Geachte heer De Reyt, Bedankt voor uw review. Begrijpelijk dat u geen 40 km gaat reizen om een pakket op te halen. Uw pakket ligt nog bij het afhaalpunt van PostNL. Wanneer wij uw pakket retour hebben ontvangen zullen wij uw pakket kosteloos opnieuw versturen. Wij vragen u vriendelijk om eerst contact op te nemen met de klantenservice. Wij zullen het altijd uitzoeken en oplossen voor de klant. Met vriendelijke groet, Klantenservice Perfect Water
Geachte heer Dewaele, Naar aanleiding van uw review hebben wij dinsdag telefonisch contact gehad. Wij hadden een melding gedaan bij de transporteur. Gisteren einde van de dag heeft u uw pakket ontvangen. Dat heeft u zojuist telefonisch ook bevestigd. Fijn om te horen dat u uw pakket heeft ontvangen. De transporteur had helaas wat vertraging, waarom is voor ons helaas onbekend. Wij vragen u vriendelijk om eerst contact op te nemen met de klantenservice. Wij gaan het altijd voor de klant uitzoeken en oplossen. Met vriendelijke groet, Klantenservice Perfect Water
Originele beoordeling
Geachte mevrouw Damme, Bedankt voor uw review. I.v.m. de vakantieperiode waren wij beperkt bereikbaar. Inmiddels heeft u bericht van ons gehad dat u inderdaad een verkeerd artikel toegestuurd had gekregen maar dat wij vandaag nog een juiste artikel naar u toesturen. Onze excuses voor het ongemak. Wij gaan ervan uit dat het nu voor u is opgelost. Met vriendelijke groet, Klantenservice Perfect Water
Originele beoordeling
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.