Filters

2

Slechte klantenservice

Begrip vragen en excuses aanbieden voor het te laat verzenden van artikelen. Maar niet willen meedenken over het omruilen van het product voor een duurder product. Waardeloze after sales

 • Aanbevelen? Nee
1

Zeer slecht

Koop hier niet ! Retour mag je uit u eigen zak doen ! Ook al wil je ruilen voor een andere formaat!

 • Aanbevelen? Nee
2

Slecht

Ik heb een radiator hier besteld en deze was beschadigd. We kwamen overeen om 10% korting te krijgen want deze beschadiging zit aan de achterkant en ik heb deze met zinkspray behandeld. Na meerdere herinneringen heb ik deze korting nog steeds niet gekregen. Voel me wel opgelicht.

 • Aanbevelen? Nee
10

Perfecte service en klantvriendelijkheid op zijn top!

Vandaag een zwarte radiator gekocht! Enorm goed geholpen. Eerst bij de aankoop door de super vriendelijke Selda. Selda is aardig, super vriendelijk en ik vond haar ook grappig! Zeer positieve sfeer ook in de ruimte! Deze posotiebe ervaring werd ook voortgezet bij het afhalen van de radiator in de magazijn van hun winkel door haar collega's! Aanrader!

 • Aanbevelen? Ja
1

Goedkoop maar duurkoop

Ik bestel 9 radiatoren voor een kantoor dat ik aan het bouwen ben. Netjes worden 9 dozen geleverd zonder enige beschadiging. Stickers er op alsof ze zo uit de fabriek komen. Zoals dat gaat in de bouw loopt het wat uit dus ik ga ze pas na enige tijd monteren. Blijkt 1 van de 9 radiatoren gebruikt te zijn. Op meerdere plekken schade, deuken, verf eraf en de ophangbeugels overduidelijk gebruikt. Ik denk, dat lost radiator-outlet.nl wel op maar nee, je MOET BINNEN 48 uur schade melden anders heb je pech. Ze pakken dus een gebruikte radiator in en als je niet binnen 2 dagen dit meldt heb je pech. Echt enorm klantonvriendelijk maar ook gewoon oplichting. Gewoon tweedehands radiatoren inpakken en hopen dat men het pas na 2 dagen merkt. Schande! Heel ontevreden.

 • Aanbevelen? Nee
1

Meest waardeloze service ooit!

1 radiator gekocht welke defect gelevered werdt, deuken en krassen in een zijpaneel. Naast dat de levering ook gewoon voor de deur wordt gegooid, terwijl ze zouden bellen 30 min voor levering. Direct contact opgenomen met fotos van de schade, en vervolgens 2 weken moeten wachten op een email waarin 10% korting wordt geboden, wat natuurlijk niet in verhouding staat. Na veel zeuren 1 maand later een nieuw zijpaneel ontvangen, maar helaas was deze een ander model en ook beschadigd. Vervolgens weer comtact opgenomen en het probleem uitgelegd, weer 3 weken later komt er eindelijk een nieuw zijpaneel binnen. Je zou denken 3 leveringen, je zal nu toch wel echt goed je best doen te voorkomen dat dit beschadigd, maar helaas. Geleverd een 2dehands zijpaneel, vies, geel en uiteraard beschadigd gelevered. Nu 2 weken verder, zonder enige reactie op mijn email... Oftewel 1 grote ellende, dit bedrijf is er niet om een goed product te leveren en al helemaal niet om service te verlenen, ik zou adviseren hier snel weg te rennen nu het nog kan.

 • Aanbevelen? Nee
10

Krishan is echt een topbezorger

De bestelling was super snel binnen en de bezorger was echt top! Dankjewel Krishan

 • Aanbevelen? Ja
10

Top!

Heb vanmorgen de radiators mogen ontvangen van een zeer behulpzame chauffeur (chrisjan). De radiators moesten in mijn auto worden gelegd en hij heeft dat samen met mij gedaan! We moeten ze natuurlijk nog wel plaatsen dus over de werking van de radiators kan ik nog niks zeggen maar de levering was in ieder geval al snel en goed!!

 • Aanbevelen? Ja
1

Ongelooflijk!

