Super geholpen

Het is net een snoepwinkel zulke mooie kleren en heel goede verkoopsters

Lavie heeft oog voor de klant

Ik ben goed geholpen. Er werd met me meegedacht en leuke opties voor kleding werden aangedragen. De verkoopster had oog voor mij als klant. Ook goede service bij het korter maken .

Medewerking personeel erg prettig.

Mooie ruime winkel met grote keuze. Geheel geslaagd.

Altijd een goed advies

De verkoopsters laten je vrij om zelf te snuffelen, maar kijken wel met je mee en geven oprecht advies.

Heel fijne winkel en vriendelijk personeel

Ik werd zaterdag heel goed geholpen . Vriendelijke Medewerkers. Fijne winkel . Kom af en toe omdat mijn zoon in Woudenberg woont . Heb ook wel een keer online wat besteld en dat was ook prima .

Leuke kleding.

Goede adviezen, nemen tijd voor je en fijn geholpen. Blij met aankoop.

Super mooie merken kleding en snelle levering

GEZELLIG EN GOEDE ADVIEZEN

SFEER IS GEZELLIG, EN ADVIEZEN VAN MEDEWERKSTER (s) zijn vakkundig.

Prachtige winkel

Goed en prettig geholpen door de verkoopsters

Fijn geholpen

Fijn geholpen, eerlijk advies en ook verschillende mogelijkheden laten zien .

Fijn

Snelle levering en goede communicatie

Goede ervaring met shoppen in Woudenberg

Prima hulp en expertise in de winkel. Personeel komt wel direkt op je af, daar houdt ik niet zo van. Laat iemand eerst even kijken… succes!

Ik kom graag in jullie winkel omdat het overzichtelijk is.

De laatste keer was ik op zaterdag. Jullie doen het goed, medewerkers zijn vriendelijk en behulpzaam. Klein puntje van aandacht is wat mij betreft wel het aanbieden van een kopje koffie. We waren 2 uur in de winkel en kregen dit aangeboden na betaling...Alle begrip dat dit over het hoofd gezien is maar wellicht is dit op te lossen door een jonge weekendkracht die jullie hierbij helpt. Dat geeft medewerkers lucht en meer tijd voor de verkoop. Dit is puur bedoeld als opbouwende kritiek!

Fantastische collectie en fijne verkoop medewerkers

Altijd fijn om hier binnen te lopen, eigenlijk slaag ik hier altijd

Perfecte service en bezorging

Top service, snelle levering, en ook makkelijk retourneren.

Heel goed geholpen!

Wat een ruime keuze in mooie kleding. Erg goed geholpen door de verkoopster.

Alles is goed verzorgd

Het persoonlijke kaartje bij de bestelling is heel attent.

Goed!

Snel en met een leuk handgeschreven berichtje erbij!

goede service

vond het erg fijn dat er snel werd gereageerd. de persoonlijke touch dmv een handgeschreven kaartje en het snoepje kon ik erg waarderen.

Prachtig pakketje

Mijn verwachting was een mooi paars giletje En het pakketje was prachtig zeker de handgeschreven veel plezier ermee ! Toch hebbik het terug gestuurd omdat de het te veel blauw en dat had ik op de site niet zo gezien in de kleur zit waar door hij niet niet kleurde bij mijn latte kleur broek op donkerblauw staat hij ook niet vandaar m’n keuze maar ga zeker vaker op de site van Lavie kijken . Mvg Jacquelien

Fantastische service

Zeer klantgericht en snelle levering

Snelle levering met een handgeschreven kaartje erbij! Top gedaan!

Prachtig jasjevan Helena Hart dat super snel werd geleverd. Vooraf mailcontact over de maat. Ook prima te woord gestaan!

Goede snelle service

Voor t eerst hier een mooie rok gekocht van pelle en rino goede service en snelle verzending

Fijn bedrijf, snelle levering, persoonlijke touch

Voor het eerst een bestelling gedaan bij LAVIE. Snelle levering, mooi verpakt en wat het helemaal af maakte was het persoonlijke kaartje dat was bijgevoegd!

De Nieuwe Poort 12

3931 jk Woudenberg

033 7200075

Over LAVIE Womenswear

Voel je goed. Op elk moment. Je bent wat je draagt is het gezegde. En daar zit wel een kern van waarheid in. Want kleding beïnvloedt hoe je je voelt en hoe je overkomt. Bij LAVIE Womenswear geloven we dat je je altijd goed moet voelen. Op elk moment. Bij elke gelegenheid. Bij ons kun je dan ook terecht voor kleding waardoor je er niet alleen goed uitziet, maar waarin je je ook gewoon goed voelt. Met alle aandacht voor jou en jouw unieke persoonlijkheid. Zo vinden we altijd een outfit die bij jou en de gelegenheid past. Met een fysieke winkel in Woudenberg en een toegankelijke webshop is de service van LAVIE altijd dichtbij. Persoonlijk, met aandacht en zonder gedoe. In de winkel helpt ons vaste team je graag met advies over kleuren, stoffen en vorm. Of snuffel gerust zelf door de uitgebreide collectie die continu wordt aangevuld. Bijna dagelijks zijn er weer nieuwe items te vinden. Online adviseren en inspireren we je met verrassende combinaties, mooie sets en de nieuwste items. Die je ook eenvoudig kunt combineren met bestaande kledingstukken. En kom je er niet uit? Dan zijn we just a phone call away. Onze collega’s kennen elk item en helpen je graag verder. Facebook: @laviewoudenberg Instagram: @laviewomenswear Telefoon: 0337200075