2025
Rianne
Hoevelaken
Nou dat is een goed compliment:) Dank je wel voor je review!
Fijne aanbeveling
20 May 2025
Danique
Denbosch
Fijn om te horen:) daar worden we blij van!
Snelle levering en pakketje mooi ingepakt!
20 May 2025
Doinja
Best
Mooie online uitverkoop, fantastische jeans van 120 voor 60 euro… verder goed geholpen via whatsapp, snel verzonden en leuk ingepakt met een persoonlijk kaartje erbij.
11 May 2025
Sylvia
Utrecht
Hi Sylvia, ja een echt sale pareltje heb je gevonden :) Veel plezier ervan! En dank voor deze mooie review! Groetjes Laura
Altijd een feestje als je bij hun komt. Super leuke meiden die heel goed weten wat bij je past en wat je thuis in je kast hebt hangen
10 May 2025
Janet
Eindhoven
Lieve Janet, ook altijd een feestje als jullie komen : ) Dank voor je fijne review! Tot de volgende keer! Groetjes Laura
Altijd snel verzonden en mooie kleding!
5 May 2025
V
Utrecht
Laura van KOEKWAUS was ontzettend behulpzaam en attent. Het cadeautje werd snel geleverd, prachtig ingepakt én voorzien van een persoonlijke boodschap. Het voelde echt als een geschenk om te ontvangen. Een fantastische ervaring!
2 May 2025
Nathan
Sint-Martens-Latem
Dank Nathan, heel leuk om te horen! : ) Fijn weekend! Groetjes Laura
Supervriendelijke bediening en heel leuke zaak! Ga altijd met een leuke aankoop naar buiten!
29 April 2025
Clemy
Den Bosch
Zowel de bestelling super snel geleverd als de wijze van verpakking en communicatie. Niks op aan te merken :)
29 April 2025
Evelien
Kloetinge
Koekwaus is een online shop met de leukste merken op het het gebied van kleding, schoenen en accessoires. We zijn altijd op zoek naar mooie items waar we jou blij mee kunnen maken. Wil je maatadvies of heb je andere vragen? Stuur ons dan een berichtje want we helpen je natuurlijk graag.
Branch
Retail, E-Commerce