Goeie site
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 288 beoordelingen met een gemiddelde score van 8,9
Review overzicht
Over het algemeen melden klanten snelle levering en zorgvuldige verpakking. De klantenservice wordt vaak als responsief ervaren wanneer er problemen zijn. De communicatie rondom bestellingen is doorgaans duidelijk en de ervaring is positief. De feedback benadrukt betrouwbaarheid en een goede prijs-kwaliteitverhouding.
Altijd netjes op tijd en goed
4 October 2025
Chris
Zwolle
De verstelbare ruimers die ik van u gekocht hebt zijn van uitstekende kwaliteit. Dat heb ik wel anders meegemaakt. Ik heb U echter ook een vraag gesteld waarom u geen verstelbare ruimer in de maat 11-12 mm heeft. Ik heb nog steeds geen antwoord gekregen. Groeten Ton
1 September 2025
Ton
Soest
Ik zocht een trekpons met tamelijk afwijkende maat en die vond ik hier tegen een scherpe prijs en van goede kwaliteit. De levering was erg snel.
28 August 2025
Mathieu
Brabant
Product dat ik besteld heb is later geleverd dan verwacht, superhandig heeft er alles aan gedaan om meer duidelijk te krijgen. product zelf is volledig naar wens.
27 August 2025
stef
bergeijk
Snel en vlotte afhandeling van onze bestelling. Overzichtelijke website
19 August 2025
28 July 2025
Tom
Boekel
Beste Tom,
Hartelijk dank voor uw review.
Het spijt ons te horen dat uw ervaring niet naar wens was. We begrijpen dat een vertraging van drie weken al vervelend is en wellicht als nog veel langer heeft aangevoeld.
Wij hebben u destijds per e-mail geïnformeerd over het voorraadprobleem en daarin aangegeven dat wij graag met u meedenken over een passende alternatieve oplossing, mocht de vertraging tot problemen leiden. Omdat wij hierop geen reactie van u hebben ontvangen, is de bestelling blijven staan en uiteindelijk geleverd zodra het artikel weer beschikbaar was.
Dank voor uw terugkoppeling, we nemen dit serieus en doen ons best om soortgelijke situaties in de toekomst nog beter te begeleiden.
Klantenservice Superhandig.nl
Ik geef deze site 4 sterren omdat niet alles goed ging, anders hadden ze er 5 gekregen. Mijn bestelde slijpvijlen werden razendsnel en perfekt afgeleverd. Er was 1 vijl beschadigd ondanks dat hij afzonderlijk goed verpakt was. Dus dat is bij de fabrikant gebeurd en niet bij Superhandig. Dit probleem gemeld en zonder problemen kreeg ik een nieuwe toegestuurd. Helaas was de nieuwe toegestuurde vijl een verkeerde. Weer gemeld bij Maikel, excuus, en ik krijg weer een nieuwe opgestuurd. Echt top, fouten maakt iedereen maar ze worden ook goed opgelost. Als de volgende bestelling 100% gaat krijgen ze van mij 5 sterren.
19 July 2025
Cock
Barendrecht
16 July 2025
victor
Poperinge
Mijn product staat al dagen op een depot in Rotterdam. Ik heb nog helemaal niks ontvangen maar wel de rekening betaald.
12 July 2025
Marcel
Boskoop
Beste Marcel,
Bedankt voor uw beoordeling. We vinden het jammer om te lezen dat u een negatieve ervaring heeft gehad.
Uw bestelling is volgens planning door ons verzonden, maar helaas is er bij UPS vertraging opgetreden. We begrijpen dat dit erg vervelend is en bieden daarvoor onze oprechte excuses aan.
Inmiddels is het onderzoek bij UPS afgerond, helaas zonder het gewenste resultaat. Daarom hebben wij besloten om uw bestelling opnieuw te verzenden, ditmaal met GLS.
Voor vragen of aanvullende informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.
Maikel van Superhandig.nl
Snelle levering dus prima zo.
10 July 2025
Marc
Eindhoven
Gevonden via google. Bestelling gedaan via web site. Omdat het laat in de middag was, is het 2 dagen na bestelling geleverd. Helemaal goed.
9 July 2025
Peter
Soerendonk
28 June 2025
Corne
BRUNSSUM
communicatie en snelheid op het hoogste niveau
19 June 2025
Eva
ČR-Modřice
What can I say Service - 10 Product price - 10 Product - 10 Extremely happy with the experience and will highly recommend
20 May 2025
Rashaad
Belgium
Ze hebben het veilig afgeleverd, snelle service.
14 May 2025
Abdennabi
Antwerpen
Snel en degelijk verpakt!
13 May 2025
John
Rilland
Ik had het pakketje nog niet ontvangen en superhandig heeft het pakketje terug gehaald en vervolgens met een nieuwe provider toch het pakketje weten af te leveren Dank je wel voor de updates en ook telefonisch kunnen bespreken
11 May 2025
Rob
Reeuwijk
Beste Rob,
Naar aanleiding van uw bericht hebben wij een onderzoek gestart bij UPS. Hieruit bleek dat uw pakket was afgeleverd bij een UPS-afhaalpunt.
Ondanks deze informatie bleek uw pakket daar niet (meer) aanwezig te zijn en is uw bestelling - in overleg met u - via een andere vervoerder opnieuw door ons verzonden.
Maikel van Superhandig.nl
Overzichtige website, snelle levering en goedkoop
10 May 2025
De titel zegt genoeg
1 May 2025
BCM Nouwens
MEERSSEN
snel geleverd, goed verpakt. Correcte prijs
16 April 2025
VAN GEETSOM
Anderlecht
Twee onderdelen die niet juist zijn afgewerkt en niet passen. Social media zal ik mijn ervaring ook delen als ik binnen een paar dagen niets hoor.
3 April 2025
William
Herpen
Beste William,
Hartelijk dank voor uw feedback en het delen van uw ervaring.
Wij begrijpen dat het erg vervelend was dat de ontvangen producten niet naar behoren functioneerden en dat u niet direct een reactie van ons ontving. Onze oprechte excuses hiervoor. Door de voorbereidingen voor een beurs liep onze reactietijd helaas tijdelijk wat op.
Inmiddels hebben wij contact met u opgenomen en een passende oplossing geboden. Wij hopen dat wij het op deze manier alsnog naar tevredenheid hebben kunnen afronden.
Team Superhandig.nl
arrived next day, very happy with purchase.
1 April 2025
Harry