Filter

Väntat 14 dagar. 7 efter lovad leverans.

Verkar inte bry sog pm sina kunder.

• Skulle du rekommendera oss? Nej

Tack för bra kontakt och snabb leverens

Toppen

Fungerar bra!

Inga problem.

Snabb och bra leverans

Livsviktig!

Snabb, säker leverans till ett bra pris

Bra träningsmaterial

Bra träningshjärtstartare som vi kan använda under våra drillar för att hålla kunskap på hög nivå hos våra väktare.

Snabb orderbehandlig

Skickade snabbt men Ups strulade och leveransen blev försenad

Mycket bra service.

Hjälpsam och trevlig personal.

• Skulle du rekommendera oss? Ja

Snabb leverans och bra produkter

Levererade produkter har märkning med minst 5 alt 10 års hållbarhet.

Nöjd

Fungerar bra.

• Skulle du rekommendera oss? Ja

Enkelt att hitta vad man skulle ha

Snabbt och korrekt

Rel lång leveranstid

Bra hemsida

Bra service

Vänligt bemötande. Bra med upphämtning av paketet och avlämning. Snabb reparation.

Bra service, snabb leverans

Bra markandsmässigt pris, snabb levernas. Nöjd.

Smidigt, snabb leverans

Har beställt i flera år

Bra, men byt fraktbolag

Vi som bor på landet blir väldigt låsta när ni inte använder PostNord, Bring, DHL eller Schenker. U övrigt perfekt.

Snabb leverans

Av två beställningar så har båda levererats snabbt.

Gick lätt och snabbt

Väldigt kort tid mellan beställning och leverans. Påminnelse att det var dags att beställa vilket är bra.

• Skulle du rekommendera oss? Ja

Tillmötesgående och bra service.

Dåligt

Hade kontakt med kundtjänst om elektrodkassetten jag köpte i maj som slutat fungera. Fick några frågor och jag svarade men sen har det varit helt tyst

• Skulle du rekommendera oss? Nej

Bara bra

Enkelt att beställa

Lätt att hitta på hemsidan snabb leverans

Valt-köpt-levererat-bra men otydligt

Valt-köpt-levererat-bra, men otydligt i leverans då startaren redan var startad. Tog kontakt med er för att undersöka om det var en felleverans. Fick besked att personal startar startaren vid utsändning för att vara säker på att kunden sätter upp en påslagen utrustning ety kunder är dåliga på att läsa manualer :) Helt OK med det. Ser samtidigt en möjlighet till otydlighet för den obildade att sammanblanda avrivning av folie och tryck på "på" knappen vid installation av maskin och avrivning av front/pads vid a*** användning. Kan kanske förvirra någon. Bra att få funktionsatt utrustning vid leverans, men det får gärna framgå tydligt samt hur man ser att den är driftsatt.

Snabbt och smidigt!

Trygg att jag fick rätt produkt när jag köpte nytt batteri till företagets hjärtstartare.

12 Mercuriusweg

Vlissingen 4382 NC

010 - 884 81 94

Om Hjartstartareshop.se | Medisol

Hjärtstartareshop.se är en europeisk hjärtstartarspecialist. I vår webbutik (Hjärtstartareshop.se ) finner du ett väldigt stort utbud av hjärtstartare och HLR-relaterade produkter såsom HLR-dockor, elektroder, övningshjärtstartare och mycket mer. Vill du köpa en hjärtstartare? Du kan ha den hos dig inom 2-3 arbetsdagar. Nästan alla produkter finns på vårt lager vilket gör det möjligt för oss att kunna leverera snabbt. Vi skickar våra produkter dagligen och du betalar ingen frakt.

Kiyoh Recensioner