Laden reviews...
20 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Over het geheel genomen geven de reviews een positieve indruk van de kwaliteit en pasvorm van het product, en van het bestelproces. Een deel van de reacties noemt traag contact en levertijden die de ervaring beïnvloeden. Daarnaast worden de track-en-trace en eenvoudige montage positief genoemd, hoewel ervaringen variëren. De algemene conclusie is dat de kwaliteit en pasvorm doorgaans hoog zijn, met ruimte voor verbetering in klantenservice.
Ivm. de vakantieperiode duurde het iets langer voordat ze geleverd werden. Maar het geleverde product past perfect en ziet er erg goed en mooi uit.
13 September 2026
Hans
Soesterberg
Goede site, alles wat je moet doen staat goed omschreven. Bestelprocess is ook duidelijk, net zoals de communicatie. Bij aflevering zaten er wel wat kleine schoonheidsfoutjes aan de geleiders (kleine krasjes en bramen). Eenmaal gemonteerd werkt het perfect. Nu heerlijk slapen zonder zzzzzzzoemende muggen.
12 September 2026
Kim
Ede
Fijne werkwijze, inmeten, doorgeven en bestellen, afwachten en met een click inzetten. Makkelijker kan het bij na niet
9 September 2026
Annett Fischer
's-Heerenhoek
Via social media op de site van handige horren gekomen. Onze kinderen wilde minder muggen, goede verduistering en geen gordijnen voor de verwarming. Hun slaapkamerramen draaien naar buiten. Handige horren had de oplossing met prettige keuzes. Wel even goed opletten bij het inmeten. Ik moest de binnenmaat opgeven en hier een berekening op loslaten. Makkelijker zou in mijn ogen de buitenmaat doorgeven zijn. Je moet even wachten op de levering (want maatwerk), maar je wordt tussentijds prettig geïnformeerd en levering was netjes. Wel hadden ze beter eerder kunnen aankondigen wanneer ze komen en niet een dag van te voren, aangezien het ook nog vakantieperiode was (tip). De eenvoudige installatie kan (denk ik) iedereen. Product met beleid bedienen overigens, heel robuust is een plisse hordeur niet. Na een week nog altijd blij met het resultaat.
6 September 2026
Daniel Alfrink
Breda
Mooie horren en makkelijke montage
4 September 2026
H
barneveld
Bestelling goed/duidelijke instructies. Support na foutieve levering goed. Enige minpunt is de productietijd. Maar wil duidelijk communicatie hierover.
4 September 2026
William Clement
Noordscheschut
De bestelling is (nog) niet compleet en de horren zijn kleiner dan ik besteld had.
3 September 2026
Stefan Beker
De Klomp
De ramen in mijn huis draaien naar binnen toe. Een voorzethor was dus geen oplossing. En een inzethor ook niet, want dan kan het raam niet meer dicht! Na lang zoeken vond ik de 'klemhor'. Dat is echt een perfecte oplossing voor mij. Het blijft stevig zitten aan de buitenkant van het raam. Ik heb eerst 1 hor besteld omdat ik zeker wilde weten dat het goed paste bij mij. Nu heb ik er nog eens 4 besteld voor de overige slaapkamers. Ik heb voor Handige Horren gekozen omdat de website de meest duidelijke uitleg gaf over het meten en plaatsen. Met heldere video's. Ook kreeg ik snel antwoord op vragen. Dat gaf wel vertrouwen. De levertijd duurde wel even (ca. 3 weken gewacht) maar dat had kennelijk te maken met de zomerdrukte. Daar hebben ze me netjes van op de hoogte gehouden.
25 August 2026
Jens
Laren
Goede kwaliteit, makkelijk te bevestigen, snelle levering en juiste prijs / kwaliteit verhouding!
22 August 2026
Tamara
Elst
Perfect gemeten maar door de fabrikant te veel speling aangehouden waardoor de horren niet passen. Als oplossing komen ze met nieuwe horren bestellen en 25 euro korting per hor. Als ze een paar millimeter speling hadden aangehouden waren ze perfect en nu zijn ze waardeloos!!! ***
19 August 2026
Erwin
Pennings
Bestelling geplaatst en aangegeven levertijden werden nagekomen. Klein probleem met de daadwerkelijke levering, maar dat lag aan externe omstandigheden. Zeer te spreken over de communicatie hierover en de afhandeling. Aanrader!
17 August 2026
Paul
IJsselstein
Een prachtig product staat heel mooi in onze slaapkamer Het is goed donker en de hor stand is ook erg prettig
16 August 2026
Jeroen Hopman
Bergen Nh
Prima horren voor een goede prijs. Er had vooraf iets betere communicatie gekund over de levertijden. Al snel bleek de geadverteerde 15 werkdagen niet haalbaar door zomerdrukte en dit werden er uiteindelijk bijna 45 dagen. Gelukkig hadden we nog 3 weken vakantie tussendoor, dus was het probleem niet heel groot. Horren passen perfect, dus over het product zijn we louter positief!
