Goede ervaring!

Ben erg blij met de mooie blouse die ik had besteld ! Zat mooi in gepakt . En werd op tijd afgeleverd ! Hij paste precies En als ik wat leuks zie bestel ik het ! Want ik woon niet vlakbij dus via internet toch de mooie kleding kunnen stellen is voor mij een uitkomst

Een woord: TOP

Ik woon te ver weg daarom bestel ik af en toe. Top winkel. Bij twijfel over een product heb ik wel eens telefonisch contact gehad altijd netjes te woord gestaan. Erg mooie kleding. Voor mijn portemonnee maar goed dat jullie niet in de buurt zitten

Mooie collectie en altijd enorm geïnspireerd door de leuke fimpjes en de foto’s..

Snelle levering, fijn geholpen aan de telefoon en een correcte retourregeling!

Snelle levering en perfecte pasvorm

Keurig verpakt en snel geleverd

heel enthousiast

superleuke filmpjes met allerlei soorten items..

Prachtig verpakt en supersnel ontvangen

Heb een blouse en broek van het merk red button gekocht. Altijd lastig om online te winkelen maar inmiddels weet ik mijn maat bij dit merk. De bestelling was snel geleverd en keurig verpakt met nog een leuke tekst erbij. Supper blij ben ik met mijn outfit

De webshop bedoel ik. Snel, netjes, alleen dat punten sparen loopt niet bij mij. Ik was ook n keer in de winkel, helaas had ik andere verwachtingen , ik liep wat verloren, en het leek of de vreemde eend het zelf wel kon vinden, toen was ik wat teleurgesteld….

De bestelling was binnen 1 dag bezorgd en ik ben er mega blij mee

Goede website en vlotte service

Snelle afhandeling van de bestelling

Mooie kleding leuk gepresenteerd

Super snelle levering

Super goed!

Altijd tijd voor advies en vragen, ik bestel altijd online omdat ik te ver van de winkel woon. Geweldige collectie en super leuk de filmpjes altijd…..je kunt dan altijd goed zien hoe het staat en of het iets voor mij is! Top!!

Supersnelle levering

Ik zag een leuk setje in één van de filmpjes op Facebook. Besteld en binnen 24 uur geleverd. Het staat leuk en ik ben er erg blij mee.

Ben blij met de webshop

Snelle levering goed advies over maten ik ben heel tevreden

Hele fijne winkel

Al meerdere keren besteld bij LaVie en altijd naar volle tevredenheid Snel verzonden en bij evt retour snel geld terug Ook wel eens in de zaak geweest in Woudenberg en dat was ook een fijne ervaring kortom deze winkel is een aanrader!

Snelle levering en super tevreden met mijn aankoop!

Alles helemaal super, maar jammer van de hoge verzendkosten

Service zoals altijd helemaal top, maar ik vind de verzendkosten bij een online bestelling erg hoog. De verleiding om online verder te zoeken naar een gelijk product zonder verzendkosten is groot...

De Nieuwe Poort 12

3931 jk Woudenberg

033 7200075

Over LAVIE Womenswear

Voel je goed. Op elk moment. Je bent wat je draagt is het gezegde. En daar zit wel een kern van waarheid in. Want kleding beïnvloedt hoe je je voelt en hoe je overkomt. Bij LAVIE Womenswear geloven we dat je je altijd goed moet voelen. Op elk moment. Bij elke gelegenheid. Bij ons kun je dan ook terecht voor kleding waardoor je er niet alleen goed uitziet, maar waarin je je ook gewoon goed voelt. Met alle aandacht voor jou en jouw unieke persoonlijkheid. Zo vinden we altijd een outfit die bij jou en de gelegenheid past. Met een fysieke winkel in Woudenberg en een toegankelijke webshop is de service van LAVIE altijd dichtbij. Persoonlijk, met aandacht en zonder gedoe. In de winkel helpt ons vaste team je graag met advies over kleuren, stoffen en vorm. Of snuffel gerust zelf door de uitgebreide collectie die continu wordt aangevuld. Bijna dagelijks zijn er weer nieuwe items te vinden. Online adviseren en inspireren we je met verrassende combinaties, mooie sets en de nieuwste items. Die je ook eenvoudig kunt combineren met bestaande kledingstukken. En kom je er niet uit? Dan zijn we just a phone call away. Onze collega’s kennen elk item en helpen je graag verder. Facebook: @laviewoudenberg Instagram: @laviewomenswear Telefoon: 0337200075