Snelle en correcte levering
Conform verwachting: snelle levering, product is bekend, prijs is okay.
18 August 2024
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 100 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,4
Review overzicht
Conform verwachting: snelle levering, product is bekend, prijs is okay.
18 August 2024
Geert
Neede
Goed advies en scherpe prijs!
3 August 2024
Laura
Winterswijk
Bereikbaar via instagram met snel contact. Prima voor elkaar
1 August 2024
Frank
Zwolle
Verschrikkelijk aardige verkoper Pieter
31 July 2024
pim
groenlo
Padeldistrict biedt haar padelartikelen tegen scherpe prijzen aan. Ze hebben een ruim assortiment en ze leveren snel uit. Je kunt de bestelling ook binnen een aantal uren ophalen zodra de bestelling geplaatst is. Een extra grip op het aangeschafte padelracket te wikkelen is geen probleem, dit getuigt van een hoog service nivo.
22 July 2024
Marthijn
Snel en goede levering
20 July 2024
Gerard
Terneuzen
Hebben goed meegedacht over type racket en mocht er ook een aantal testen
16 July 2024
Ivette
Enschede
Alles gewoon perfect geregeld!
14 July 2024
Alex van Kalken
Doetinchem
Overzichtelijke site en snelle levering.
14 July 2024
Boudewijn
Zoetermeer
Behulpzaam en prima advies
10 July 2024
Franklin
Groenlo
Via de chat advies voor een padelracket gehad. Niet via een robot maar met een persoon die mij heeft geholpen. Bedankt
4 July 2024
Carmen
Enschede
Van mijn bestelling (2 stuks) was nog maar 1 op voorraad. Heb i.o.m. webshop een ander artikel besteld (meerprijs 2 €). Deze werd zonder extra kosten afgeleverd. Kom zeker terug in de webshop van Padeldistrict
25 June 2024
Sam
HOOGEZAND
ik wilde een racket bestellen met een cadeaubon, maar dat lukte niet, ik dacht dan maar wachten tot maandag maar er was iemand zo laat nog aan het werk die mij heeft geholpen op zaterdagavond! Dat is meer dan service !
23 June 2024
Maureen
Haaksbergen
Mooi vest besteld. Zeer snelle levering. Goede informatie over levering met Track en Trace. Perfect zoals het hoort.
23 June 2024
Roland
Almelo
Fantastische hulp gekregen met het uitzoeken naar een nieuw racket.
20 June 2024
Quint
Groenlo
Heel blij met m’n skippybal:) voel me weer 8. Multifunctioneel. Ik gebruik m ipv stoel oa en rugmassage. Zeer tevreden mee
15 June 2024
Valentine
Utrecht
Goede prijs, alles vanuit padeldistrict ging goed. Alleen Dpd heeft mij wat minder geholpen.
12 June 2024
Sam
Zoetermeer
Dag Sam,
Bedankt voor je review. Helaas is er bij DPD iets misgegaan waardoor jouw pakket vertraagd is. Dit vinden wij erg vervelend.
We hebben je pakket dezelfde dag nog meegegeven aan DPD, zoals je kunt zien middels je pakketnummer.
Mijn spullen op maandag besteld en volgende dag voor 12.00 uur in huis!
11 June 2024
Robert
Terborg
Ropbert, bedankt voor je review!
Ik had een te kleine maat besteld ondanks de maattabel op de website van padeldistrict.com. Deze teruggestuurd en nieuwe besteld. Geld terug was snel geregeld en de juiste maat kwam een dag later bezorgd door DPD. Keurig op de aangegeven tijd. Blij mee
18 May 2024
Petra
Leusden
Dag Petra,
Bedankt voor je review, we stellen het zeer op prijs!
Snelle levering, compleet en super spullen! Zeker een aanrader
10 May 2024
Peter van Strijen
JULIANADORP
Bedankt voor je positieve beoordeling!
Snel en prima geleverd en goede tennisschoenen!
5 May 2024
Kimm
Hilversum
Hoi Kim,
Bedankt voor je goede beoordeling!
Er zit geen retour label bij en na mail contact blijkt dat retour op eigen kosten is. Dat is prima maar geef dat dan duidelijk aan vooraf.
Beveelt niet aan
30 April 2024
Bregt De Jong
Oranjewoud
Beste Bregt,
Bedankt voor je feedback.
Onder het kopje "Retourneren en omruilen" en onze FAQ staat onze retourprocedure vermeld:
We kunnen ons voorstellen dat het niet voor iedereen duidelijk genoeg is aangegeven op de website. We zullen dit intern oppakken!
Snelle reactie op vragen vooraf.
23 April 2024
Jan
Assen
Dank je wel, Jan. Goed te horen!
Top product, super snelle levering
18 April 2024
Kristin
Amsterdam
Beste Kristin,
Bedankt voor je review. Tot een volgende keer!
polo shirtjes gekocht. prima prijs en kwaliteit
16 April 2024
Ed
Zaandam
Beste Ed,
Bedankt voor je review!
Padeldistrict is dé regionale webshop in Oost-Nederland. We hebben een ruim aanbod van padelartikelen, waaronder padelrackets en padel tassen, van al jouw favoriete padelmerken!
Onze winkel is gevestigd in Groenlo aan de N18 in de Achterhoek. Vanuit ons magazijn versturen wij dagelijks onze bestellingen door heel Nederland en daar buiten. Wij combineren onze lokale service met alle voordelen van een professionele online organisatie!
Den Sliem 35
7141 JE Groenlo