15 August 2026
Fridtjov
Staphorst
Wij zijn blij met de horren die wij hebben mogen ontvangen. Passen perfect in de draaikiepramen. Wij moesten wel even geduld hebben voordat wij ze ontvingen,
13 August 2026
Jacob
IJSSELMUIDEN
Levertijd wel 6 weken i.p.v. ca 3. En toen ineens zonder verzendbericht bezorgd. Horren zelf prima
12 August 2026
Volwater
Rijpwetering
Valse/foute informatie over reviews op hun website, halen de door hun zelf aangegeven leverdatum telkens niet, zijn moeilijk te bereiken, en dan mag je volgens hun ook niet onder de koop uit. En dan wel meerdere berichten sturen of ik de review aan wil passen, terwijl ze de foute informatie over de reviews op hun website laten staan.
3 August 2026
Rian
Reeuwijk
Makkelijk te bestellen en wat een ideaal systeem om op te hangen. Precies op maat en gewoon schroeven. Zien er mooi uit en is degelijk gemaakt. Echt een aanrader
30 March 2026
Myrna
Mierlo
Ik heb 30 november 2025 een hor besteld heb hier een bevestiging van gekregen daarna niks meer gehoord heb poging gedaan om contact te krijgen gemaild ook geen reactie tot 13 januari 2026 ineens pakket voor de deur stond met een hor van jullie! De hor zelf is top alleen vind heel slecht dat je dan niks stuurd dat het langer duurt ofzo zelfde geld had ik al ergens anders een hor gehaald?! Groetjes jeroen v Steenbrugge
22 February 2026
Jeroen
Brakel
Vreselijk slechte klantenservice!!! Communicatie verloopt zeer traag. Verkeerde maat horren ontvangen, na veel heen en weer gemaild te hebben zijn mijn horren opgehaald voor nameting. Vervolgens wil meneer mijn horren niet meer terug leveren en zegt hij doodleuk dat hij de horren niet meer heeft! Gelukkig mijn geld terug kunnen krijgen via rechtsbijstand maar bespaar uzelf alle moeite en bestel niet bij dit bedrijf.
19 January 2026
Eline
HENDRIK-IDO-AMBACHT
Prima passend.
30 October 2025
Jaap
Emmeloord
Ik wil iedereen afraden hier te bestellen, wij hebben na 7 weken (!) eindelijk onze hor mogen ontvangen nadat er ''iets'' fout gegaan was aan hun kant geloof dus niet in de levertijden welke ze beloven! De ''klantenservice'' welke alleen soms een appje stuurt via whatsapp negeert je gewoon na een aantal keer keurig om een update te hebben gevraagd, of soms pas na dagen een karige reactie waarin valse beloftes werden gemaakt. Wij hebben 3x van telefoon nummer moeten wisselen om reactie te krijgen van de klantenservice omdat we uiteindelijk simpelweg genegeerd werden terwijl we altijd zeer beleefd zijn gebleven. Wij stonden op het punt om de koop te ontbinden, na een dreigbrief is er pas actie gekomen! Klantvriendelijkheid kennen ze niet, ook korting wegens de extreme levertijd (waar 15 dagen werd beloofd!) deden ze niet aan. Bespaar jezelf de hoofdpijn en bestel hier niet, ik heb nog nooit zo veel moeite moeten doen bij een webshop voordat ik mijn product kreeg. voor mij NOOIT MEER.
28 July 2025
Thomas
Numansdorp
Twee horren gekocht, een duo plissé voor buiten draaiend raam, en een volledig verduisterend voor het vaste raam. Productie duurde wel paar weken, maar is echt de moeite waard. Montage was een eitje. Track en tracé ook heel goed systeem, je kan precies zien waar de chauffeur is. Bedankt!!
26 June 2025
Paul
Oudenbosch
Voor de 2e keer nu besteld bij Handige Horren en de op maat gemaakte horren was weer perfect. Plaatsen is simpel door ze zo in het kozijn te kikken.
18 January 2025
Henk
Huissen
Tijdens mijn zoektocht naar horren voor dakramen kwam ik bij Handige Horren uit. Ik had nog wat vragen en werd via de klantenservice goed gewezen op kleine details van mijn kozijn. Horren zijn eenvoudig te plaatsen door de duidelijke instructies. Hulde voor de klantenservice en Handige Horren!
18 January 2025
Erik
Knoppert
TOP❕Hor en verduistering in één en al voorgemonteerd, dus in het raamkozijn zetten, vastschroeven en klaar. + Het frame en de verduistering in meerdere kleuren leverbaar. + Uitmuntende bezorging.
17 December 2024
Freddie