Laden reviews...
36 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten waarderen snelle levering, zorgvuldige verpakking en vriendelijke service. De winkelervaring verloopt vlot en betrouwbaar met duidelijke communicatie. De variëteit en kwaliteit zorgen voor tevreden kopers. Deze combinatie versterkt het vertrouwen in de winkel.
Snel geleverd. Scherpst geprijst online. Blij mee.
30 June 2026
A
Soesterberg
De order werd snel geleverd. Helaas bleek het artikel te groot te zijn en heb ik het retour gezonden. Ook deze retour werd heel snel afgehandeld!!
24 June 2026
Marion
Rijswijk
Ondanks bericht retour ontvangen, nog steeds mijn geld niet terug.
Beveelt niet aan
12 June 2026
Saskia
Utrecht
Goede prijs, kloppend product de volgende dag geleverd. Communicatie is goed.
3 June 2026
Hendrike
Ede
Snelle levering via post nl punt zodat je er niet voor thuis hoeft te blijven. En wat ik aardig vond dat op de verpakking stond bedankt voor U bestelling en enyou het zijn net die kleine dingen die iets af maken.
29 May 2026
C.den Hollander van Ekeren
Didam
Snelle levering de volgende dag was mijn set in huis, keurig verpakt met een lieve attentie. Waarvoor dank!
17 May 2026
Chantal
Breda
perfect afgehandeld
5 May 2026
Annemieke
b
Prima (web)winkel! Artikel snel en netjes verzonden inclusief kleine attentie. Helaas was het te groot, dus nogmaals besteld in een maat kleiner en de eerste bestelling geretourneerd. Ging makkelijk en werd snel terugbetaald. Bedankt!
29 April 2026
Djelena
MAASDIJK
Snel geleverd, ruikt lekker, netjes verpakt en erg mooi broekje
26 April 2026
Roxanne
Mijdrecht
Na telefonisch overleg, werd er voor mij gelijk gekeken of de schoenen nog voorradig waren. Ik werd na 5 minuten al terug gebeld. Schoenen online besteld en deze werden binnen 2 dgn geleverd.
3 April 2026
Marcella
Nvt
Snelle levering, goede telefonische bereikbaarheid. Helemaal Top !
27 March 2026
Natalie
Deventer
Na een wisseling van maat kon ik mijn nieuwe jeans aan. Top service
4 March 2026
Monique
Herten
Snelle en nette levering en een probleempje werd meteen goed opgelost. Aanrader!
3 March 2026
Saskya
Ede
Een vriendelijk contact en er wordt mee gedacht nadat ik mijn kledingstuk ontvangen heb waar een productiefout bij ontdekt werd (waar zij trouwens niets aan kunnen doen). Het was het laatste stuk in mijn maat en ik wilde het graag behouden. Hun voorstel was om het naar een kleermaker te brengen op hun kosten. Dat noem ik nog eens service……
22 February 2026
Ilse
Ter Apel
Ik heb bij dit bedrijf een broek gekocht va 240 euro! die na één keer normaal dragen kapot is gegaan. Dit is non-conform: een product moet voldoen aan wat je er redelijkerwijs van mag verwachten (art. 7:17 BW). Na contact met de klantenservice werd mijn klacht afgewimpeld en werd gesuggereerd dat de schade mijn eigen schuld zou zijn, zonder enig bewijs. er werd geen oplossing aangeboden (geen reparatie, vervanging of terugbetaling), wat wél de wettelijke plicht van de verkoper is. Zeer teleurstellend hoe dit bedrijf omgaat met consumentenrechten. Wie hier bestelt, moet blijkbaar zelf opdraaien voor ondeugdelijke producten. Voor mij reden om hier niet meer te kopen.
Beveelt niet aan
6 February 2026
Laura
Eindhoven
Geachte mevrouw,
Wij hebben nu meermaals contact met u gehad. De broek is grondig door ons en door de producent (de uiteindelijke productaansprakelijke) beoordeeld en de schade lijkt duidelijk niet ontstaan door "normaal" eenmalig gebruik. Wij hebben u een deugdelijk product geleverd en hebben ons aan ons deel van de verkoopovereenkomst gehouden. De producent stelt dat ook zij niets te verwijten is. Ook hebben wij de verplichting na te gaan onder welke omstandigheden de broek beschadigd is, daarom onze veelvoud aan vragen. Echter ook na al deze vragen, foto's en de broek in het echt te hebben bekeken, kunnen wij allen niet anders concluderen dan dat uw broek helaas beschadigd is geraakt door iets of iemand) anders dan de stof zelf. Wij vinden het ook echt heel erg vervelend voor u, maar u kunt ons en ook de producent hier echt niet verantwoordelijk voor houden.
Prima webwinkel! Ben heel tevreden!
1 February 2026
Marly
Susteren
Ik was opzoek naar een tas die ik hier heb gevonden. Ik kwam wat andere leuke dingen tegen en die heb ik maar meteen mee besteld. Snelle levering en het was allemaal mooi verpakt. Top.
31 January 2026
Sylvia
Hengelo
Zeer aardige dame aan de tel. Alle tijd en heeft me geweldig geholpen! Hele leuke collectie ook , aanrader
19 January 2026
Francine
Tilburg
Prachtig shirt besteld, dag erna geleverd
5 January 2026
Yvonne
Volendam
Ik had per abuis het verkeerde vakje aangekruist waardoor ik het pakket in de winkel moest ophalen. Ik woon te ver weg en toen heeft de winkel mijn bestelling direct verstuurd. Zonder extra kosten en binnen een dag.
15 December 2025
Denise
Utrecht
12 December 2025
E
Volendam
Ik heb een kort jasje besteld maat L die ik normaal draag maar deze viel te ruim. Een week geleden teruggestuurd naar geen reactie en geen geld teruggestort
11 December 2025
Elly
Odijk
Geachte mevrouw, Beste Elly,
U heeft meerdere keren telefonisch contact met ons gehad. Allereerst omdat u het heel jammer vond dat het jasje te groot was en u informeerde of er echt niet nog een kleinere beschikbaar was, in tegenstelling tot wat u online al zag.
Daarna heeft u ons nog gesproken toen het pakket retourneerde. Wij hebben u toen ook aangegeven dat retourneren voor rekening van de klant is en dat wij volgens onze voorwaarden vanaf ontvangst van uw pakket 14 dagen de tijd hebben om het bedrag aan u terug te storten.
Helaas kunnen wij er ook niets aan doen dat een maat L niet altijd hetzelfde valt van elk merk. Wij proberen dit zoveel mogelijk kenbaar te maken in onze shop. Afgelopen maandag hebben wij het pakket van u ontvangen en vanochtend is de refund uitgevoerd. Wij vinden het zeer spijtig dat u ons zo slecht beoordeeld, daar wij zelf het gevoel hebben u tot drie maal toe telefonisch juist en uitgebreid te woord hebben gestaan.
Met vriendelijke groeten, het team van Prettywomenfashionstore.nl
5 December 2025
Van Marleen
Ede
Gave broek gekocht met een leuke aanbieding, makkelijk te bestellen en snel geleverd. Top!!
3 December 2025
Jeanette
GELDERMALSEN
Prachtige merken, goede prijs en kwaliteit!
30 November 2025
Marleen