Filters

9

Mijn verkeerd ingevulde bestelling goed gecorrigeerd

Goed telefonisch bereikbaar en snelle levering

  • Aanbevelen? Ja
2

Artikel niet voorradig

Artikel besteld maar door n gout op de website helemaal niet beschikbaar. Pas toen ik na dagen om een track en trace code had gevraagd werd ik benaderd. Toen weer wachten op mijn geld

  • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

Beste Ro, U heeft de order op zaterdagavond geplaatst. In onze webshop staat vermeld dat wij in de zomervakantie periode en tijdens feestdagen vertraging kunnen hebben in de verwerking van de bestellingen. Regulier zou uw order op maandag direct aan de beurt zijn, echter werd dat helaas nu dinsdagochtend. Wij ontdekten direct dat wij niet de juiste foto bij het door u bestelde artikel vermeld stond en hebben u gebeld om dit te overleggen. Het ging u echt om de kleur van de foto, niet om de kleur zoals de omschrijving aangeeft. Wij hebben de order voor u geannuleerd en nog direct dezelfde dag het betaalde bedrag teruggestort. Uw mail over de track-en trace en het telefoongesprek hadden elkaar gekruist, wij reageerden niet door uw e-mail, maar uit eigen initiatief. Vervelend dat u dit als een slechte ervaring ervaart. Wij hebben ons best gedaan u zo snel mogelijk op de hoogte te brengen en het betaalde bedrag terug te storten.

10

Super snelle en fijne service

Super snelle en fijne service bij retourzending en omruiling.

  • Aanbevelen? Ja
10

Ontzettend klantvriendelijk

Ik wou online een broek in de sale kopen en het was de laatste maat. De kortingscode van de online nieuwsbrief werkte niet goed waardoor ik niet met extra korting kon bestellen. Telefonisch contact met ze gehad en ze hebben toen speciaal de broek uit de webshop gehaald en een speciale kortingscode aangemaakt waardoor ik later alsnog de broek met extra korting kon kopen via de webshop. Super service en heel lief mee gedacht! Heel blij met m'n broek!

  • Aanbevelen? Ja

Kiyoh Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd