Altijd een feestje om te shoppen bij La Via.

Altijd enthousiast geholpen enneagram zeer waardeer is dat de dames eerlijk zijn in hoe iets staat. En altijd bereid om je te helpen om eventueel iets anders te vinden. Ook de filmpjes kijk ik met veel plezier.

Supervriendelijk en goed geholpen !!!

Zeer goed geholpen

Fijne winkel en eerlijk advies

Altijd leuk om naar toe te gaan! En door de variatie in de collectie is er altijd en voor iedereen is moois

Snelle levering en keurig verpakt!!!

Hel goed

Attent en vriendelijk

Vriendelijk enthousiast personeel netjes en mooiE kleding

Enthousiast team in een prachtige modezaak. Ook op de website vele indpirende voorbeelden en leuk gepresteerd!

Prima winkel

Snelle correcte levering.

Top geregeld

Bestelling keurig netjes verpakt thuis gekregen

Klantvriendelijkheid

Omdat ik ivm longcovid nauwelijks de deur uit kan bestel ik kleding via de webshop. Het maken en betalen van de kleding via de site verloopt eenvoudig. De site ziet er overzichtelijk uit en het bestelproces is simpel. Alles werkt altijd! De bestelling krijg ik heel snel in huis en is zorgvuldig verpakt. De maten kloppen altijd. Daarnaast geniet ik altijd énorm van de filmpjes die ik via Instagram bekijk. Die zijn vrolijk, vriendelijk en informatief. Ik kijk erg uit naar het moment dat ik de winkel daadwerkelijk kan bezoeken.

Mooi pakketje, kleding goed.

Het was heel mooi verpakt. De kleding past mij goed. Dit was de eerste x dat ik iets thuis liet bezorgen van la Vie . Ook fijn dat je het eventueel in de winkel kan ruilen als het niet past.

Met liefde ingepakt en snelle levering

Zeer goed.

Super service

Mooie collectie, duidelijke website maar vooral de content op Instagram springt eruit. Leuke filmpjes met Titia die de collectie showt. Ik woon in een heel ander deel van het land, maar door sociale media, bestel ik het bij LAVIE. Leuk toch.

Goede ervaring

Fantastisch.

Altijd met plezier geholpen!

Besteld en volgende dag in huis. Heel netjes verpakt.

Fijne webwinkel. Nog leuker om naar de winkel te gaan.

Blouse is mooi!

De blouse is mooi, alleen jammer dat deze naar t parfum rook van iemand!!! Ws gepast of gedragen en dat vind ik niet prettig.

Redelijk

Ik ben fan vd filmpjes op insta, geven inspiratie. Dit was de eerste keer dat ik bestelde. De webshop vind ik nog niet heel overzichtelijk. Mijn bestelling kwam goed op tijd aan. De items waren mooi verpakt. Echter alle kledingstukken roken sterk naar parfum (doelbewust of vd verpakker of ?). Ik vond de geur niet lekker. Drie items behouden en 1 retour gedaan. Het was mij bij de bestelling niet duidelijk gemaakt dat retourneren op eigen kosten zou zijn. Geld teruggave was snel op orde.

Heel tevreden!

Mijn bestelling liep gebeiteld: snel bezorgd en de artikelen netjes verpakt! Ik maakte er de blitz mee op Kerstdag bij mijn kinderen en kleinkinderen! Groet, Willemien Reichert

Prima webshop, klantvriendelijk!

Klantenservice is klantvriendelijk, klacht zo opgelost!

Heerlijke winkelen met enthousiast personeel

Ik kom hier altijd graag voor mijn kleding. Ik had nu een probleempje met mijn broek maar dit werd meteen opgelost en een nieuwe broek is besteld. Dus buiten de fijne sfeer, mooie kleding, enthousiast personeel ook een uitstekende service!

Snelle levering!

Snelle aankoop, de broek die ik wilde was op voorraad gelukkig. Na aankoop volgde een snelle verzending zodat ik hem snel in huis had. Top!

Vriendelijk & goed advies

Altijd leuke kleding en goed advies bij La Vie!

Altijd super fijn geholpen en geslaagd

Eerlijk advies en meedenken, niks is te veel. Ik ga er heel graag heen vooral omdat ik dan ook met andere dingen thuis kom als ik normaal koop omdat ik het niet altijd zie of bedenk. Draag alles wat ik daar heb gekocht met veel plezier en krijg vaak leuke complimenten.

Super collectie

Altijd wel iets leuks in de winkel

Erg fijne winkel

Een mooie collectie, goede service, gezellige dames die fijn advies geven. Ik ben erg blij met lavie

De Nieuwe Poort 12

3931 jk Woudenberg

033 7200075

Over LAVIE Womenswear

Voel je goed. Op elk moment. Je bent wat je draagt is het gezegde. En daar zit wel een kern van waarheid in. Want kleding beïnvloedt hoe je je voelt en hoe je overkomt. Bij LAVIE Womenswear geloven we dat je je altijd goed moet voelen. Op elk moment. Bij elke gelegenheid. Bij ons kun je dan ook terecht voor kleding waardoor je er niet alleen goed uitziet, maar waarin je je ook gewoon goed voelt. Met alle aandacht voor jou en jouw unieke persoonlijkheid. Zo vinden we altijd een outfit die bij jou en de gelegenheid past. Met een fysieke winkel in Woudenberg en een toegankelijke webshop is de service van LAVIE altijd dichtbij. Persoonlijk, met aandacht en zonder gedoe. In de winkel helpt ons vaste team je graag met advies over kleuren, stoffen en vorm. Of snuffel gerust zelf door de uitgebreide collectie die continu wordt aangevuld. Bijna dagelijks zijn er weer nieuwe items te vinden. Online adviseren en inspireren we je met verrassende combinaties, mooie sets en de nieuwste items. Die je ook eenvoudig kunt combineren met bestaande kledingstukken. En kom je er niet uit? Dan zijn we just a phone call away. Onze collega’s kennen elk item en helpen je graag verder. Facebook: @laviewoudenberg Instagram: @laviewomenswear Telefoon: 0337200075