Mooie set met snelle levering!
Ariane bestekset, roestvrij staal.
2 May 2024
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 94 beoordelingen met een gemiddelde score van 8,1
Review overzicht
Ariane bestekset, roestvrij staal.
2 May 2024
E.
Z'Meer
Ik had nog een groot deel nieuw liggen waarvan het gekochte ontbrak. Prima bestek. Gebruiken het al jaren.
30 April 2024
Marianne
Tubbergen
Een prachtige bestekset met een luxe opbergdoos mogen ontvangen van Amefa. Precies waar ik naar opzoek was! Waar ik echter erg ontevreden over ben, is de service van de DPD bezorger: het pakket werd geleverd en op mijn deurmat gezet. Het heeft daar ruim 1.5 uur gestaan, dus had zo meegenomen kunnen worden. En dat voor een pakket ter waarde van >€300… Ondanks dat dit niet de fout is van Amefa, hoop ik hiermee wel aandacht te creëren voor dit terugkerende probleem. Aangezien dit product van grote waarde voor mij was, was dit voor mij de druppel.
18 April 2024
Romy
Son
Een aflever punt selecteren voor de bezorging kon niet. Desondanks goed contact met de klantenservice gehad en het pakket ontvangen.
17 April 2024
Juliëtte
Eindhoven
Ik was mijn zwart bestek steeds met de hand af, en toch zitten er vlekken op het bestek, wat het uitzicht niet mooi maakt. Heel jammer, want ik hou ervan om mooie tafels te stylen. Mvg Ingrid
15 April 2024
Goede en snelle levering
12 April 2024
Marrie
Hellevoetsluis
In 17 jaar zijn we een aantal vorken kwijt geraakt van ons bestek, deze vandaag de dag nog kunnen bij bestellen. Kwaliteit van dit bestek herken je meteen, het enige dat verdwenen is is de glans, maar die is is bij mij na 17 jaar ook eraf!!
6 April 2024
Marc Houben
Guttecoven
Op dit moment, een week na mijn bestelling, kan ik nog geen oordeel vellen over het product dat ik bij dit bedrijf heb gekocht! Dit komt doordat ik mijn product nog niet heb ontvangen, wat ik ten zeerste betreur. Toen ik per e-mail informeerde naar de status van mijn levering, kreeg ik een vriendelijk antwoord waarin werd vermeld dat de vertraging te wijten was aan het paasweekend en de daaropvolgende sluiting op vrijdag en maandag. Ik begrijp het belang van feestdagen en vrije dagen voor bedrijven, maar wat mij moeilijk te verteren valt, is dat een week later mijn pakket nog steeds onderweg was op vrijdag. Dit wijst op een gebrek aan efficiëntie en planning van hun kant. Daarnaast heb ik mijn bedenkingen bij de keuze voor DPD als bezorgpartner. Hun reputatie op het gebied van betrouwbaarheid is niet bepaald positief, en ik ben van mening dat het bedrijf beter zou moeten kiezen voor een bezorgpartner die een betere service biedt. Ik ben zo teleurgesteld in de leveringsservice van dit bedrijf dat ik besloten heb hier nooit meer te bestellen. Als ik mijn product niet op zaterdag ontvang, zal ik het retour aanbieden. Het is frustrerend om te zien dat andere bedrijven in Nederland, waar ik deze week nog twee bestellingen plaatste, mijn producten binnen twee dagen al geleverd hadden. Dat noem ik pas een onberispelijke service! Laat me weten als je nog verdere aanpassingen wenst!
Imerio
Wetteren
Hoi, Ik weet dat jullie er niets aan kunnen doen, maar mijn pakket is verdwenen. De bezorger heeft een brief in de bus gedaan en is vervolgens weggaan, het pakket is niet traceerbaar en niemand weet waar het is.
Angelo
Den Haag
Ik vond het fijn om bij jullie iets te kopen. Goede communicatie, mooie spullen. Gave Latte lepels besteld, prachtig!!
Ann
Middelharnis
Een vermelding van de lengte van het bestek zou handig zijn. Ik dacht dat theelepels langer zouden zijn dan koffielepels, maar dat blijkt niet zo te zijn. Als er een lengtemaat bij had gestaan had ik meteen de juiste kunnen bestellen.
Jeanne
Oosterhout
3 minuten ba bestelling geannuleerd, pmdat ik verkeerde had aangeklikt. Kon niet want was al aan DPD gegeven. 3 dagen later….. Nog steeds geen DPD Nog steeds geen Track& Trace nummer En nog steeds geen bestek. Al 3 minuten na bestelling ben ik me beginnen te ergeren, en 3 dagen later erger ik me nog steeds. Ik denk dat ik het ongeopend retour stuur
31 March 2024
Christel
Venlo
Een bedrijf zoals het hoort te zijn, vriendelijk, laagdrempelig, snel, doen wat ze beloven
24 March 2024
Harold
Diepenheim
Het bestek is na 1 dag al geleverd
22 March 2024
coby
Winschoten
Problemen bij de verzending, super snel en goed geholpen om dit probleem op te lossen!
12 March 2024
Tessa Tigcheler
Oldenzaal
Via website gevonden wat ik wilde, besteld en netjes afgeleverd. Mooi bestek, goede keuze.
9 February 2024
Sjoerd
Barendrecht
Na aankomst in een goede verpakking werd ik verrast door de prachtige bestekset. Ik ben er heel blij mee.
3 February 2024
Wilma
Papendrecht
29 January 2024
GeJa
Leek
Bestelling gedaan voor bestekset,ik kan nu alleen uit service praten !aangezien dat cadeau nog gegeven moet worden in feb ! Het ziet strak uit en voel goed aan.
27 January 2024
Marina Vink
Den Haag
26 January 2024
Monique
deventer
Op minder dan twee werkdagen gebeurde de levering !
25 January 2024
jozef
Leuven
Site kan iets overzichtelijker, maar Amefa levert goede kwaliteit producten, en binnen 2 werkdagen was de bestelling in huis.
18 January 2024
Timo
Ede
Echt supermooie en scherpe steakmessen. We zijn er heel blij mee.
18 January 2024
Tineke
Wildervank
Het bestek dat ik besteld heb is van zeer goede kwaliteit. Mijn vorige set was ook van Amefa en heb ik 40 jaar gebruikt en had zelfs een brand overleefd. Werd nu wel lelijk (ik neem aan dat dat van de vaatwasser is gekomen), vandaar dat ik weer voor Amefa heb gekozen. Het feit dat ik geen 5 sterren geef is omdat alle delen van de set (60 stuks) apart in plastic zakjes zitten. Dat zou toch niet meer moeten. Kan toch ook in papier. Als ze dat veranderen krijgen ze van mij 5 sterren.
16 January 2024
Lammy
Musselkanaal
Amefa, opgericht in 1931 in Apeldoorn, Nederland, is een van Europa's toonaangevende fabrikanten van bestek en keukenaccessoires. Oorspronkelijk richtte het bedrijf zich op het produceren van scheermesjes, maar in de jaren 50 maakte het de overstap naar bestekproductie. Tegenwoordig biedt Amefa een breed scala aan tafelgerei, van klassieke tot trendy ontwerpen, en staat het bekend om zijn roestvrijstalen producten, waaronder bestek, keukenmessen en kookgerei. Amefa bezit verschillende gerenommeerde merken, zoals Richardson Sheffield, Sabatier en Couzon, wat het een wereldleider maakt in zijn sector. De producten van het bedrijf worden verkocht in meer dan 65 landen wereldwijd.
Boogschutterstraat 52
7324 BA Apeldoorn