Pennen zijn goed alleen levertijd wat aan de langen tijd

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor de review Jack!

Verrassend

Voor de eerste keer besteld . Ruime keuze , met goed prijs Snel geleverd en juiste resultaat Is mooie pen geworden Kom zeker terug voor nieuwe bestelling

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor de mooie review:). Heel veel plezier met de pennen!

Snel besteld en geleverd!

Een goede site makkelijk een pen bedrukken met tekst erg mooie pennen geworden!

Reactie van het bedrijf

Heel veel plezier met de pennen Carla! En bedankt voor de mooie review:)

Goed product en levering.

Voor het eerst gepersonaliseerde pennen besteld voor ons feestje. Zien er prima uit. Het bestellen en het opmaken van de pennen is heel simpel. Als we ooit weer zoiets nodig hebben weten we waar we opnieuw terecht kunnen.

Reactie van het bedrijf

Heel veel plezier met de pennen en bedankt voor de mooie review.

Snel geleverd en precies zoals op de voorvertoning te zien was.

Reactie van het bedrijf

Heel veel plezier met de pennen en bedankt voor deze mooie beoordeling.

Goede pen

Hele goed pen degelijke kwaliteit

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor de 5 sterren Patrick:).

Uitstekende service

We zijn uitstekend geholpen nadat de kwaliteit van de eerste levering van full color bedrukte pennen niet helemaal naar wens bleek. Binnen enkele dagen hebben we een volledig nieuwe levering ontvangen die volledig naar wens is. Nogmaals bedankt!

Dankjewel Marc:)!

snelle service en mooie pennen

Het was makkelijk om de tekst in te vullen. Nu heb ik een mooie pen met onze bedrijfsnaam erop. Tevens snel geleverd.

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor dit prachtige cijfer, Nancy!

Mooie pennen

Ze verdoen ruimschoots aan mijn verwachting

Reactie van het bedrijf

Heel fijn om te horen Jack!

Ok

Heel tevreden

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor de mooie beoordeling Koen!

Mooie pennen die lekker schrijven

Pennen besteld met opdruk zodat ik deze als visitekaartje kan meegeven bij gemaakte bestellingen. Mooie pennen en ze schrijven ook erg fijn. Bedankt

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor de mooie beoordeling Domenica!

Prima service, snelle levering van een mooi product!

Site is helder en makkelijk in te vullen. Pennen met zelf bedachte opdruk.

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor deze mooie beoordeling Hester! Veel plezier met je bestelling:)

Tevreden

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor deze mooie beoordeling Rene:)

Goede pennen voor een mooie prijs

Goede pennen voor een mooie prijs

Mooie pennen, snelle levering!

Makkelijk zelf online te ontwerpen met logo, vVverschillende pennen en kleuren en makkelijk online te ontwerpen.

Reactie van het bedrijf

Wow! Van zulke beoordelingen worden we blij:)

Conform aanvraag geleverd.

Het bestellen van de pennen ging snel en simpel. Vervolgens de opdracht gegeven en gedurende het korte vervaardigingsproces goed op de hoogte gehouden. De pennen zijn snel en conform aanvraag geleverd. Mooie kwaliteit.

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor deze mooie beoordeling Eddy!

Goed.

Prima, snel geleverd, ziet er goed uit

Reactie van het bedrijf

Wow, bedankt voor deze mooie beoordeling!

Klasse

Heb pennen besteld de volgende dag wordt ik gebelt er zijn afspraken gemaakt het was kort dag het is allemaal gelukt ik was blij ik kon 130 kinderen blij maken super

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor dit mooie cijfer Dirk!

Snel en goeie kwaliteit

Prachtig afgewerkte balpennen ,die ik met trots zal uirdelen. Snel geleverd. Heel betrouwnare webshop

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor deze prachtige beoordeling! Heel veel plezier met de pennen:).

Duidelijke website en vriendelijk en behulpzaam personeel.

De website is erg duidelijk en het maken van de proefdruk gaat eenvoudig. Na het invullen van de gegevens lukte het niet om de pennen te bestellen en heb ik hiervoor gebeld. Het probleem werd snel gevonden en opgelost. Ik had een erg vriendelijke dame aan de telefoon. De controle van de proefdruk die ik na bestellen toegestuurd kreeg was toch niet helemaal naar wens. Nadat ik mijn twijfels had omschreven zijn er door het personeel aanpassingen gedaan waar ik erg blij mee ben. Een paar dagen later kreeg mooie pennen toegestuurd. Ik ben erg tevreden!

Reactie van het bedrijf

Wow een 10! Daar zijn we natuurlijk ontzettend blij mee;). Bedankt voor je beoordeling Ariela.

Besteld via site netjes op tijd geleverd

Makkelijk te bestellen en betaald via site. snelle leverig

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor dit mooie rapportcijfer ;-)

prijs kwaliteit goede verhoudeng

duidelijke omschrijving, makkelijke interface website

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor deze mooie review!

snel en goed geleverd. heb wel het idee dat er niet al te veel inkt in de pennen zit. als ik de vulling tegen het licht houd. maar dat zal de tijd uit wijzen

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor deze mooie beoordeling. Heel veel plezier met de pennen!

Super blij met eindresultaat van de door ons bestelde pennen.

Wij hebben als particulier 100 bedrukte pennen besteld en waren benieuwd of het ontwerp goed zou zijn. De pennen waren super snel klaar en naar ons verstuurd. Het eindresultaat mag er zijn en de kwaliteit van de pennen is prima, ze schrijven lekker en dat is toch zeker ook belangrijk!

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor deze mooie beoordeling Pieter. Veel plezier met de pennen!

goeie pennen verkeerde kleur gekregen

verkeerde kleur gekregen

Over Pennendrukkerij.nl

Pennen met logo is het meest gebruikte promotiemiddel, wij bij Pennendrukkerij.nl zijn gespecialiseerd in het bedrukken en leveren van pennen met eigen opdruk in 1 kleur of in full color. Wij hebben pennen voor ieder budget wat past bij de uitstraling van uw bedrijf of product. Heeft u een kleine oplage pennen nodig, dan is dit al mogelijk vanaf 25 stuks. Wanneer u de pennen snel nodig heeft kunt u gebruik maken van onze 24- 48 uurs levering. Met een bedrukte pen met logo en/of tekst maakt u snel en effectief reclame. Kunt u geen keuze maken neem dan contact op met onze medewerkers 030 - 7400130.