Prima winkel

Fijne medewerkers en mooie kleding!

Zeer positief

Ik merk iedere keer als ik bij La Vie kom dat de stylistes goed meedenken en luisteren naar mij. Ze weten heel goed welke items er in hun collectie zitten en geven eerlijk commentaar. Dat waardeer ik enorm!

Altijd persoonlijk advies.

Ik slaag altijd.

Heerlijk shoppen, met koffie en fijne hulp!

Fijne winkel, goed overzicht, fijne hulp en hele goede service. Dank voor al jullie aandacht. Hoop dat jullie in de nieuwe winkel dezelfde sfeer kunnen vasthouden. Wij zijn erg benieuwd. Heel veel succes!

Zijn altijd erg behulpzaam

Goed team weet wat je staat en zegt dat ook eerlijk

Zie bovenstaand

Vriendelijke personeel

Je wordt goed geholpen

Prettige sfeer en niet opdringerig maar wel advies

Nvt

Vriendelijk team, die goed advies geven

Het team heeft interesse in haar klanten. Ze geven erg goed advies, zijn op de hoogte van trends en het assortiment dat ze voeren. Je wordt altijd met een glimlach geholpen.

Eerlijk!

Na veel afgevallen te zijn en niet goed meer weten wat past en wat niet werd er goed meegedacht en ook eerlijk aangegeven wat minder mooi staat zodat ik uiteindelijk met de perfecte spijkerbroek naar huis ging. Liefs Monique

Fantastische service

mooie broeken voor een leuke prijs!

2 leuke Florez broeken gekocht die ik al een tijdje wilde hebben en nu in de sale waren. Makkelijk bestellen via website. Voor 16.00 uur besteld, is de volgende dag geleverd. Netjes verpakt. Kortom, super tevreden.

Zeer snelle levering!

De bestelde jumpsuit was erg mooi verpakt en werd heel snel geleverd. Perfecte service!

Snel en goed

Heel snel geleverd. Netjes verpakt , zeer tevreden

Leuke merken

Toegankelijke website en snelle bezorging.

Prettig

Prima geregeld

Sneller levering En mooie passengers kleding

Snelle levering en er zit een heel lief persoonlijk kaartje bij het pakket. Het is hele leuke kleding

Top!!

Keurig en super snel verzonden!!

Fijne webshop en fijne medewerkers!

Snelle levering, retour bedrag snel terug gestort!

Snelle levering. Netjes verpakt.

Zie bovenstaande

Angels service

Mooie webshop, leuke jeans uitgezocht, jeuke prijs. Broek volgende dag binnen, super service. Leuk handgeschreven kaartje erbij.

Maten en kleuren kloppen met het uiteindelijke product en dat is erg prettig, snel in hui, ook prettig

Super snelle levering

De eerste keer een bestelling geplaatst via de website van Lavie. Snelle en duidelijke reactie via e-mail over wanneer het product wordt verzonden.

Goeie service snelle levering

De Nieuwe Poort 12

3931 jk Woudenberg

033 7200075

Over LAVIE Womenswear

Voel je goed. Op elk moment. Je bent wat je draagt is het gezegde. En daar zit wel een kern van waarheid in. Want kleding beïnvloedt hoe je je voelt en hoe je overkomt. Bij LAVIE Womenswear geloven we dat je je altijd goed moet voelen. Op elk moment. Bij elke gelegenheid. Bij ons kun je dan ook terecht voor kleding waardoor je er niet alleen goed uitziet, maar waarin je je ook gewoon goed voelt. Met alle aandacht voor jou en jouw unieke persoonlijkheid. Zo vinden we altijd een outfit die bij jou en de gelegenheid past. Met een fysieke winkel in Woudenberg en een toegankelijke webshop is de service van LAVIE altijd dichtbij. Persoonlijk, met aandacht en zonder gedoe. In de winkel helpt ons vaste team je graag met advies over kleuren, stoffen en vorm. Of snuffel gerust zelf door de uitgebreide collectie die continu wordt aangevuld. Bijna dagelijks zijn er weer nieuwe items te vinden. Online adviseren en inspireren we je met verrassende combinaties, mooie sets en de nieuwste items. Die je ook eenvoudig kunt combineren met bestaande kledingstukken. En kom je er niet uit? Dan zijn we just a phone call away. Onze collega’s kennen elk item en helpen je graag verder. Facebook: @laviewoudenberg Instagram: @laviewomenswear Telefoon: 0337200075