Zeer tevreden over benni &ninni
Besteld en snelle levering en nog een leuk kaartje erbij voor te bedanken.
6 May 2024
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 68 beoordelingen met een gemiddelde score van 8,9
Review overzicht
Besteld en snelle levering en nog een leuk kaartje erbij voor te bedanken.
6 May 2024
Rineke Van gils
GOIRLE
Mooi en leuk materiaal , snel geleverd
16 April 2024
Sonja Wolf
Vaassen
Goede kwaliteit voor een leuke prijs en erg mooi ingepakt met handgeschreven kaartje. Het zijn die kleine details die je extra blij maken als klant met een bestelling. Keep up the good work!
5 April 2024
Manon
Huizen
Het is hoge kwaliteit en een snelle levering.
30 March 2024
Margret Schoolderman
Scherpenzeel
Snelle verzending, heel netjes en leuk verpakt met een lief persoonlijk kaartje erbij. Leuke spullen voor een leuke prijs. Zeker een aanrader en ga snel een nieuwe bestelling plaatsen!
29 March 2024
Manon
Zoetermeer
geweldig treintje met naam en leuke kleuren
29 March 2024
zwolle
Goede en snelle service. 1 pakje wat ik besteld had was er helaas niet meer. Ik werd er meteen over ingelicht en het geld werd direct weer terug gestort.
22 March 2024
A.B
Nijeveen
Perfect klant beleving. Echt waar voor je geld
19 March 2024
Bina
Almere
Leuke collectie, snelle levering tegen een goede prijs.
2 March 2024
John
Almelo
Snelle verzending. Aandacht aan besteed Bedankt voor het lieve kaartje erbij!
21 February 2024
Rieka
Amersfoort
Mooi product, snelle levering
19 February 2024
Lisanne
Katwijk
Het product dat ik had besteld bleek helaas niet compleet. Vanuit Benni en Ninni werd er zeer vlot en meedenkend op mijn mailtje gereageerd. Ze hebben het zeer netjes en persoonlijk met mij opgelost. Wat fijn zeg :) Zeker een aanrader om hier iets te bestellen.
7 February 2024
Lisette
Kudelstaart
leuke baby kleding en speel goeen redelijk betaalbaar
12 January 2024
zwolle
Wat een cadeautje om te ontvangen! Complimenten voor hoe leuk het verzonden wordt! Stickertjes, kaartje erbij en ingepakt als een echt cadeautje!
11 January 2024
Elvera
Amsterdam
Snelle levering. Attent kaartje ontvangen bij de levering
18 December 2023
Joke Looijen
Hoofddorp
11 December 2023
Nicolien
Amstelveen
Goede en nette service! Het handgeschreven papiertje erbij maakt de bestelling echt persoonlijk!
5 December 2023
Charissa
Haarlem
Volgende dag was het al bezorgd, super netjes verpakt met een handgeschreven kaartje! Echt een hele leuke webshop waar ik vaker zou bestellen!
4 December 2023
Stephanie
Eindhoven
Mijn bestelling is geplaatst op 9 november , een gedeelte heb ik ontvangen , een ander gedeelte niet .Er worden geen mails hierover beantwoord , wanneer ik mijn bestelling ontvang . Geen respons op geen enkel bericht . Het kado wat ik dus wilde geven is na 1 maand nog steeds niet bij de baby aangekomen .Zeer treurig .ik raad deze webshop ten zeerste af.
Beveelt niet aan
2 December 2023
Sabeth
Heerlen
Wij zijn erg prettig en vriendelijk geholpen. Leuke collectie.
15 November 2023
Paulien
Oldenzaal
Snelle verzending en leuk en persoonlijk ingepakt! Zeker een aanrader.
14 November 2023
Kim
Den Haag
Mooie producten en binnen 1-2 dagen al ontvangen. Super
8 November 2023
Henriette
Heesch
Snel geleverd, mooie kleertjes, leuk verpakt en ook nog een lief geschreven bedank kaartje voor de aankoop die je heb gedaan. Tweede bestelling die ik heb gedaan bij Benni en Ninni perfect!
3 November 2023
Wilma
Wilnis
De Website is makkelijk, en mooi er staan meerdere foto op van het product. Onze schoondochter is zwanger en daarom heb ik lekker makkelijk hier wat mooi spulletjes besteld. Alles was super netjes ingepakt. Binnen 2 dagen aan huis geleverd. Groetjes een trotse oma.
31 October 2023
Suzanne
Dordrecht
erg mooie spullen
6 October 2023
zwolle
Bij ons vind je alles voor de kleintjes. Zodat ze er leuk uitzien, want dat past bij die mooie ogen. En dat grappige neusje. Om ze te leren spelen, lachen en lopen. Of om lekker knus te slapen. Voor die van jou, als kersverse ouder.
Voor je familie of trotse vrienden. Samen doen we het nét even anders. Persoonlijker. Leuker. Altijd smaakvol, origineel of duurzaam. Gemakkelijk online besteld, zorgvuldig door zusjes samengesteld.
De hipste kleertjes, het zachtste speelgoed en warme nestjes. Ons assortiment is altijd up-to-date, met zorgvuldig gekozen trendy merken. We houden van aanpakken, want op familie kun je bouwen. Daarom staat onze service voorop. Gemakkelijk bereikbaar, gratis verzending boven de € 45,- en snel bij je thuis. Je kleintje is kostbaar, vanuit elk perspectief. Daarom zijn we betaalbaar, benaderbaar en lief.
Iets nodig voor je kleintje? Of een origineel cadeau? Kersvers, aanstaand of ervaren, bij Benni & Ninni shop je alles
voor baby’s en peuters.
Laat je verrassen!