Radiator 's ochtends om 07:00 geleverd gekregen, direct vóór 08:00 een melding gemaakt van schade (met foto's). Men wilde wel korting geven als ik geen nieuwe onderdelen zou hoeven. Niet mee akkoord gegaan aangezien ik gewoon een nette radiator wilde. Toen mij uitgelegd was dat het bovenrooster niet vast aan de radiator zat (omdat ze alleen een rooster wilden sturen) heb ik e.e.a gedemonteerd en nog veel meer schade geconstateerd, alles was beschadigd eigenlijk, ook dat direct met foto's weer gemeld. Nu 23 dagen later wordt mij verweten dat ik de schade binnen 48 uur gemeld zou moeten hebben.... ik heb notabene binnen een uur schade gemeld.... onbegrijpelijk...

 • Aanbevelen? Nee
1

Onbestaande klantenservice. Wacht al 2 maand op correcte terugbetaling

In december 22 deed ik een bestelling van enkele handdoekenradiators. Deze zijn defect geleverd met een kapotte weerstand, wat ze ook toegaven. Na het terugsturen en de telefonische belofte dat op 2 dagen tijd de terugbetaling ging gebeuren, is pas enkele weken geleden een eerste terugbetaling gebeurt, dus 2 maanden na de aankoop. Dit na meer dan 20 emails die nooit beantwoord werden en vele telefoons waarbij we telkens werden afgewimpeld met leugens , als ze de telefoon al opnamen. Er is nog steeds te weinig terugbetaald en wachten nog steeds op de laatste terugbetaling. Ik vermoed dat het bedrijf in slechte financiële papieren zit en daardoor telkens terugbetalingen uitstelt. Heb nooit zo'n slecht werkende dienst na verkoop meegemaakt in de 100-en bestellingen die ik reeds online deed. Dus als je niet opgelicht wenst te worden geen maanden op een terugbetaling wenst te wachten bestel je best ergens anders. Ook kan je voor kwaliteit best elders gaan, want we kregen enkel defecte rommel uit Turkije toegestuurd. Ondetussen 11 maart en nog steeds op de laatste terugbetaling aan het wachten,....

 • Aanbevelen? Nee
1

Niet tevreden

Ik heb een beschadigde radiator gekregen met lak krassen en zichtbare schade. Foto´s verzonden, 2 keer antwoord gekregen dat ze hebben het doorgegeven aan firma en al meer dan een maand geen hulp gekregen. Zeker geen aanrader. 300 euro´s betaald voor een beschadigde brol. Slevhte srrvice en slechte website.

 • Aanbevelen? Nee
8

Mooie radiatoren

4 radiatoren besteld voor ruim 1600 euro. Levering was prima maar helaas ontbraken de S-profielen om de vlakke voorplaten te monteren. Dit gemeld en vervolgens zijn deze opgestuurd.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig!

Goed advies vriendelijke medewerkers en toen bleek dat de maat van de radiator niet goed was waren ze toch bereid om de radiator om te ruilen! En dat na bijna maanden.

 • Aanbevelen? Ja
2

verschrikkelijke service

Bestel hier nooit. Op 18 december een bestelling gedaan van enkele electrische handdoekenradiators die op stock waren en die in enkele dagen geleverd zouden worden. Ze bleken uiteindelijk niet op stock te zijn en werden pas 5 januari geleverd. Beide radiators zijn defect geleverd, ze bleven verwarmen na uitschakelen wat zeer onveilig is naar brandgevaar toe (badkamer was dag nadien 35 graden en de Dumawall tegels in de badkamer waren losgekomen met grote kosten en schade tot gevolg). Ze gaven toe dat al de radiators defect waren en beloofden een nieuw verwarmingselement op te sturen. Daar wacht ik al 20 dagen op. Telkens krijg ik een tracking en wordt er voorgelogen dat de zending de dag nadien gaat toekomen, maar men doet nooit iets op de post. 1 radiator is teruggestuurd, maar nog steeds niet terugbetaald. Nog steeds niet opgelost. Bestel hier nooit, want een dienst na verkoop is onbestaande hier. Ze liegen je enkel voor dat je de dag nadien het gaat ontvangen, tot 4x toe nu reeds, maar ze verzenden niks.

 • Aanbevelen? Nee
10

Prima geholpen.

Kreeg goed advies en goede tips. Verkoper deed er alles aan om mij tevreden de deur uit te laten gaan.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer tevreden over de kwaliteit en service !!

