Met zorg verstuurd

Netjes geleverd met een persoonlijke note. Heel prettig!

Snelle levering en mooi verpakt

. . .

Uitmuntend

Duidelijke website, mooie collectie en fijne sociale media kanalen. Bestelling snel geleverd, netjes verpakt. Kortom uitermate tevreden, een aanrader.

Supersnelle service

Woensdag besteld,donderdag in huis,TOP

Snelle levering , altijd mooie kleding en goed kwaliteit. Geven ook altijd voorbeeld van leuke combinaties

Bezorging op tijd , goed verpakt met een persoonlijk briefje.

Super geholpen

Wij komen extra uit Venlo gereden om bij jullie te shoppen allemaal even vriendelijk en goed advies heb het er graag voor over om meer als een uur te rijden

Snelle levering, mooi artikel!

LaVie heeft mooie artikelen. Jammer dat ik te ver weg woon, anders kwam ik daar zeker vaker. Vanwege die afstand durf ik dus alleen maar iets te bestellen wat ik hoogstwaarschijnlijk ook niet hoef terug te sturen. Wie weet kom ik nog eens in de buurt. Vr. groet, Jeanet

Netjes verpakt, gezellig kaartje erbij, snelle reactie op de mail mbt verzendkosten en ook het geld weer snel teruggestort van de terugzending.

Online besteld, top broekje red button.

Fijne winkel met snelle verzending!

Het bezoeken van de winkel en de webshop is een feestje

Fantastisch!

Snelle levering, kleding keurig verpakt en een persoonlijk briefje erbij maakt het dan toch wat specialer.

Goederen goed ontvangen.

Perfect. Heel mooie blouse, snelle levering.

Ik heb een blouse besteld van Studio Anneloes. Die was te groot en moest ik retourneren. Dat ging snel en gemakkelijk. Toen de juiste maat besteld die ook weer snel geleverd werd. Heel fijn!

Donker rood vest van Summum

Snelle service, mooi prijsje! Ben helemaal blij met mijn aankoop.

Super meedenken en prima advies!

Fijn zoals er wordt meegekeken en meegedacht. Zij kennen de collectie op hun duimpje war veel tijd scheelt!

Vlot geregeld

Alles vlot afgehandeld

Hulpvaardig en vriendelijk

Uw personeel is erg vriendelijk en behulpzaam. Soms zijn de adviezen tegengesteld maar uw kleding is prachtig en van goede kwaliteit

Super goed en leuke kleding snelle levering

Erg goed team en ruime sortering!

Mijn vriendin komen al een paar jaar bij jullie twee keer per jaar Ruime sortering Studio Anneloes en erg goed en vriendelijk geholpen.

Aandacht,advies,alertheid!

Rustig rondkijken even je gang laten gaan en dan de ..3.. aas!

Top!!

Snelle levering. En super toffe sneakers! Het hand geschreven briefje vond ik echt heel lief...

Altijd een feestje

Altijd een feestje om bij jullie te shoppen. De professionele hulp, eerlijk advies maken de rit van Zeist naar Woudenberg altijd de moeite waard.

Prima winkel

Fijne medewerkers en mooie kleding!

Zeer positief

Ik merk iedere keer als ik bij La Vie kom dat de stylistes goed meedenken en luisteren naar mij. Ze weten heel goed welke items er in hun collectie zitten en geven eerlijk commentaar. Dat waardeer ik enorm!

De Nieuwe Poort 12

3931 jk Woudenberg

033 7200075

Over LAVIE Womenswear

Voel je goed. Op elk moment. Je bent wat je draagt is het gezegde. En daar zit wel een kern van waarheid in. Want kleding beïnvloedt hoe je je voelt en hoe je overkomt. Bij LAVIE Womenswear geloven we dat je je altijd goed moet voelen. Op elk moment. Bij elke gelegenheid. Bij ons kun je dan ook terecht voor kleding waardoor je er niet alleen goed uitziet, maar waarin je je ook gewoon goed voelt. Met alle aandacht voor jou en jouw unieke persoonlijkheid. Zo vinden we altijd een outfit die bij jou en de gelegenheid past. Met een fysieke winkel in Woudenberg en een toegankelijke webshop is de service van LAVIE altijd dichtbij. Persoonlijk, met aandacht en zonder gedoe. In de winkel helpt ons vaste team je graag met advies over kleuren, stoffen en vorm. Of snuffel gerust zelf door de uitgebreide collectie die continu wordt aangevuld. Bijna dagelijks zijn er weer nieuwe items te vinden. Online adviseren en inspireren we je met verrassende combinaties, mooie sets en de nieuwste items. Die je ook eenvoudig kunt combineren met bestaande kledingstukken. En kom je er niet uit? Dan zijn we just a phone call away. Onze collega’s kennen elk item en helpen je graag verder. Facebook: @laviewoudenberg Instagram: @laviewomenswear Telefoon: 0337200075