Filters

8

kennis van zaken.

installatie gaat vlot

 • Aanbevelen? Ja
10

goed

vrindelijk, goed en kundig

 • Aanbevelen? Ja
10

Topservice!

Keurig geholpen, mooi systeem en nette, vrolijke monteurs!

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer goed!

Goede service, snel gelegd, erg strak!

 • Aanbevelen? Ja
8

Goed, maar wees scherp

Vrij lang gezocht en diverse offertes ontvangen. Bij Zonion viel de scherpte van de prijs mij op. Maar ook het feit dat ze niet per se langs komen en toch een offerte kunnen maken. Zijn daartoe zeker wel bereid daar niet van. Na goede reviews gelezen te hebben had ik dan ook akkoord gegeven op 1 van de door mij aangevraagde offertes. Omdat ik nog wat vragen had, kwam kort voor de installatie datum toevallig aan het licht dat ze materialen voor een andere offerte hadden besteld. Maar de beoogde installatie kon toch doorgaan op de geplande dag. Nadat de panelen erop lagen werkte alles prima, maar was ik niet tevreden over het aanzicht. Ze lagen onverwacht hoog en de kabels eronder waren duidelijk zichtbaar. Ook was de kabel doorvoer op het dak een vreemd uitstekend object. Beide punten had ik niet eerder elders op een dak gezien. Dit was dusdanig storend dat ik heb gevraagd of het kon worden aangepast. Dit is na een beetje aandringen binnen een aantal maanden goed opgelost. De panelen liggen nu strakker en de kabel doorvoer is ook een stuk beter. Nogmaals bedank ik de twee monteurs die toen zijn geweest want dat waren echt toppers en hebben mijn beoordeling zeer positief beïnvloed.

 • Aanbevelen? Ja
10

zeer tevreden

professioneel, correct en prima geïnstalleerd

 • Aanbevelen? Ja
10

Alles keurig netjes en professioneel.

Levert hoge kwaliteit tegen een lage prijs. Kleine fabrieksfout werd ontdekt na oplevering echter binnen één dag opgelost!

 • Aanbevelen? Ja
7

geweldig

sinds kort 8 zonnepanelen, echter geen of bijna geen zon gehad. Makkelijk de opbrengst op de app te volgen. Hoop op meer zon en geweldige opbrengst!!!!!

 • Aanbevelen? Ja
10

Profesioneel en klantgericht, flexibel.

Afspraken werden nagekomen, planning van de werkzaamheden kon op korte termijn nog worden aangepast. Het installatie team verdient een extra pluim.

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede offerte, komen afspraken na. goede nazorg

-

 • Aanbevelen? Ja
9

perfecte montage en kwaliteit

Zonnepanelen mooi in oost-west ligging en aangesloten met laadpaal. Goede uitleg en service.

 • Aanbevelen? Ja
10

Vriendelijk bedrijf en kundig personeel

20 panelen laten monteren door Zonion. Vriendelijk kontakt. Beleefd en vriendelijk hardwerkend personeel. Ondanks koud nat weer bleven ze positief ;) Zeer tevreden

 • Aanbevelen? Ja
9

Prima bedrijf

Zonion komt de gemaakte afspraken na en er valt tijdens de installatie met de medewerkers zeer goed te overleggen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Vakmanschap & betrouwbaar

Betrouwbaarheid is een groot goed, voeg daarbij vakmanschap en de cirkel is rond.

 • Aanbevelen? Ja
10

Echt top

Mijn ervaring met dit bedrijf is echt top van hebt begin af aan. Allereerst de kundige uitleg van de welke panelen en apparatuur voor jou huis/bedrijf geschikt is. Dan de montage ook in 1 woord top te noemen fantastische gedreven vakmensen die het echt heel mooi hebben gemonteerd en hebben afgewerkt. En super netjes hebben achtergelaten. Kortom zoek je een bedrijf voor een eerlijk advies concurrerende prijzen en een super eigen technisch team dan moet u echt bij deze mensen zijn.

 • Aanbevelen? Ja
7

Een keurige geoliede op elkaar afgestelde machine

Met het bedrijf overeengekomen offerte werd nauwkeurig nageleefd en alle onderdelen werden tussentijds geëvalueerd. Afwijkingen en bijzonderheden werden keurig gemeld en aan het hoofdkantoor doorgegeven, men nam de verantwoordelijkheid op zich bij gemaakte fouten die van de offerte in mindering gebracht. Helaas werd niet gemeld ( stond wel op de offerte) dat je je moest aanmelden bij de netbeheerder op dag 1 van het opwekken van zonne-energie. Gelukkig waren er afspraken vooraf gemaakt omtrent het verbreken van de verzegeling van de groepenkast

 • Aanbevelen? Ja
8

De mannen waren vriendelijk en deskundig.

