Laden reviews...
29 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Over het algemeen melden klanten snelle levering en zorgvuldige verpakking. De klantenservice wordt vaak als responsief ervaren wanneer er problemen zijn. De communicatie rondom bestellingen is doorgaans duidelijk en de ervaring is positief. De feedback benadrukt betrouwbaarheid en een goede prijs-kwaliteitverhouding.
Super snel en goed
20 September 2024
Ron
Hilversum
Wat een service, wat een terugkoppeling. Voor de eerste keer een bestelling geplaatst, en gaan we zeker bijhouden. Heel tevreden.
2 September 2024
Candy
Oudenaarde
25 August 2024
Denny
Mussel
Zoals hierboven omschreven, zeer goede ervaring
25 August 2024
Arno
BEUGEN
21 August 2024
Bringme Mike
Kortrijk
Snelle levering, duidelijke factuur. Niets om op aan te merken
5 August 2024
Joep van Heumen
OLDENZAAL
Prima producten
27 July 2024
Stevan
Twello
echter de bestelbevestiging kwam in mijn spam-map terecht en kon ik niet vinden.
25 July 2024
Guido
Oudsbergen (België)
snel, geleverd, goed verpakt, goede prijs
1 July 2024
remi
amsterdam
Bestelling geplaatst en enkele dagen erna het pakket ontvangen.
29 June 2024
Jean Claude Martine
9600 Ronse België
Op tijd geleverd, product zeer goed en goed verpakt, top!!
23 June 2024
Marc
Ichtegem
De webshop omgeving heeft filters en geeft productvariaties aan (voor het onderdeel dat ik nodig had). Bestelling en levering ging snel.
9 June 2024
Joost
Gaanderen
Pakket is geleverd bij ophaalpunt en daar blijkt het dan toch niet te liggen. Ups heeft bevestigt dat het afgeleverd was bij ophaalpunt. Wat nu te doen?
8 June 2024
Jesse
Brecht
Beste Jesse,
Allereerst hartelijk dank voor uw bestelling bij Superhandig.nl!
We zijn opgelucht te horen dat u uw pakket inmiddels heeft ontvangen.
Zoals u zelf aangaf in uw latere e-mail, blijkt achteraf dat uw pakket bij uw eerste bezoek al aanwezig was, maar doordat het aan de achterzijde van de winkel was afgeleverd, was het nog niet door de winkel gescand.
Onze excuses voor de verwarring en het ongemak dat dit heeft veroorzaakt!
Maikel van Superhandig.nl
Mijn bestelling was in orde en mooie op tijd geleverd.
1 June 2024
luc
Huldenberg
Bij hevige regen word je echt kletsnat door de pakken heen. Jammer genoeg gelijk 3 stuks gekocht voor het personeel, en alle 3 gebruikt dus retour is niet meer mogelijk.
27 May 2024
Daan
Hoorn
Als ik chat met één van uw medewerkers over levertermijn, dan heb ik graag dat hij de juiste informatie geeft. Dinsdag of woensdag leveren op mijn thuisadres, betekent niet dat ik het pas donderdag kan gaan halen op een afhaalpunt.
26 May 2024
Gert
Olen
Beste Gert,
Allereerst hartelijk dank voor uw bestelling bij Superhandig.nl!
Jammer om te horen, aangezien uw bestelling netjes volgens planning is verzonden.
Op basis van uw Track & Tracé gegevens blijkt, dat er niemand aanwezig was op moment van levering.
Uw bestelling is daarom afgeleverd bij een UPS Access Point (afhaalpunt).
Maikel van Superhandig.nl
Als ik mijn levering heb ontvangen dan pas kan ik een beoordeling geven . Gelieve dit na te willen kijken !
16 May 2024
Richard
Dendermonde
Beste meneer Vlaeminck,
Allereerst hartelijk dank voor uw bestelling bij Superhandig.nl!
Uw bestelling is daarom afgeleverd bij onderstaand UPS Access Point (afhaalpunt):
't Baguettje
Emiel Hertecantlaan 24
9290 Berlare
Voor vragen of meer informatie, horen wij het graag.
Maikel van Superhandig.nl
Inox nietjes zijn al duur en het doosje waar ze in verpakt zijn was niet eens dicht geplakt met tape dat ze eruit gekomen zijn in het postpakket die ook nog eens veel te groot was voor het doosje nietjes en zijn voor meer als de helft volledig uiteen gevallen en onbruikbaar geworden. Ben zeer teleurgesteld in deze verkoper voor niet de voorzorg te nemen bij deze dure nietjes.
13 May 2024
Yf
Laakdal
Beste Yf,
Het spijt ons zeer te horen dat u teleurgesteld bent over de staat waarin uw bestelling is aangekomen. Onze oprechte excuses voor het ongemak!
Normaal gesproken besteden we veel zorg aan het inpakken en verzenden van onze producten om ervoor te zorgen dat ze veilig bij onze klanten aankomen.
Graag zouden we meer details ontvangen over deze specifieke situatie, met name een foto van het ontvangen pakket, zodat we dit intern verder kunnen onderzoeken. U ontvangt hierover een e-mail.
Nogmaals onze oprechte excuses voor het ongemak en we waarderen uw feedback!
Maikel van Superhandig.nl
Mooi product en snel geleverd
6 May 2024
Johan
Emst
Nog steeds mijn bestelling niet gehad
27 April 2024
G
Lelystad
Beste meneer Toeter,
Smart Kiosk
Poststraat 15
8232 VN Lelystad
Voor vragen of meer informatie, horen wij het graag.
Maikel van Superhandig.nl
onbekend met de site, maar de enige die mijn product aanbood. Beetje bevreesd, maar goede levering en snel
25 April 2024
ron
Gouda
21 April 2024
Jan Kloosterhuis
Winschoten
Opmerking verpakking; veel te groot, besteld product had in een envelop verstuurd kunnen worden, zat nu in een grote doos.
17 April 2024
Bert
Nijverdal
Makkelijke site met veel producten
13 April 2024
Fred
De Bilt
Ik heb een gereedschap set besteld die ik afgelopen week nodig had. Helaas heb ik het product direct betaald maar nog steeds niet mogen ontvangen. Niet echt een geweldige eerste ervaring.
10 April 2024
Joris
Haarlem
Beste Joris,
Dank u voor het delen van uw ervaring.
Volgens de Track & Trace-gegevens is uw bestelling afgelopen maandag netjes afgeleverd. Het lijkt erop dat deze door een medewerker in ontvangst is genomen.
Graag willen wij u vragen om dit intern te controleren bij uw collega's.
Indien dit niet het geval is, zullen wij samen met UPS een onderzoek starten om de situatie te verhelderen.
Wij zien uw reactie graag tegemoet op de e-mail die u afgelopen woensdag van ons heeft ontvangen.
Derpsestraat 37
5751 KB Deurne