Laden reviews...
67 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Over het geheel genomen waarderen klanten de snelle levering en de betrouwbare verzending. De prijzen werden als aantrekkelijk en eerlijk ervaren, met goede kwaliteit. Vele reacties noemen vriendelijk personeel en een vlotte bestelervaring.
Het product kende ik al maar was na ruim 12 jaar aan vervanging toe. De prijs bij ingrid was gunstig. De leveringssnelheid en stevige verpakking een grote plus
14 July 2026
Nicole
X
Vriendelijk in contact. Had iets geretourneerd en dat werd ook heel snel en netjes afgehandeld. Producten netjes ingepakt en snel bezorgd.
11 July 2026
Maaike
Roosendaal
Uitstekend!
4 July 2026
Sijke
IJsselmuiden
Super ervaring deze vrouw gaat gewoon de extra mile voor je niks is te gek ..als het maar haal baar is natuurlijk afspraken kom ze alle maal na ..
3 July 2026
Debra
Makkum
Snelle levering!
30 June 2026
Stephanie
Noordwijkerhout
Altijd goede service. Goede spullen. Bestellen ook producten als ze iets niet hebben
26 June 2026
M
Someren
20 June 2026
Judith
Veldhoven
vlot besteld en snel geleverd
12 June 2026
Westerbroek
10 June 2026
Aksana
Waspik
Ik kreeg mijn bestelling snel geleverd en het was in vergelijking met andere webwinkels de goedkoopste voor wat ik nodig had. Erg blij mee, dus!
8 June 2026
Suzanne
Rotterdam
Na heel lang zoeken eindelijk goed passende rijlaarzen kunnen vinden. Met mijn dikke kuiten was het echt een zoektocht,maar ze nu gevonden bij de Ingrid van berlo Sudwind nova vegan ben er erg blij mee
6 June 2026
Anita
Drachten
Goede producten, goede prijs en snel geleverd.
4 June 2026
Anne
Loppersum
Snelle verzending. Erg mooi shirt
2 June 2026
Esther
BENNEBROEK
goed advie s en heel snelle service !
1 June 2026
Jules
Dordrecht
Snelle levering!
30 May 2026
Jessica
Enschede
Denken goed met je mee en bieden top service. Snelle verzending!
24 May 2026
Evelien
Westkapelle
Super snel geleverd
24 May 2026
JIMHM
Venlo
Eenvoudig bestelproces, goede prijs. Eenmaal besteld supersnel verzonden en ontvangen
14 May 2026
Ruud
Nootdorp
Ik ga voortaan meedere dingen bestellen bij jullie . Het dekje wat ik heb besteld is super ook fijn stof.
9 May 2026
Shanella
Hoogeveen
super snel geleverd
5 May 2026
sandy
Amersfoort
Pakket werd dezelfde dag nog verzonden
23 April 2026
B
Harderwijk
Snelle bezorging, eerlijke prijzen.
23 April 2026
IJsselmuiden
8 April 2026
G.W.
Rijssen
De ruitersportzaak van Ingrid van Berlo is al sinds 1995 bezig om een passend assortiment op te bouwen wat zowel ruiter als paard voorziet van goede producten. Dit doen wij met veel plezier omdat wij zelf ook een passie hebben voor onze paarden. Wij nodigen u dan ook van harte uit om langs te komen in onze eigen ruitersportzaak in Lierop. Daar staan onze medewerkers u graag te woord en adviseren we u graag over het beste wat bij u persoonlijk past.
Laan ten Boomen 4
5715 AB Lierop