Fijn om te horen dat je zo tevreden bent:). Veel plezier met je bestelling.
Wat vervelend om te horen dat je (nog) niet tevreden bent. Als je deze opmerking ook even deelt met info@pennendrukkerij.nl, dan komen we met een oplossing:).
Fijn om te horen dat jullie zo tevreden zijn:). En natuurlijk bedankt voor de feedback!
Fijn om te horen dat je tevreden bent Marianne:).
Leuk om te horen dat je zo tevreden bent Forsie! En bedankt voor je feedback:).
Fijn om te horen dat je zo tevreden bent Manuela! En bedankt voor je feedback:).
Goed om te horen dat je zo tevreden bent Evert! Veel plezier met de pennen:).
Goed om te horen dat je zo tevreden bent Joël! Veel plezier met de pennen!
Fijn om te horen dat je zo tevreden bent Thijs! Veel plezier met je bestelling:).
Wat leuk om te horen dat jullie zo tevreden zijn! Veel plezier met de pennen en notitieboekjes.
Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent Monique! Veel plezier met de pennen.
Goed om te horen dat je zo tevreden bent Sjaak! Veel plezier met de pennen.
Fijn om te horen dat je zo tevreden bent Dorothy:). Veel plezier met de pennen.
Bedankt voor deze mooie review Ria! Veel plezier met je bestelling:).
Bedankt voor deze mooie beoordeling Grace! Veel plezier met je bestelling:).
Fijn om te horen dat jullie zo blij zijn met de bedrukte pennen:)!
Fijn om te horen dat je zo tevreden zijn Lenie! Veel plezier met de bedrukte pennen:).
Wat fijn om te horen dat jullie zo tevreden zijn! Veel plezier met de bedrukte pennen:).
Bedankt voor dit prachtige cijfer Yirka:).
Wat geweldig om te horen dat je zo tevreden bent Bob! Heel veel plezier met je bestelling.
Bedankt voor dit mooie cijfer Steven:).
Goed om te horen dat je zo tevreden bent en bedankt voor je feedback Max!
Fijn dat je zo tevreden bent Vera! Veel plezier met de pennen:).
Bedankt voor deze mooie beoordeling! Heel veel plezier met de pennen!
Bedankt voor deze mooie beoordeling Sinan! Heel veel plezier met de pennen!
Pennen met logo is het meest gebruikte promotiemiddel, wij bij Pennendrukkerij.nl zijn gespecialiseerd in het bedrukken en leveren van pennen met eigen opdruk in 1 kleur of in full color. Wij hebben pennen voor ieder budget wat past bij de uitstraling van uw bedrijf of product. Heeft u een kleine oplage pennen nodig, dan is dit al mogelijk vanaf 25 stuks. Wanneer u de pennen snel nodig heeft kunt u gebruik maken van onze 24- 48 uurs levering. Met een bedrukte pen met logo en/of tekst maakt u snel en effectief reclame. Kunt u geen keuze maken neem dan contact op met onze medewerkers 030 - 7400130.