Pakket werd dezelfde dag nog verzonden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 403 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,5
Review overzicht
Over het geheel genomen waarderen klanten de snelle levering en de betrouwbare verzending. De prijzen werden als aantrekkelijk en eerlijk ervaren, met goede kwaliteit. Vele reacties noemen vriendelijk personeel en een vlotte bestelervaring.
Pakket werd dezelfde dag nog verzonden
B
Harderwijk
Snelle bezorging, eerlijke prijzen.
Marnix
IJsselmuiden
8 April 2026
G.W.
Rijssen
Toevallig op de site terechtgekomen op zoek naar Rouchette enkellaarsjes, besteld en de volgende dag goed ingepakt geleverd, top!
6 April 2026
R
A
Snel thuis bezorgd het gekozen artikel is conform verwachting. Nu maar hopen dat het ons gaat helpen bij het trailerladen
4 April 2026
Gute Preise,schnelle Lieferung
28 March 2026
Marina
Berlin
Bestelling gedaan, kleur va de cao was niet meer op voorraad, kreeg toen een zwarte voor dezelfde prijs! Keurig opgelost.
27 March 2026
Alice
Nijkerkerveen
Hele goede service, het was de enige website waar het artikel te verkrijgen was. en op 1 dag had ik het in huis. Bedankt!
20 March 2026
Ashley
Malle
Precies gevonden wat ik nodig had (frontriem). Einde van de (maan)dag besteld en ik kreeg savonds al een bericht dat het pakket klaar lag. Woensdagochtend had ik het pakket al in de brievenbus. Echt super!
26 February 2026
Maaike
Capelle aan den IJssel
Goede duidelijke website
16 February 2026
Johanna
Werkendam
Prima service en zeer snelle levering !
5 February 2026
Maria
Zutphen
Snelle verzending. Mooi hoofdstel, alleen niet passend voor ons paard. Na mailcontact teruggestuurd en heel snel mijn geld weer op de rekening. Aanrader!
2 February 2026
Carla
Sprang-Capelle
Was perfect geregeld en snelle bezorging
29 January 2026
Monique
Landhorst
vriendelijk telefonisch contact en gezien de winterse toestanden,een snelle levering.
10 January 2026
gerlach
hasselt (B).
Bestelling geplaatst. Snelle bevestiging en snelle levering. Kortom: een aanrader!
9 January 2026
Natasha
Roermond
Mijn bestelling werd snel en correct geleverd. Het product is van goede kwaliteit aan een mooi prijs!
5 January 2026
Elfi
Hasselt
Zou in 2 dagen geleverd zijn . Helaas was dat niet zo
Beveelt niet aan
25 December 2025
Christel
Eesergroen
Pakket snel geleverd, duidelijke en actuele communicatie, goede kwaliteit. Zeer tevreden!
20 December 2025
Brecht
Egmond aan Zee
Een topsite
18 December 2025
Yvonne
Drouwenermond
Mooie kwaliteit vlot thuis geleverd mooie prijs
15 December 2025
Celine
Evergem
Super snelle verzending. Nog geen uur na mijn bestelling kreeg ik al een mail dat het onderweg was. Top!!
12 December 2025
Iris
Enschede
Bestelde spullen werden meteen dezelfde dag verstuurd. Alles was zorgvuldig verpakt.
11 December 2025
Ronald
Nijbroek
2 December 2025
D
Hardenberg
De ruitersportzaak van Ingrid van Berlo is al sinds 1995 bezig om een passend assortiment op te bouwen wat zowel ruiter als paard voorziet van goede producten. Dit doen wij met veel plezier omdat wij zelf ook een passie hebben voor onze paarden. Wij nodigen u dan ook van harte uit om langs te komen in onze eigen ruitersportzaak in Lierop. Daar staan onze medewerkers u graag te woord en adviseren we u graag over het beste wat bij u persoonlijk past.
Laan ten Boomen 4
5715 AB Lierop