Goede levering, mooie pennen!

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor deze mooie review Aloor!

Prima produkt

Eenvoudig te personaliseren Leuk produkt tegen prima prijs

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor deze prachtige review Anja:)!

duidelijke website, duidelijke proefdruk gestuurd waar je evt nog een wijzeging in aan kunt brengen en de levering van de pennen zijn top

Reactie van het bedrijf

Fijn om te horen dat je zo tevreden bent Jannie:)!

Toch nog een hele mooie oplossing

Helaaseen slechte start gehad maar na een ander telefoontje is er een oplossing. Nu is alles netjes geregeld Mark bedankt voor het luisteren en een snelle oplossing!!@@

Top service! Snel en goed.

Ze reageerde snel op mijn bericht en dachten goed mee. Flexibel in de planning waardoor mijn producten precies op tijd aankwamen. Heel fijn!

Reactie van het bedrijf

Goed om te horen dat je zo tevreden bent Ghizlane! En hartelijk dank voor de review:).

Top!!!

Ik ben zeer tevreden over deze producten . Ik ben een startende ondernemer en heb hier voor een leuke prijs mijn 1e pennen en Aanstekers laten drukken. Ik kom zeker terug!!

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor deze top beoordeling!

Prima ervaring, goede service en klantvriendelijk. De levering had iets sneller gemogen. Prima ervaring al met al.

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor de mooie beoordeling!

Gewoon goed!

Helmaal niks op aan te merken, ze doen wat ze beloven.

Reactie van het bedrijf

Goed om te horen dat je zo tevreden bent Renate! En hartelijk dank voor dit mooie rapportcijfer:).

Mooie, persoonlijke pennen

De keuze in pennen is groot. Ik koos voor de bamboepen met een mooie inscriptie voor het huwelijk van mijn dochter en schoonzoon. Een persoonlijk tintje voor deze bijzondere dag.

Reactie van het bedrijf

Fijn om te horen dat je zo tevreden bent Lotty! En hartelijk dank voor de top beoordeling:).

Alles in orde

Reactie van het bedrijf

Fijn om te horen dat jullie zo tevreden zijn! En hartelijk dank voor de mooie review:).

Verkeerde kleur

Ik heb 200 pennen besteld met 2 verschillende teksten en 2 verschillende kleuren. Elk tekst had een ander kleur rubber. De kleur rubber zaten bij de verkeerde tekst. Gelukkig konden wij de pennen nog omwisselen van kleur dus dan zat je daar 200 pennen, 1 om 1 om te wisselen. Belachelijk!

Prima product voor een scherpe prijs!

Prima product voor een scherpe prijs!

Reactie van het bedrijf

Fijn om te horen dat je zo tevreden bent:). Bedankt voor je review!

Goede kwaliteit en top geregeld

Top: kleine oplage mogelijk, veel bewerkingsmogelijkheden, pen van goede kwaliteit (schrijft lekker, stevig), duurzaam, geleverd binnen de opgegeven termijn.

Reactie van het bedrijf

Goed om te horen dat je zo tevreden bent Marieke:). En bedankt voor je review!

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor de review Henk!

Pennen zijn goed alleen levertijd wat aan de langen tijd

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor de review Jack!

Verrassend

Voor de eerste keer besteld . Ruime keuze , met goed prijs Snel geleverd en juiste resultaat Is mooie pen geworden Kom zeker terug voor nieuwe bestelling

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor de mooie review:). Heel veel plezier met de pennen!

Snel besteld en geleverd!

Een goede site makkelijk een pen bedrukken met tekst erg mooie pennen geworden!

Reactie van het bedrijf

Heel veel plezier met de pennen Carla! En bedankt voor de mooie review:)

Goed product en levering.

Voor het eerst gepersonaliseerde pennen besteld voor ons feestje. Zien er prima uit. Het bestellen en het opmaken van de pennen is heel simpel. Als we ooit weer zoiets nodig hebben weten we waar we opnieuw terecht kunnen.

Reactie van het bedrijf

Heel veel plezier met de pennen en bedankt voor de mooie review.

Snel geleverd en precies zoals op de voorvertoning te zien was.

Reactie van het bedrijf

Heel veel plezier met de pennen en bedankt voor deze mooie beoordeling.

Goede pen

Hele goed pen degelijke kwaliteit

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor de 5 sterren Patrick:).

Uitstekende service

We zijn uitstekend geholpen nadat de kwaliteit van de eerste levering van full color bedrukte pennen niet helemaal naar wens bleek. Binnen enkele dagen hebben we een volledig nieuwe levering ontvangen die volledig naar wens is. Nogmaals bedankt!

Dankjewel Marc:)!

snelle service en mooie pennen

Het was makkelijk om de tekst in te vullen. Nu heb ik een mooie pen met onze bedrijfsnaam erop. Tevens snel geleverd.

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor dit prachtige cijfer, Nancy!

Mooie pennen

Ze verdoen ruimschoots aan mijn verwachting

Reactie van het bedrijf

Heel fijn om te horen Jack!

Ok

Heel tevreden

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor de mooie beoordeling Koen!

Mooie pennen die lekker schrijven

Pennen besteld met opdruk zodat ik deze als visitekaartje kan meegeven bij gemaakte bestellingen. Mooie pennen en ze schrijven ook erg fijn. Bedankt

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor de mooie beoordeling Domenica!

Over Pennendrukkerij.nl

Pennen met logo is het meest gebruikte promotiemiddel, wij bij Pennendrukkerij.nl zijn gespecialiseerd in het bedrukken en leveren van pennen met eigen opdruk in 1 kleur of in full color. Wij hebben pennen voor ieder budget wat past bij de uitstraling van uw bedrijf of product. Heeft u een kleine oplage pennen nodig, dan is dit al mogelijk vanaf 25 stuks. Wanneer u de pennen snel nodig heeft kunt u gebruik maken van onze 24- 48 uurs levering. Met een bedrukte pen met logo en/of tekst maakt u snel en effectief reclame. Kunt u geen keuze maken neem dan contact op met onze medewerkers 030 - 7400130.