Snelle, klantgerichte top service en mooie pennen

Top! Prachtige pennen. Snelle service. Er wordt mee gedacht. En dat is erg fijn om te merken.

Goeie service, mooie pennen.

Snel geleverd, mooi produkt.

Zeer tevreden over de geleverde pennen. Zien er mooi uit, kleur zoals op de site. Snel geleverd. Top!

We zijn tevreden met het afgeleverde product!

We hebben een goede ervaring gehad met het bestellen van het gewenste product.

Snelle, duidelijke en goede kwaliteit levering.

Een zeer klantvriendelijk & goed bedrijf!

Vrij laat besloten om toch pennen met opdruk te willen voor een bruiloft. Gebeld en de situatie uitgelegd. I.o.m. Carmen de bestelling geplaatst en na 2 dagen was de bestelling al binnen. Pennen zagen er top uit! gasten op de bruiloft waren er erg blij mee!

Goede prijs en communicatie

Prettig contact gehad gedurende het hele proces. Men denkt mee en borgt de kwaliteit. Top!

Alles goed verlopen mooi resultaat

Fijn contact gehad doordat er werd meegedacht en goede bedrukking

Voor-tijdens en na de bestelling werd ik goed geholpen met het bedrukken van de pennen. Ik was opzoek naar het dubbelzijdig bedrukken van pennen, echter kon ik dat niet direct vinden. Bij Pennendrukkerij.nl was dat mogelijk. Daarnaast werd ik ook geholpen door de tekst even groot te maken als de tekst op het logo. Na het bestellen krijg je een proefdruk en vriendelijke reminders als je daar nog niet op hebt gereageerd. Helemaal top als je meer meerdere dingen tegelijk bezig bent op een dag. Verder was de bestelling binnen de afgesproken levertijd bezorgd

zeer tevreden met mijn afscheidskado voor collega's!

mooie pen voor een gunstige prijs!

Gewelig

Ik bestel voor eerst bij jullie. Ik vind gewelig hoe jullie het doen

Top, goede klantenservice!

In eerste instantie leek het bestellen van pennen met logo via Klarna niet te lukken. Maar mbv de klantenservice was het snel geregeld. Snelle levering van de pennen.

Goede levering, mooie pennen!

Prima produkt

Eenvoudig te personaliseren Leuk produkt tegen prima prijs

duidelijke website, duidelijke proefdruk gestuurd waar je evt nog een wijzeging in aan kunt brengen en de levering van de pennen zijn top

Toch nog een hele mooie oplossing

Helaaseen slechte start gehad maar na een ander telefoontje is er een oplossing. Nu is alles netjes geregeld Mark bedankt voor het luisteren en een snelle oplossing!!@@

Top service! Snel en goed.

Ze reageerde snel op mijn bericht en dachten goed mee. Flexibel in de planning waardoor mijn producten precies op tijd aankwamen. Heel fijn!

Top!!!

Ik ben zeer tevreden over deze producten . Ik ben een startende ondernemer en heb hier voor een leuke prijs mijn 1e pennen en Aanstekers laten drukken. Ik kom zeker terug!!

Prima ervaring, goede service en klantvriendelijk. De levering had iets sneller gemogen. Prima ervaring al met al.

Gewoon goed!

Helmaal niks op aan te merken, ze doen wat ze beloven.

Mooie, persoonlijke pennen

De keuze in pennen is groot. Ik koos voor de bamboepen met een mooie inscriptie voor het huwelijk van mijn dochter en schoonzoon. Een persoonlijk tintje voor deze bijzondere dag.

Alles in orde

Verkeerde kleur

Ik heb 200 pennen besteld met 2 verschillende teksten en 2 verschillende kleuren. Elk tekst had een ander kleur rubber. De kleur rubber zaten bij de verkeerde tekst. Gelukkig konden wij de pennen nog omwisselen van kleur dus dan zat je daar 200 pennen, 1 om 1 om te wisselen. Belachelijk!

Prima product voor een scherpe prijs!

Prima product voor een scherpe prijs!

Goede kwaliteit en top geregeld

Top: kleine oplage mogelijk, veel bewerkingsmogelijkheden, pen van goede kwaliteit (schrijft lekker, stevig), duurzaam, geleverd binnen de opgegeven termijn.

Gildestraat 17

8263 AH Kampen

Over Pennendrukkerij.nl

Je zou het misschien niet denken als je op onze naam afgaat. Toch vind je bij Pennendrukkerij.nl veel meer dan alleen pennen. Je kunt bij ons ook terecht voor schrijfgerei, notitieboekjes, kantoorartikelen en relatiegeschenken. Zo schrijf je jouw succesverhaal, organiseer je jouw leven en zet je de volgende stap met je bedrijf samen met Pennendrukkerij.nl. Upload je design en plaats je bestelling. Pennendrukkerij.nl doet de rest! VOORDELEN VAN PENNENDRUKKERIJ.NL: - Al vanaf 25 stuks - Snelle levertijden - Eigen design uploaden - Géén instelkosten