Heeft een totaal van 199 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,8
Review overzicht
Positief sentiment97%
Klanten prijzen snelle levering, vriendelijk personeel en nuttig maatadvies. De collectie wordt als gevarieerd en van goede kwaliteit beschreven. Verpakkingen en persoonlijke berichtjes maken de bestellingen extra attent. De algehele winkelervaring is vriendelijk en betrouwbaar.
Sterke punten
Vriendelijk personeel en goede service
Duidelijk maatadvies
Gebaseerd op 63 reviews
Zoals altijd weer super. Wat wil je nog meer.
Zeer snelle levering zoals altijd. Ik raad je koejwaus echt aan om te shoppen. Zeer klantvriendelijk en mooie spullen.
7 April 2026
Ruth Ottenheym
Reactie van KOEKWAUS Den Bosch
Lieve Ruth, zo leuk jouw review, daar worden we blij van! Echt bijzonder dat jullie ons altijd weten te vinden van zo ver weg :) Dank jullie wel daarvoor! Tot de volgende keer! Liefs Laura
Altijd perfect!
De persoonlijke aandacht is niet verdwenen bij het online shoppen. Het kaartje met een persoonlijke tekst er op is zo leuk! Ik blijf koekwaus fantastisch vinden. Ook de merken van de kleding zijn top!
5 April 2026
Iris
Den bosch
Reactie van KOEKWAUS Den Bosch
Oh Iris wat megaaaaa lief deze review! Daar doen we het voor : ) Tot snel weer, offline of online!! Fijne Pasen! Liefs Laura
Mooi truitje
Helaas is het te groot en moet ik retourneren
28 March 2026
Laura
Eindhoven
Reactie van KOEKWAUS Den Bosch
Dank voor het delen Laura! Helaas dat de maat niet goed was, hopelijk volgende keer beter. Mochten we nog kunnen helpen dan horen we het graag! Groetjes Laura
Super goed geholpen, persoonlijk advies / filmpje via whatsapp toen ik twijfelde over de maat.
20 March 2026
Kirsten
Bunnik
Fijn, persoonlijk, wordt meegedacht
Ik vond het contact met koekwaus fijn. Ze denken altijd persoonlijk met je mee qua maten, maar ook als je een andere maat wil proberen.
23 February 2026
Julia
Bemmel
Fijne sevice
Ik kon mijn item omruilen voor een andre maat in de pop-up store. Geen enkel probleem.
22 February 2026
Marielle
Ammerzoden
De bestelling was de volgende dag al binnen. En er zat zo'n lief persoonlijk kaartje bij!! Erg leuk!
21 February 2026
Ellen
Dieren
Fantastisch!
Mooie rok besteld die snel binnen was. Goed verpakt met een persoonlijk bericht. Blij met de service!
17 February 2026
Kim
Rotterdam
Reactie van KOEKWAUS Den Bosch
Hi Kim, nou wat goed en fijn om te horen! Het is ook een prachtige rok, zo'n mooie kleur : ) Veel plezier ervan en tot een volgende keer! Liefs Laura
Super fijne ervaring, snelle levering. Altijd goed advies
Fijne ervaring; snelle levering. Altijd goed advies. Ik kwam ook al in de winkel. Collectie en de mensen ken ik al.
De meiden van Koekwaus zijn zo gezellig en vriendelijk en hebben een geweldige collectie. Ik kom er erg graag en slaag altijd!
14 February 2026
Ramona
Sint-Michielsgestel
Sneller geleverd dan verwacht
Ik kreeg meteen na het plaatsen van m’n bestelling een berichtje dat de verzending maandag zou zijn en of dat niet erg was. Dat was geen probleem en op dinsdag had ik m’n bestelling al in huis. Netjes verpakt en met een leuk kaartje erbij.
13 February 2026
Nadine
Den Bosch
Super leuke site goede service
8 February 2026
Wendy
Snelle, vriendelijke service
De meiden van Koekwaus helpen mij altijd snel en vriendelijk. Ik bestel bij Koekwaus niet alleen voor de leuke kleding maar ook om deze lieve meiden te supporten ❤️
4 February 2026
Jetske
Sint Anthonis
Super fijne en snelle levering
De meiden van Koekwous reageren snel op al je vragen!
2 February 2026
Sammy
Kerkrade
Reactie van KOEKWAUS Den Bosch
Dank je wel Sammy, super fijn om te horen! Tot de volgende keer weer : ) Liefs Laura
De dames klaar met advies en tips!
Super fijn contact bij vragen, en een gezellig persoonlijk kaartje bij de levering. En natuurlijk prachtige, duurzame kleding!
1 February 2026
Marlies
IJsselmuiden
Super fijne webshop
Super fijne webshop. Altijd zoveel leuke kleding te koop. Snelle levering. Lieve behulpzame dames. En heel fijn dat ze afentoe een pop-up winkel hebben!
1 February 2026
Charlotte
Den Bosch
Altijd zo ontzettend blij als de kleding weer binnenkomt. Goede kwaliteit, persoonlijk advies, heel fijn. Dikke aanrader.
30 January 2026
14 January 2026
Nele
Kolen
Reactie van KOEKWAUS Den Bosch
Hoi Nele, dank je wel voor de moeite om een review te schrijven : ) Zijn we super blij mee! Veel plezier van je mooie bomber & broek! Liefs Laura
Super mooie kleding en persoonlijk advies
Ik ken Koekwaus van toen het nog een winkel in Den Bosch was. Vond het toen heel erg dat ze besloten online verder te gaan. Maar hun persoonlijk advies is niet gestopt. En dat vind ik heel bijzonder aan een online shop.
De spijkerbroek en andere kledingstukken zitten als gegoten en is van hele mooie kwaliteit.
Blijft dus mijn favoriete winkel
31 December 2025
Femke
Waalwijk
Reactie van KOEKWAUS Den Bosch
Hi Femke, nou wat een super lieve en fijne review!! Heel fijn dat het zo ervaart, vinden we heel leuk om te horen : ) We houden contact. App, DM of bel ons als je ons nodig hebt! Liefs Laura
Gewoon goed!
Snelle verzending en leuke persoonlijke boodschap erbij. Nog steeds jammer dat de winkel weg is uit het centrum van Den Bosch.
28 December 2025
Eva
Nuenen
5 sterren voor Koekwaus
Hele fijne winkel! Snel geleverd en mooi aanbod.
28 December 2025
Altijd goede service.
20 December 2025
Wendy
Tegelen
Eerste ervaring met deze winkel. Uitstekend bevallen
Zeer snel en mooi verpakt bezorgd
13 December 2025
Rene
Rosmalen
Heel leuk en goed om te horen Rene, dank voor je review! Groetjes, Laura
Goede info op de site
Mijn ervaring met koekwaus is altijd goed! Ik vind het heel fijn dat er op de site goede info staat, zoals of het kledingstuk ruim valt of niet. Zo weet ik beter welke maat ik moet kiezen!
12 December 2025
Julia
Bemmel
Review overzicht
Positief sentiment97%
Heeft een totaal van 199 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,8
Over KOEKWAUS Den Bosch
Koekwaus is een online shop met de leukste merken op het het gebied van kleding, schoenen en accessoires. We zijn altijd op zoek naar mooie items waar we jou blij mee kunnen maken. Wil je maatadvies of heb je andere vragen? Stuur ons dan een berichtje want we helpen je natuurlijk graag.