In het begin kwam de professionaliteit een beetje twijfelachtig over bij ons. De communicatie verliep een beetje stroef. Uiteindelijk hebben ze onze twijfels volledig weggenomen en hebben netjes werk afgeleverd. Met één dag werk hebben ze bij ons 10 zonnepanelen en een airco unit geplaatst. Wij hebben totaal geen last van ze gehad. Ze hebben hun werk top gedaan! Goede prijs kwaliteit verhouding.

 • Aanbevelen? Ja
10

Betrouwbaar

Professioneel bedrijf. Helder advies en goede communicatie. Komen afspraken na,. Verder een goede prijs/kwaliteit verhouding.

 • Aanbevelen? Ja
10

Installatie netjes en conform afspraak geplaatst

Team van 4 monteurs kwam netjes op tijd en heeft de installatie keurig geplaatst en aangesloten zoals besproken

 • Aanbevelen? Ja
10

Snel en vakkundig gelegd.

Emiel en team dank jullie wel voor het snel en vakkundig leggen van onze zonnepanelen. Alles keurig afgewerkt en achter gelaten.

 • Aanbevelen? Ja
9

Snel en netjes geplaatst

Een leuk team mannen die rustig en netjes werken.

 • Aanbevelen? Ja
8

Werken netjes vriendelijke medewerkers

Het plaatsen van van de panelen ging vlot.de jongens die kwamen plaatsen zijn erg vriendelijk en werken netjes.

 • Aanbevelen? Ja
10

Vriendelijk personeel

Uitstekend,vriendelijk personeel

 • Aanbevelen? Ja
10

snelle installatie door goede technische mensen die meedenken

snelle installatie door goede technische mensen die meedenken.

 • Aanbevelen? Ja
10

Fijn bedrijf met fijne medewerkers !

Vandaag mijn zonnepanelen geleverd en geinstalleerd. Drie man sterk en op afgesproken tijd. Duidelijk teamspelers die op elkaar zijn ingespeeld want alles ging snel en soepel! De verbinding met het “internet” ging minder makkelijk maar daarvan bleek de oorzaak te liggen bij de servers van de omvormer en dus buiten de invloed van de monteurs van Zonion. Er getuige van geweest dat de medewerkers op de nodige backup kunnen vertrouwen van collega’s om oplossingen te vinden voor het probleem met het verbinden met internet; in no time was er een vierde monteur ter plaatse om te helpen. Juist toen werd vanuit bedrijf teruggebeld dat de servers van de omvormers er uit lagen….. Ergo: goed, snel en netjes gewerkt door vriendelijke monteurs.

 • Aanbevelen? Ja

Bedrijfsgegevens

Staalwijk 2 B

8251 JX Dronten

0321 316 042

[email protected]

Over Zonion

Zonion.nl is vanaf 2013 leverancier en installateur in de zonne-energie. In 1997 zijn we begonnen in de wind-energie. Onze interesse in de zonne-energie werd gewekt door nieuwe technieken en mogelijkheden. Vanaf dat moment zijn we zonnepanelen gaan installeren en bieden we materialen aan via onze webshop. We behandelen offerteaanvragen en hebben in het voortraject overleg met geïnteresseerden. Onze vrijblijvende offerte is altijd maatwerk. Bij onduidelijkheden komen we voordat we gaan installeren eerst op bezoek. Op deze manier worden onaangename verrassingen voorkomen en weet de klant wat hij krijgt. Een professioneel team komt met moderne middelen om de zonnepanelen te installeren en op te leveren. We zijn een no nonsene bedrijf en zijn van A tot Z betrokken. Er zijn geen andere bedrijven nodig voor uw installatie. Wij verzorgen alles inclusief de BTW teruggave voor particulieren. Wij leveren materialen van uitstekende kwaliteit vaak voor de scherpste prijs. Wij doen het werk met eigen teams. Zonion levert met deskundig personeel de beste installatie. Er worden geen concessies gedaan op kwaliteit en veiligheid. Zonnepanelen kopen is een investering. Maar je energierekening wordt meteen flink lager en zo verdien je je investering terug. Meestal is de installatie in 4-6 jaar terugverdient. Daarna heb je nog vele jaren gratis zonnestroom. Laat het niet liggen maar neem contact met ons op.

Kiyoh Reviews

• Iedereen mag een review schrijven zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier meer.