De bestelde pakkingsnijder was verstuurd, maar nooit bezorgd of aangegeven door de transporteur waar af te halen. Ik zelf ben er ook niet actief meer achter aan gegaan. Na een minder positieve beoordeling nam Superhandig snel contact met mij op. De informatievoorziening was duidelijk en accuraat. De pakkingsnijder ligt ondertussen thuis en voelt goed aan.
Beste Marco, Allereerst hartelijk dank voor uw bestelling bij Superhandig.nl! Jammer om te horen, aangezien uw bestelling netjes volgens planning is verzonden. Op basis van uw Track & Tracé-gegevens blijkt dat er niemand aanwezig was op het moment van levering. Uw bestelling is daarom afgeleverd bij een UPS Access Point (afhaalpunt). Wij hebben u zojuist een e-mail gestuurd met daarin het adres en de openingstijden van het desbetreffende afhaalpunt. Met vriendelijke groet, Maikel van Superhandig.nl
Originele beoordeling
Geen idee, ik ben mijn geld kwijt, pakkingsnijder zal volgens leverancier onderweg zijn, denk ik. Ze stuurden een mail dat het verzonden was, een week geleden. Ik heb nog geen tijd gehad om er achter aan te gaan, slordig van mij. En dan wel alvast om een recensie vragen. Tja, hoe is mijn mening op dit moment....
Ze leveren snel heb al meerdere keren besteld ik weet zeker dat ik als ik wat ga bestellen dit bij dit bedrijf zeker weer doen
Super snel en goed
Wat een service, wat een terugkoppeling. Voor de eerste keer een bestelling geplaatst, en gaan we zeker bijhouden. Heel tevreden.
Zoals hierboven omschreven, zeer goede ervaring
Snelle levering, duidelijke factuur. Niets om op aan te merken
Prima producten
echter de bestelbevestiging kwam in mijn spam-map terecht en kon ik niet vinden.
snel, geleverd, goed verpakt, goede prijs
Bestelling geplaatst en enkele dagen erna het pakket ontvangen.
Op tijd geleverd, product zeer goed en goed verpakt, top!!
De webshop omgeving heeft filters en geeft productvariaties aan (voor het onderdeel dat ik nodig had). Bestelling en levering ging snel.
Pakket is geleverd bij ophaalpunt en daar blijkt het dan toch niet te liggen. Ups heeft bevestigt dat het afgeleverd was bij ophaalpunt. Wat nu te doen?
Beste Jesse, Allereerst hartelijk dank voor uw bestelling bij Superhandig.nl! We zijn opgelucht te horen dat u uw pakket inmiddels heeft ontvangen. Zoals u zelf aangaf in uw latere e-mail, blijkt achteraf dat uw pakket bij uw eerste bezoek al aanwezig was, maar doordat het aan de achterzijde van de winkel was afgeleverd, was het nog niet door de winkel gescand. Onze excuses voor de verwarring en het ongemak dat dit heeft veroorzaakt! Met vriendelijke groet, Maikel van Superhandig.nl
Mijn bestelling was in orde en mooie op tijd geleverd.
Bij hevige regen word je echt kletsnat door de pakken heen. Jammer genoeg gelijk 3 stuks gekocht voor het personeel, en alle 3 gebruikt dus retour is niet meer mogelijk.
Als ik chat met één van uw medewerkers over levertermijn, dan heb ik graag dat hij de juiste informatie geeft. Dinsdag of woensdag leveren op mijn thuisadres, betekent niet dat ik het pas donderdag kan gaan halen op een afhaalpunt.
Beste Gert, Allereerst hartelijk dank voor uw bestelling bij Superhandig.nl! Jammer om te horen, aangezien uw bestelling netjes volgens planning is verzonden. Op basis van uw Track & Tracé gegevens blijkt, dat er niemand aanwezig was op moment van levering. Uw bestelling is daarom afgeleverd bij een UPS Access Point (afhaalpunt). Met vriendelijke groet, Maikel van Superhandig.nl
Als ik mijn levering heb ontvangen dan pas kan ik een beoordeling geven . Gelieve dit na te willen kijken !
Beste meneer Vlaeminck, Allereerst hartelijk dank voor uw bestelling bij Superhandig.nl! Jammer om te horen, aangezien uw bestelling netjes volgens planning is verzonden. Op basis van uw Track & Tracé gegevens blijkt, dat er niemand aanwezig was op moment van levering. Uw bestelling is daarom afgeleverd bij onderstaand UPS Access Point (afhaalpunt): 't Baguettje Emiel Hertecantlaan 24 9290 Berlare Voor vragen of meer informatie, horen wij het graag. Met vriendelijke groet, Maikel van Superhandig.nl
Inox nietjes zijn al duur en het doosje waar ze in verpakt zijn was niet eens dicht geplakt met tape dat ze eruit gekomen zijn in het postpakket die ook nog eens veel te groot was voor het doosje nietjes en zijn voor meer als de helft volledig uiteen gevallen en onbruikbaar geworden. Ben zeer teleurgesteld in deze verkoper voor niet de voorzorg te nemen bij deze dure nietjes.
Beste Yf, Het spijt ons zeer te horen dat u teleurgesteld bent over de staat waarin uw bestelling is aangekomen. Onze oprechte excuses voor het ongemak! Normaal gesproken besteden we veel zorg aan het inpakken en verzenden van onze producten om ervoor te zorgen dat ze veilig bij onze klanten aankomen. Graag zouden we meer details ontvangen over deze specifieke situatie, met name een foto van het ontvangen pakket, zodat we dit intern verder kunnen onderzoeken. U ontvangt hierover een e-mail. Nogmaals onze oprechte excuses voor het ongemak en we waarderen uw feedback! Met vriendelijke groet, Maikel van Superhandig.nl
Mooi product en snel geleverd
Nog steeds mijn bestelling niet gehad
Beste meneer Toeter, Allereerst hartelijk dank voor uw bestelling bij Superhandig.nl! Jammer om te horen, aangezien uw bestelling netjes volgens planning is verzonden. Op basis van uw Track & Tracé gegevens blijkt, dat er niemand aanwezig was op moment van levering. Uw bestelling is daarom afgeleverd bij onderstaand UPS Access Point (afhaalpunt): Smart Kiosk Poststraat 15 8232 VN Lelystad Voor vragen of meer informatie, horen wij het graag. Met vriendelijke groet, Maikel van Superhandig.nl
onbekend met de site, maar de enige die mijn product aanbood. Beetje bevreesd, maar goede levering en snel
Opmerking verpakking; veel te groot, besteld product had in een envelop verstuurd kunnen worden, zat nu in een grote doos.