super hulp en advies

Super hulp en advies

helemaal top

Dat wat ik zelf had gepakt paste wel maar vond ik toch niet zo leuk staan, de pijplengte was te kort, jullie medewerkster kwam met een alternatief wat beter paste en vervolgens heb ik die ook gekocht. Ze liet ook zien hoe ik het vest op een andere manier kon stylen helemaal leuk.

Fijne zaak.

Ik ben fijn geholpen en erg blij met mijn spijkerbroeken!!

Fijn winkelen!

Mooie collectie, heel divers! Titia doet de filmpjes weer en dat is wel weer een boost merk ik.

Leuke collectie en je wordt er erg fijn geholpen

Gewoon een leuke winkel , waarvoor ik het er graag voor over heb om er een stuk voor te rijden.

Prettig geholpen!

Prettig geholpen!

Super goed geslaagd

Wordt altijd zo fijn geholpen en goed geadviseerd. Kom altijd met leuke sets thuis waar ik lang veel plezier van heb

Bestellen en levering gingen snel en makkelijk!

Gezellige winkel

Enthousiaste medewerkers en leuke , mooie kleding

Aardig vriendelijk personeel.

Vriendelijk

Prettig en meedenkend bij mijn aankopen

Warm en hartelijk

Fantastische hulp gekregen

Fantastisch geholpen

Ik zocht een spijkerbroek en ben daarbij prima geholpen. Verder werd er op verzoek gezocht naar blouses erbij. Prima service. Klantgericht en heel erg vriendelijk. Kom zeker nog een keer terug.

behulpzaam, uitermate vriendelijk en ruime keuze

Netjes

Snel bezorgd, netjes verpakt. Duidelijke handleiding om retour re sturen. Mooie kleding.

Prima service, snelle verzending en vriendelijk personeel.

Goed en eerlijk advies Grote collecties studio Anneloes en andere mooie merken.

Snelle nette levering

Snelle nette levering op de afgesproken dag

Wat een fijne online winkel

Het is zo heerlijk om door de online winkel te scrollen .Bestellen gaat zo makkelijk. En het pakketje ziet er elke keer zo verzorgt uit . Mijn complimenten

Snel en top geleverd

Snelle afhandeling van mn aankoop , netjes geleverd !

Geweldige winkel

Ontzettend leuke kleding, super snelle levering. Mijn favoriet.

Leuke website

Mooie kleding

Top zaak, mooie kleding, goed styling advies

Zeer vriendelijk personeel, goed advies, mooie combinaties, duidelijke site en leuke video presentaties. Snelle levering en telefonisch bereikbaar voor maat/ pasvorm advies.

een duidelijke website

Een mooie impressie van kledingstijl ook op de website. Met passie ingepakt en verstuurd. Succes.

Altijd geslaagd en voldaan de deur uit!

Altijd meedenkend personeel, maakt niet uit wat je past kwa hoeveelheid, komt altijd mooie setjes uit

De Nieuwe Poort 12

3931 jk Woudenberg

033 7200075

Over LAVIE Womenswear

Voel je goed. Op elk moment. Je bent wat je draagt is het gezegde. En daar zit wel een kern van waarheid in. Want kleding beïnvloedt hoe je je voelt en hoe je overkomt. Bij LAVIE Womenswear geloven we dat je je altijd goed moet voelen. Op elk moment. Bij elke gelegenheid. Bij ons kun je dan ook terecht voor kleding waardoor je er niet alleen goed uitziet, maar waarin je je ook gewoon goed voelt. Met alle aandacht voor jou en jouw unieke persoonlijkheid. Zo vinden we altijd een outfit die bij jou en de gelegenheid past. Met een fysieke winkel in Woudenberg en een toegankelijke webshop is de service van LAVIE altijd dichtbij. Persoonlijk, met aandacht en zonder gedoe. In de winkel helpt ons vaste team je graag met advies over kleuren, stoffen en vorm. Of snuffel gerust zelf door de uitgebreide collectie die continu wordt aangevuld. Bijna dagelijks zijn er weer nieuwe items te vinden. Online adviseren en inspireren we je met verrassende combinaties, mooie sets en de nieuwste items. Die je ook eenvoudig kunt combineren met bestaande kledingstukken. En kom je er niet uit? Dan zijn we just a phone call away. Onze collega’s kennen elk item en helpen je graag verder. Facebook: @laviewoudenberg Instagram: @laviewomenswear Telefoon: 0337200075