Veiliger gevoel

De knop geeft een veilig gevoel voor mijn oma van 91. Als zij nu valt kan zij de knop indrukken en dan zijn wij snel bij haar om te helpen. Het enige nadeel is dat zij de s.o.s. knop 6 seconden moet indrukken voordat deze over gaat. Handiger zou zijn 1 druk op de knop i.p.v. ingedrukt houden.

Mooi horloge ,niet te groot zoals eerdere model. Batterij gaat 2 dagen mee en niet allen simkaarten kunnen gebruikt worden. Eerst even navragen! Verder nog testen want soms klopt de GPS niet.

In het begin had ik een Problem, maar dat is keurig opgeöst door een van Jullie medewerkers.

Snelle verzending, goede service

Product snel verzonden. N.a.v. een issue contact met de klantenservice gezocht en ze kwamen met een goede en eerlijke oplossing. Echt top!

Reactie te lang en foutieve informatie over hologebandje

Als het horloge enige tijd niet wordt gebruikt dan wordt de SIM kaart ongeldig gemaakt door Lebara. Zomaar een andere plaatsen lukt niet. Horloge terug mogen sturen en na maanden eindelijk een andere gekregen. Informatie over het horlogebandje is niet correct.

Redelijk geen 6 dagen met batterij doen

Jammer dat de batterij geen dagen meegaat je moet hem regelmatig opladen

Hele slechte onbruikbare gehoorapparaten!

Nadat we de 1e set van personal click binnen hadden gelijk naar mijn 95 jarige moeder gegaan om ze in te doen! We zijn 3 uur bezig geweest maar hebben de hele harde piep, het rondzingen zoals dat heet, er niet uitgekregen. Contact gezocht met Noodhulpknop en na veel heen en weer gebel en de mededeling dat alles per mail moet, hebben we ze weten te overtuigen om een nieuwe set te sturen omdat wij nog dachten dat het aan die 1e set lag. Wij gingen er van uit dat er iets mis was daarmee. Na die mededeling werd er na veel gedoe een nieuwe set gestuurd. Maar ook die heeft hetzelfde probleem. Dus bijna 200 euro armer en veel teleurstelling voor mijn moeder hebben wij dus niets aan die gehoor apparaten.

Bij problemen worden die zeer snel verholpen

wij haden pech dat de batterij snel leeg was maar wert snel verholpen met een nieuwe horloge

Goed geregeld

Prima en snel geregeld. Goede service

Super tevreden

Product is meer dan goed, top verpakt en kwalitatieve uitstraling

Top, buiten de garantie toch een nieuwe gekregen !!

Ondanks dat het sprekend horloge ouder dan 1 jaar was, een nieuwe ontvangen. Helemaal top !!

Goed geholpen!

Goed geholpen met aanschaffen van een alarm Horloge

Uiteindelijk positief

Na installatie problemen met mijn vorige bestelling die maar niet opgelost konden worden, nu zeer tevreden met een nieuw horloge, die zonder problemen geleverd en geinstalleerd is. Nu heel tevreden.

belt wel maar gaat bij het krijgen van een antwoordapparaat niet naar de volgende op de lijst.

Het is niet handig dat als bij de 1e contactpersoon het antwoordapparaat erop springt, hij niet automatisch de 2e belt. Nu is er nog geen back-up.

Goed geholpen

Perfecte winkelafspraak, lekkere koffie en goede uitleg

Mooi horloge gaat aan het doel voorbij

Ik heb horloge teruggestuurd omdat de alarmnummers op.voice mail gaan . Dat gaat voorbij aan het fietsen waarvoor ik hem.nodig had. Bij niet opnemen nr moet dus naar hetvolgende nr doorgeschakeld worden. Ik heb echter nog steeds mijn geld niet terugontvangen Met vriendelijke groeten. R.luchtman

Prettig geholpen, top product

Fijn product zonder abonnement

Snel en goed

Snelle en goede service

Snelle goede service en overzichtelijke site

Tevreden

Camera binnengekregen werkt prima, heel tevreden

Vlotte bestelling en levering. Nog te vroeg om werking te beoordelen maar lijkt allemaal goed.

Vlotte bestelling en levering. Lijkt allemaal prima

Doordat ik valgevaarlijk ben het horloge aangeschaft. Nu kan mijn partner weg en geeft het rust voor als ze weg is. Horloge werkt ook fijn met alle functies. Één nadeel dat hij vrij dik is.

wel eenvoudug bij het instellen maar toch nog hulp nodig van een goed bekende met dit soort instellingen.

Moeilijk te installeren !

Registratie code vind ik erg onduidelijk. Rare kriebels. Moeilijk in te komen. Het is toch gelukt en het werkt!! Met vriendelijke groet van Henk Hansma.

Belofte maakt schuld

De instellingen in t horloge gaat via een app, echter daar is bijvoorbeeld niet de stappenteller te vinden….. Ik heb verschillende keren gebeld omdat bijvoorbeeld het bandje niet te verwisselen is. Op de mail komt een antwoord: wij helpen u graag, geen idee door wie. Tot nu toe ben ik zo teleurgesteld en geeft t horloge niet de gewenste veiligheid

Rijksweg Zuid 133

6161 BJ Geleen

Over Noodhulpknop

Kwalitatieve personenalarmering gebruiksklaar en verzekerd verzonden.