niet helemaal mooi

Hoi jammer,is de hartje niet echt kwalitatief daarmee bedoel ik dat de stenen niet goed op eruit komen lastig om te vertellen maar het lijkt erop dat de andere kant kapot is niet meer voor herhaling vatbaar helaas en er komen ook verzendkosten bij.

Haalt Het beste uit iederedag en sale

Rowan haar webshop is met liefde opgebouwd vanaf 0. Vanuit een blog is ze thuis stenen gaan verkopen eerst klein en steeds groter. Met de passie die ze heeft voor kwaliteit en prijs en ook nog een leuke community erom heen. Het leuke aan haar lives vind ik dat ze probeert klanten hun namen te onthouden bij hun profiel. Het maakt dat ik mij altijd gezien voel en onder deel voel van de groep. Door de jaren heen heb ik de webshop zien groeien van enkele lives sales naar nu vaste dagen en ik ben zo trots op haar. Mocht je van edelstenen houden en nieuwe dingen willen leren over het ontstaan en hoe dingen zitten verteld rowan hier graag over mijn kennis is in de jaren erg groot geworden. Lieve rowan ga zo door

mooie juwelen en kristallen

Ze hebben mooie producten

Altijd goed!

Weer mooie stukken gescoord. Snelle bezorging, goed verpakt. Heel tevreden met mijn aankopen

Allemaal leuke lieve behulpzame meiden,goede kwaliteit stenen en lekker drukke (en soms chaotische op een leuke manier) livesales met leuke en leerzame weetjes. Altijd erg blij met de spullen die ook nog is snel verzonden worden.

The Gemgirls zijn toppers!

Al zoveel vaker bij The Gemgirl besteld en nog nooit teleurgesteld. Geweldige kwaliteit tegen hele schappelijke prijzen. De lives op Insta zijn altijd top, de veiligen via de community zijn goed voor je wekelijkse dosis adrenaline, ha ha! Blijft een aanrader!

Prachtige steen ontvangen. Het was supergoed ingepakt

Snelle levering en supergoed ingepakt. Ze hebben altijd prachtige stenen op de veiling. In het echt is de steen nog mooier!!! Blij mee.

Een mooie ruwe Labradoriethanger tijdens een livesale op insta geclaimd en het is goed verzonden en aangekomen.

Uitstekende service!

Ik ben nu ruim een half jaar lid van de Gem family! En edelstenen zijn een nieuwe hobby geworden dankzij deze toppers!

Prachtige stenen

Snelle verzending en prachtige stenen!

Always perfect

Ik koop ontzettend graag kristallen bij Rowan en haar team. De service is snel en persoonlijk en de stukken die ze verkoopt zijn in persoon altijd nog mooier dan je kan hopen. 10/10 aanbevolen!

Beste en betrouwbaarste edelstenen shop die er is

Zowel privé als voor mijn bedrijf zit ik voor edelstenen bij The GemGirl altijd goed. Ro is een lieve, vrolijke vrouw die haar vak perfect verstaat. Edelstenen zijn altijd van perfecte, nette kwaliteit en voor een fair prijs.

aanbeveling

goede service, heel veel keus, prachtige stenen, goede aanbiedingen

Beste shop ervaring!

Ro en haar team werken altijd ontzettend hard en zijn super klantvriendelijk! Kwaliteit van de edelstenen en mineralen is altijd fantastisch voor de spotprijsjes waarvoor ze worden aangeboden. Verzending is ontzettend snel en alles wordt zorgvuldig verpakt. Ro kiest alle producten zorgvuldig uit en weet er altijd veel over te vertellen. Voor vragen kun je altijd bij haar of de fijne community die zij heeft opgebouwd terecht. Een echte aanrader als je een fijne shop ervaring wilt!

Fijn meedenken en fijne service! Ro is super lief en vrijgevend!

Altijd vriendelijk, snel en mooi aanbod.

Positief, zeker een aanrader

Altijd goed!

Service goed, prijs scherp, kwaliteit top.

Goede kwaliteit, levering en info

Ro and team are the best

Wat doe je wanneer je als klant telkens een fijne ervaring hebt bij een winkel? Je blijft terug komen! En zo is het ook bij mij gegaan. Ro is Ro, je weet precies wat je aan haar hebt, ze is humoristisch, eerlijk, staat open voor haar klanten en kan fantastisch zingen (ik manifesteer een fijne spotify-manifestatie-meditatie-gezongen-door-de-enige-echte-Rowan-lijst toe). Haar producten, die ze grotendeels zelf importeert, zijn altijd prachtig. Haar team Justyna en Tara zijn ook echt een aanvulling op the GemGirl. Lieverds, ga zo door en ondanks dat ik niet heel actief ben in jullie community, kan ik niet wachten om jullie te zien op de beurs in Rijswijk.

Geweldige stukken

Ik heb vandaag 15-5 mijn bestelling van de live sale van 11 mei ontvangen. Ik had niet eerder een roodkleurig zonnesteen gezien. Zoals ik van TGG gewend ben, zat er veel flash op de bol. Die overige stukken waren ook super mooi. Als je aparte stenen voor eerlijke prijs zoekt dan ben je bij TTG aan het goede adres.

Het is super

Super blij met mijn glitter stenen! Hematiet for the win.

Mooie en eerlijke kwaliteit edelstenen.

Fijne, en eerlijke mensen. Mooie en liefdevolle communitie

Top Verkoper!

Ze heeft prachtige stenen. Ben altijd heel blij met mijn aankopen! Aanrader!!

Zoals altijd weer top!

Al vaker wat besteld maar nu voor het eerst in de life sale wat besteld. Een prachtige larimar hanger en een malachiet hanger. Zien er mooi uit, heel blij met mijn aankopen! Ook nog een extraatje erbij, een zakje stenen en een paar snoepjes. Hoe leuk is dat!

Elke keer weer word mijn verwachting overtroffen kwa mooiheid

Alleen maar goede kwaliteit voor goede prijzen !

Hyacintstraat 1

4255 HX Nieuwendijk

Over The Gemgirl

Edelstenen, mineralen en sieraden webshop