91m2 keramische 60x120cm vloertegels besteld en binnen de beloofde tijd van 3 weken ontvangen.Voor de levering meerdere telefonische updates gekregen over de status van de levering.Na ontvangst bleek dat de onderste pak tegels bij de 2 pallets gebroken waren dit was hoogstwaarschijnlijk tijdens het transport van de loodzware vloertegels van Spanje naar Nederland gebeurd.Gelukkig had ik voor de zekerheid 6m2 extra besteld.Heb dit binnen 48u gemeld en de uiterst vriendelijke meedenkende en behulpzame medewerkster ELINE van de klantenservice had voorgesteld om het even aan te kijken indien ik tekort zou komen zij voor mij nieuwe zou bestellen en anders ik het geld van de 2 pakken tegels terug zou krijgen.Had ondanks de 2 pakken kapotte tegels gelukkig genoeg en heb nadat de tegelzetter klaar was dit gemeld en de volgende dag de restitutie ontvangen.ELINE heeft zeker een mooi bos bloemen verdiend ;-) Overigens was vergelijkbare kwaliteit tegels bij concurrenten 30-40% duurder.Ik en mijn vrouw zijn erg blij met de aankoop van hoogwaardige kwaliteit keramische vloertegels met voel- en zichtbare reliëf structuur voor onze woonkamer en veranda !!

 • Aanbevelen? Ja
10

Prima kwaliteit en levertijd

Kon snel een prima radiator vinden en snelle levertijd (voorraad). Helaas hadden wij een radiator gekocht die voor ons te weinig capaciteit leverde en konden, binnen 14 dagen, zonder problemen terug brengen. Ondanks dat prima leverancier en goeie mensen.

 • Aanbevelen? Ja
1

De totale levering klopte niet

3 radiatoren geleverd waarvan 2 beschadigd, bevestigingsbeugels waren niet meegeleverd. Contact opgenomen, dit kon onmogelijk zijn zeiden ze, nochtans met foto's van de schade erbij. Na herhaaldelijk bellen, heel onvriendelijke mensen, zal ik waarschijnlijk weken mogen wachten op de retour. Kortom we kunnen geen enkele radiator installeren omdat ze of beschadigd zijn, of onderdelen tekort geleverd werden.

 • Aanbevelen? Nee
8

Prima winkel met ruime voorraad.

Ik ben goed en vriendelijk geholpen. En vanwege de zeer ruime voorraad kon de radiator gelijk mee met afhaalkorting. Top.

 • Aanbevelen? Ja
10

Top service

Super service

 • Aanbevelen? Ja
9

Goeie service, snelle levering

Ik had 6 grote radiatoren besteld, type 33. Deze werden keurig op het aangegeven moment afgeleverd. Bij afleveren vond ik deze te groot, en heb ik besloten deze om te ruilen voor kleinere. Ik heb nieuwe gekocht en betaald. De grote radiatoren heb ik zelf weer teruggebracht (helaas hebben ze geen ophaal service) en afgeleverd in Rotterdam. Daar heb ik direct de nieuwe meegenomen. Was snel en goed geregeld. Ik heb door een misverstand even moeten wachten op het geld van de geretourneerde radiatoren, maar toen ik daarover belde stond het alsnog met 1 uur op m’n rekening. Goed bedrijf!

 • Aanbevelen? Ja
10

Deskundig geholpen

Vlot en kundig advies

 • Aanbevelen? Ja
10

Keuze in overvloed en supersnelle service

Via een handige filterpagina wordt je naar jouw zoekgebied genavigeerd. Daar is de keuze snel gemaakt! Vervolgens kies je nog de aansluitmogelijkheid en bestellen maar. S'avonds online besteld en de volgende ochtend opgehaald... hoe snel wil je t hebben? Topservice

 • Aanbevelen? Ja
10

Super service

Geweldige service en goede producten. Snel geleverd en veel kennis van de producten! Heel tevreden, bedankt!

 • Aanbevelen? Ja
9

Zeer klantvriendelijk

Op een druilerige zaterdag naar de winkel van Radiator Outlet gegaan. Vriendelijk en meedenkend geholpen. Radiatoren direct leverbaar. Service is top, er wordt zelfs meegeholpen om de radiatoren in de auto te krijgen.

 • Aanbevelen? Ja

Kiyoh Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.