Heeft een totaal van 110 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,5
Review overzicht
Positief sentiment96%
Klanten waarderen snelle levering, zorgvuldige verpakking en vriendelijke service. De winkelervaring verloopt vlot en betrouwbaar met duidelijke communicatie. De variëteit en kwaliteit zorgen voor tevreden kopers. Deze combinatie versterkt het vertrouwen in de winkel.
Sterke punten
Zorgvuldige verpakking
Vriendelijk personeel
Gebaseerd op 35 reviews
Super correct contact en snelle levering met een persoonlijke presentje
Een vriendelijk contact en er wordt mee gedacht nadat ik mijn kledingstuk ontvangen heb waar een productiefout bij ontdekt werd (waar zij trouwens niets aan kunnen doen). Het was het laatste stuk in mijn maat en ik wilde het graag behouden. Hun voorstel was om het naar een kleermaker te brengen op hun kosten. Dat noem ik nog eens service……
22 February 2026
Ilse
Ter Apel
Slechte service
Ik heb bij dit bedrijf een broek gekocht va 240 euro! die na één keer normaal dragen kapot is gegaan. Dit is non-conform: een product moet voldoen aan wat je er redelijkerwijs van mag verwachten (art. 7:17 BW).
Na contact met de klantenservice werd mijn klacht afgewimpeld en werd gesuggereerd dat de schade mijn eigen schuld zou zijn, zonder enig bewijs. er werd geen oplossing aangeboden (geen reparatie, vervanging of terugbetaling), wat wél de wettelijke plicht van de verkoper is.
Zeer teleurstellend hoe dit bedrijf omgaat met consumentenrechten. Wie hier bestelt, moet blijkbaar zelf opdraaien voor ondeugdelijke producten. Voor mij reden om hier niet meer te kopen.
Beveelt niet aan
6 February 2026
Laura
Eindhoven
Reactie van Prettywomen Fashionstore
Geachte mevrouw, Wij hebben nu meermaals contact met u gehad. De broek is grondig door ons en door de producent (de uiteindelijke productaansprakelijke) beoordeeld en de schade lijkt duidelijk niet ontstaan door "normaal" eenmalig gebruik. Wij hebben u een deugdelijk product geleverd en hebben ons aan ons deel van de verkoopovereenkomst gehouden. De producent stelt dat ook zij niets te verwijten is. Ook hebben wij de verplichting na te gaan onder welke omstandigheden de broek beschadigd is, daarom onze veelvoud aan vragen. Echter ook na al deze vragen, foto's en de broek in het echt te hebben bekeken, kunnen wij allen niet anders concluderen dan dat uw broek helaas beschadigd is geraakt door iets of iemand) anders dan de stof zelf. Wij vinden het ook echt heel erg vervelend voor u, maar u kunt ons en ook de producent hier echt niet verantwoordelijk voor houden.
Snelle verzending
Prima webwinkel! Ben heel tevreden!
1 February 2026
Marly
Susteren
Gevonden waarnaar ik opzoek was en een snelle levering.
Ik was opzoek naar een tas die ik hier heb gevonden. Ik kwam wat andere leuke dingen tegen en die heb ik maar meteen mee besteld.
Snelle levering en het was allemaal mooi verpakt. Top.
31 January 2026
Sylvia
Hengelo
Zeer aardige dame aan de tel.
Alle tijd en heeft me geweldig geholpen!
Hele leuke collectie ook , aanrader
19 January 2026
Francine
Tilburg
Prachtig shirt besteld, dag erna geleverd
5 January 2026
Yvonne
Volendam
Ik had per abuis het verkeerde vakje aangekruist waardoor ik het pakket in de winkel moest ophalen. Ik woon te ver weg en toen heeft de winkel mijn bestelling direct verstuurd. Zonder extra kosten en binnen een dag.
15 December 2025
Denise
Utrecht
Geweldig!! Zo mooi ingepakt!!
12 December 2025
E
Volendam
Tot nu toe niet tevreden
Ik heb een kort jasje besteld maat L die ik normaal draag maar deze viel te ruim.
Een week geleden teruggestuurd naar geen reactie en geen geld teruggestort
11 December 2025
Elly
Odijk
Reactie van Prettywomen Fashionstore
Geachte mevrouw, Beste Elly, U heeft meerdere keren telefonisch contact met ons gehad. Allereerst omdat u het heel jammer vond dat het jasje te groot was en u informeerde of er echt niet nog een kleinere beschikbaar was, in tegenstelling tot wat u online al zag. Daarna heeft u ons nog gesproken toen het pakket retourneerde. Wij hebben u toen ook aangegeven dat retourneren voor rekening van de klant is en dat wij volgens onze voorwaarden vanaf ontvangst van uw pakket 14 dagen de tijd hebben om het bedrag aan u terug te storten. Helaas kunnen wij er ook niets aan doen dat een maat L niet altijd hetzelfde valt van elk merk. Wij proberen dit zoveel mogelijk kenbaar te maken in onze shop. Afgelopen maandag hebben wij het pakket van u ontvangen en vanochtend is de refund uitgevoerd. Wij vinden het zeer spijtig dat u ons zo slecht beoordeeld, daar wij zelf het gevoel hebben u tot drie maal toe telefonisch juist en uitgebreid te woord hebben gestaan.
Met vriendelijke groeten, het team van Prettywomenfashionstore.nl
5 December 2025
Van Marleen
Ede
Mooie kwaliteit broek
Gave broek gekocht met een leuke aanbieding, makkelijk te bestellen en snel geleverd. Top!!
Super gave dameskleding winkel met mooie merken vaak nieuwe collectie
Top team; zeer vriendelijk en deskundig. Er wordt goed ingekocht en vaak tussen de seizoenen door is er toch weer een nieuwe collectie binnen.
3 November 2025
Maartje
Mijdrecht
Barrel jeans gekocht die ik heel graag wilde hebben, en hier met korting, dus ik was meteen verkocht! Snelle service, alles goed geregeld, ik zou hier zeker weer bestellen.
13 October 2025
Carolien
Den Haag
Uitstekende service. Heel makkelijk bereikbaar voor vragen
24 September 2025
Sabine
Hooglede
Hele snelle bezorging
Snelle bezorging en mooi verpakt met aandacht voor de klant.
16 September 2025
marjolijn
Leidschendam
Top!!!
Echt een pluim voor dit bedrijf!!.
Ik had mijn spullen snel in huis...het was met zorg ingepakt...een leuk presentje erbij en de kleding rook heerlijk fris!
Zo heb ik nog nooit kleding ontvangen...super!!
15 September 2025
Marie-Louise
Didam
Leuk verpakt, snel verzonden!
Had eerst gebeld, snapte de korting niet die werd gegeven bij ophalen in de winkel. Netjes te woord gestaan. Ik woon te ver weg om hier gebruik van te kunnen maken helaas. En de volgende dag had ik mijn pakketje in huis.
8 August 2025
Rieky
Veen
Super snelle levering
Product zoals beloofd en super snel geleverd !
15 July 2025
Monique
Assen
Snelle levering en heel netjes verpakt!
Product voldoet aan mijn verwachting en ik ben er blij mee. Heel netjes verpakt en snel geleverd. Kortom ; blij!
13 July 2025
S.
Breukelen
Goede service, fijne communicatie, mooie producten en razend snel geleverd
23 June 2025
Louise
Numansdorp
Netjes en snel geleverd. Mooi product
14 June 2025
Jet