Hele snelle service

Mooie artikelen snel geleverd

Snel geregeld en tevreden.

Op zoek naar jurk van Studio Anneloes. Makkelijk vindbaar, betaald rn volgende dag in huis. TOP!

Snel en netjes

Mooie sweater van Nukus besteld. Netjes ingepakt en snel bezorgd.

Fijne snelle service

Jasje was helaas te groot, daarom teruggestuurd. Andere dag was het bedrag al terug gestort. Echt snel.

Van begin tot eind geweldig geholpen

Omdat het me niet goed lukte iets in te vullen werd ik doorgeschakeld naar de ict’er die mij meteen geweldig heeft geholpen. Kom zeker terug bij dit bedrijf.

Nog nooit gedaan, maar super makkelijk en snel

Snel in huis

Persoonlijke touch met handgeschreven kaartje.

Tevreden

Klasse

Top, netjes ingepakt, snelle levering zoals afgesproken, eerlijke behandeling.

Snelle levering, keurig verpakt met een persoonlijk kaartje!! Zeer tevreden!

Altijd goed!

Webshop helemaal prima! Goede service. In de winkel nog leuker!!

Geweldige service

Rokje dat ik had besteld paste maar de rits was kapot. Gebeld en het was geen enkel probleem deze te ruilen. Uiteraard normaal want zo hoort het, maar dat dan iemand bij je thuis langskomt om het rokje daadwerkelijk te ruilen had ik nog niet eerder meegemaakt. Top dus!

Goede en snelle service

Je bestelling wordt gelijk behandeld en met 2 dagen heb je je bestelling in huis!

Heel fijn

2 pakketjes ontvangen, waarvan 1 rok terug gestuurd was te groot. Hoop op een goede afhandeling . Super winkel kon door omstandig heden alleen online bestellen.

Prima, snelle verzending!

Eerste keer dat ik bij Lavie kleding bestelde maar is mij prima bevallen. Snel het artikel in huis. Nog dezelfde dag verzonden!

De winkel voor een complete outfit in een ongedwongen sfeer

Dit was de eerste keer dat ik bij La Vie ging winkelen. En het ging gelijk ergens om: een outfit voor mij als ceremoniemeester. Maar ook voor mijn vriendin: moeder van de bruid. We werden vriendelijk begroet en kregen een rekje waar we onze gekozen items mochten ophangen. Geen gesleep met hangertjes en overzicht… heerlijk! Wat een keuze! Ik ging naar huis met 3 outfits, schoenen, tas en een riem. En zo blij met alles! Ik werd echt blij van mijzelf in de spiegel. Met vertrouwen ga ik de bruiloft tegemoet. Mijn vriendin vond niet haar feest outfit maar jullie hielpen haar fantastisch! Niks opdringerigs maar met geduld en aandacht. Ik kom zeker terug!

geweldig

Ik ben weer super fijn geholpen in de winkel. Rijdt er graag een paar kilometers voor om zulke fijne service te ervaren van het lieve personeel.

Een plezier om hier te shoppen

We moesten er een eind voor rijden maar dat was zeker de moeite waard. De dames en ook Luuk trekken echt alles uit de kast om je in een outfit (of meerdere) te steken waarin jij je prettig voelt. Fijne shop ervaring! Ik ging de deur uit met 2 prachtige combinaties.

Mooie, ruime winkel met een groot assortiment aan kleding. Goede verkoopsters die echt advies geven en kijken naar de pasvorm, stellen zich vrijblijvend op. Ik kom graag vanuit Schoonhoven hiervoor naar LAVIE.

Gezellige tijd

Meestal een uitje voor mijn vriendin en mij. Je kan alles passen en wordt vaak gemotiveerd door iemand van het team. Gaaf!!

Fantastisch erg blij met hun begeleiding om je weer het beste in jezelf te voelen!

Leuke winkel

Vriendelijk, mooie merken

Het is er altijd leuk shoppen

Ik ga hier graag naar toe, er zijn veel leuke merken. Ik slaag altijd. Ook dankzij de ervaren leuke verkoopsters. ( en Luuk)

Super geholpen

Het is net een snoepwinkel zulke mooie kleren en heel goede verkoopsters

Lavie heeft oog voor de klant

Ik ben goed geholpen. Er werd met me meegedacht en leuke opties voor kleding werden aangedragen. De verkoopster had oog voor mij als klant. Ook goede service bij het korter maken .

De Nieuwe Poort 12

3931 jk Woudenberg

033 7200075

Over LAVIE Womenswear

Voel je goed. Op elk moment. Je bent wat je draagt is het gezegde. En daar zit wel een kern van waarheid in. Want kleding beïnvloedt hoe je je voelt en hoe je overkomt. Bij LAVIE Womenswear geloven we dat je je altijd goed moet voelen. Op elk moment. Bij elke gelegenheid. Bij ons kun je dan ook terecht voor kleding waardoor je er niet alleen goed uitziet, maar waarin je je ook gewoon goed voelt. Met alle aandacht voor jou en jouw unieke persoonlijkheid. Zo vinden we altijd een outfit die bij jou en de gelegenheid past. Met een fysieke winkel in Woudenberg en een toegankelijke webshop is de service van LAVIE altijd dichtbij. Persoonlijk, met aandacht en zonder gedoe. In de winkel helpt ons vaste team je graag met advies over kleuren, stoffen en vorm. Of snuffel gerust zelf door de uitgebreide collectie die continu wordt aangevuld. Bijna dagelijks zijn er weer nieuwe items te vinden. Online adviseren en inspireren we je met verrassende combinaties, mooie sets en de nieuwste items. Die je ook eenvoudig kunt combineren met bestaande kledingstukken. En kom je er niet uit? Dan zijn we just a phone call away. Onze collega’s kennen elk item en helpen je graag verder. Facebook: @laviewoudenberg Instagram: @laviewomenswear Telefoon: 0337200075